کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیران رافرداباز خواهم خرید صف فروش داشته باشه حتی چدنی که 80درصد پرتفومه ونوین ودیران که کنارشه ازچدن قرض میگیرم به دیران تبدیل میکنم چدنی که با اعتقاد خریدم وسه سهم ناز ولصنم وریشمک وفروی توصف خریدشون با25درصد سئد فداش کردم را کمیشو فدای دیران میکنم پایین بیا باشه تافردا یا حق
بازار بهم ریخته چدن را در دقایق اولیه بازار فروختم که 85درصد پرتفو بود نقد شدم موند نوین ودیران که 15درصد پرتفویه خب دوستان بازار گیجه خاطر سقوط نفت وجابجایی ریسس بورس و.. وبازار برگرده سهم خواهم خرید شده ولصنم باشه یا دیران یاهرچی وفعلا صبرمیکنم با85درصد نقد
فروش كگهر تو مثبت و خريد كپرور تو منفي اما چي شد يكي يه دفه يه مليون رنج كشيدن و از منفي 2 به مثبت 5 رفت و 5مليونم صف شد ايا از دوستان ميدونه چه خبري شده تو اين سهم
سلام
نشستن پاي سيستم و لذت بردن ازكپرور عزيز تنها 5 مثبت تو اين بازار كه از خون كفتر هم قرمزتره البته آپ هم دارم ايشالا فردا برميگرده اونم تو مايه هاي همين كپروره اگه خدا بخاد
نظر