کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نتونسم دوری بازار را تحمل کنم وتایرا با اینکه بزودی برای ۱۲۰۰حرکت میکنه فروش ونوسان خوب از حق خریخت وخرید مجدد قشکردرمنفی وتک سهمی مجدد روی ان شدم حتی توتفریح هم این بورس ول کنمان نیست ولی برام خیلی خوب شد سهمی که خوبم باشه روبه بالا حرکت نکنه بدم میاد تایرا باوجود گزارش عالی داشت اذیت میکرد فروش وضرر یک درصدی ولی باخرید خریخت حق در منفی فروش در بالا جبران ضرر وکسب سود ۴درصدشد ودر اخر باسود عالی از فروش ورود دوباره به قشکر که تاکید داشتم کردم وتک سهم شدم با تعدادبیشتراز قبل
نتونسم دوری بازار را تحمل کنم وتایرا با اینکه بزودی برای ۱۲۰۰حرکت میکنه فروش ونوسان خوب از حق خریخت وخرید مجدد قشکردرمنفی وتک سهمی مجدد روی ان شدم حتی توتفریح هم این بورس ول کنمان نیست ولی برام خیلی خوب شد سهمی که خوبم باشه روبه بالا حرکت نکنه بدم میاد تایرا باوجود گزارش عالی داشت اذیت میکرد فروش وضرر یک درصدی ولی باخرید خریخت حق در منفی فروش در بالا جبران ضرر وکسب سود ۴درصدشد ودر اخر باسود عالی از فروش ورود دوباره به قشکر که تاکید داشتم کردم وتک سهم شدم با تعدادبیشتراز قبل
من وقتی پست های شما رو می خونم چشمام میخواد از کاسه بزنه بیرون.
خدایی خوندن خرید و فروش هاتون هم سخته چه برسه ترید کردنش.
جناب آبشار واقعا خیلی خیلی دوس دارم درصد سود هفتگی تون رو بدونم.
و همینطور ماهیانه.
البته من هیچوقت هیچوقت هیچوقت دیگه سمت نوسان نخواهم رفت.
چون با روحیاتم سازگار نیست.
اما ترید کردن شما واقعا واسم جالبه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نتونسم دوری از قشکری که تاکید داشتم راتحمل کنم وبا نوسان خوب از خریخت حق ودوسهم کوچک با تعداد بالاتر ازقبل در منفی قشکرافزودم وبگروه بچه های قندی دوباره پیوستم روز دوشنبه که ۳۱۲۶خریده بودم قصد سهامداری قشکر راداشتم که نتونسم وایسم ولی ایندفعه تمام سعیمو میکنم سهامداری کنم وسود اصلی راببرم وتابلو خوانی حقیر میگه تا۲۱۰۰میبرنش با اینکه سود خیل خوب از نوسانگیری میبرم ولی یه مدت خسته شدم واز طرفیم بازار خوبه پس سهامداری میکنم وتمام سعیمو میکنم یه مدت نوسانگیری نکنم تاتجدید قوا بشه
ذات من بورس باز ونوسانگیریه وکیفشم میبرم رویا جان اینقد سود میبرم خوش باشم حالا چقدرش بمونه گفتنش خوب نیست از هر نظر وباید فقط شکر کرد
اگه یه نفر هر روز بتونه ۵ درصد از بازار نوسان بگیره.
و فرداش جمع پول و سود حاصل از نوسان رو دوباره ببره تو بازار و دوباره ۵ درصد سود بگیره
بعد از یک سال ۱۰۰ هزار تومنش تبدیل به یک میلیارد و هفتصد میلیوت تومان میشه.
البته اگه هر روز ۵ درصد سود رو حتما ببره.
قدرت نوسان خیلی خیلی زیاده.
اما خب ریسکش هم خیلی خیلی زیاده.
من و دوستم فرمولش و درآوردیم و حساب کردیم یه بار
قدرت تصاعد میاد توش
انیشتین میگه تصاعد هشتمین شگفتی دنیاست.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر