امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

سلام دوستان...@};-@};-

در معاملات امروز در ساعت اول شروع بازار اهالی بازار در تغییر روند خیلی از سهمها و خرید یا فروش آنها شاید کمی گیج و مردد بودند!! سهمهایی از قبیل: وساپا _ بالاس _ ختوقا_ ذوب _ فملی _ خساپا و خیلی از سهمهای جا مانده از بازار ... بنده نیز توانستم در همین زمان خریدهای پله آخر خود را در این سهمها در قیمتهای بهینه تکمیل کنم قبل از اینکه خیلی هاشون تو صف خرید قفل شوند امیدوارم دوستان حاضر در این تالار نیز خریدهای خوبی انجام داده باشند!! از هفته آینده منهای روز شنبه تصور بنده بر این است که 80درصد سهمهای بازار در صف خریدهای سنگین قفل خواهندشد... نظر شخصی و شاید کاملآ اشتبا!! یا حق...@};-@};-
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/03/11, 13:46.

نظر

• meisam317
      ستاره دار(6)
      • Mar 2013
      • 639

خرید غبهنوش و غپاذر به دید افزایش سرمایه

به دوستان هم توصیه میکنم

نظر

• ali_nostro
        ستاره‌دار (34)
        • Feb 2017
        • 863

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
        خرید دسبحا خریدهای مشکوک و ناو بالای 2300 تومان
        خرید هرمز امسال 80 و سال بعد 150 میسازه حداقل اما قیمتش 520
        خیلی وقته دیگه بازار اهمیتی به بنیاد نمیده...برای مدتی باید این مسایل و بزاریم کنار... هرمز حسابی میندازتت از بازار عقب.. دو هفته پیشم گفتم.. اشتباهی که تو دتوزیع من کردم و شما انجام نده..

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

من که نقد ندارم...یکم نقدینگی داشتم که بردمش فارکس.. ولی پکرمان بدجور داد میزد من و بخرید..به چند نفر گفتمش..امیدوارم ضایع نشم

نظر

• ali_nostro
            ستاره‌دار (34)
            • Feb 2017
            • 863

دوستان نظرتون چیه بنویسیم چقدر تو سهم هامون تو سود هستیم؟
            مثلا به من مخاطب کمک میکنه که اگه سهمی که کسی داره و 5 درصد ضرره یعنی سهم خوبیه که توسط یکی از دوستان خریده و ضرره و من شاید بتونم با قیمت بهتر واردش بشم؟
            میتونیم اهدافمون رو هم از سهم هامون بگیم
            من خودم عپینو حدود 20 درصد سودم میانگین..تارگت اولم 3000 بود که زد..بعدی 4000
            برکت هم 18 درصد سودم... تارگت اولم 1200 هست

نظر

• hossein274
              عضو عادی
              • Nov 2019
              • 57

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
              من که نقد ندارم...یکم نقدینگی داشتم که بردمش فارکس.. ولی پکرمان بدجور داد میزد من و بخرید..به چند نفر گفتمش..امیدوارم ضایع نشم
              علی جان تو تلگرام ای دی شمارو میشه داشته باشم راجب فارکس بپرسم

نظر

• hossein274
                عضو عادی
                • Nov 2019
                • 57

در اصل توسط hossein274 پست شده است View Post
                علی جان تو تلگرام ای دی شمارو میشه داشته باشم راجب فارکس بپرسم
                تو بیت کوین بودم چیزی جز ضرر نبود البته مخصوصا این یک ماه اخیر بعد کرونا
                میخواستم بپرسم خب فارکس چطوره البته عضو هستم تو سایت لایت فارکس
                اما میخوام بدونم سود دهیش چطوره
                با توجه به تجربه خودتون

نظر

• ali_nostro
                  ستاره‌دار (34)
                  • Feb 2017
                  • 863

با توجه به تجربه خودتون
                  یه چیزی دوستانه میگم..اصلا سمت فارکس نیاید..مگر بخواید سرمایتون رو از دست بدید..بورس بهتره

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

با توجه به تجربه خودتون
                    سلام دوست عزیز
                    یکی از کاربران قدیمی تالار که به تازگی برگشته اند..در معاملات ارز هم فعالیت دارند...قرار بود هفته قبل فعالیت خودشان را شروع کنند...اما بنا به درگیری کاری زیاد هنوز نتوانستند د رتالار فعالیت کنند...
                    بنده هم قصد فعالیت در بازار ارز دیجیتالی دارم....اما نمی دانم از کجا باید شروع کنم....
                    کاش جناب یوسف ساجدی عزیز زودتر فعالیت خود را شروع کنند...
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• hossein274
                      عضو عادی
                      • Nov 2019
                      • 57

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      سلام دوست عزیز
                      یکی از کاربران قدیمی تالار که به تازگی برگشته اند..در معاملات ارز هم فعالیت دارند...قرار بود هفته قبل فعالیت خودشان را شروع کنند...اما بنا به درگیری کاری زیاد هنوز نتوانستند د رتالار فعالیت کنند...
                      بنده هم قصد فعالیت در بازار ارز دیجیتالی دارم....اما نمی دانم از کجا باید شروع کنم....
                      کاش جناب یوسف ساجدی عزیز زودتر فعالیت خود را شروع کنند...
                      سلام
                      بیت کوین در یک ماه اخیر افت شدیدی داشته
                      از 9600 دلار امروز به 5600 دلار رسید. بشترین افت برای امروز بوده
                      تا این لحظه اکثر پیش بینی ها و تحلیل هادر مورد بیت کوین درست نبوده
                      بازار گیجی داره و نشون داد که قابل پیش بینی نیست
                      حمایت هایی هم که میشه تا الان بی اثر بوده
                      عده ای میگن الان بهترین زمان خرید بیت کوین هست، بعد از این افت شدید به زودی صعودی میشه
                      عده ای هم میگن بیت کوین درحال نابودیه
                      متاسفانه من میبینیم بعضی از هموطنان در این زمان کوتاه ضرر سنگینی کردن
                      البته من برای تست با مبلغ کمی وارد بیت کوین شدم، از طریق صرافی بایننس. ظاهرا چون برای کشور چین هست و بخاطر تحریم ها سخت گیری کمتری نسبت به ایرانی ها داره بهترین گزینه است
                      البته نباید با ای پی ایران وارد وبسایت بایننس بشید بخصوص وقتی تو اکانتتون هستید چون باعث بلوکه شدن سرمایه میشه برای اینکار باید از وی پی ان هایی استفاده کنید که ای پی ثابت هستن و همیشه از یک کشور استفاده کنید.یا اینکه سرور مجازی اجاره کنید

من امروز دیدم عده ای از شدت نا امیدی بیت کوین فروختن و عده ای هم خرید کردن به امید اینکه به زودی روند صعودی میگیره
                      واقعا مشخص نیست

البته به این نکته هم اشاره کنم عده ای در بازار فیوچر که از طریق همون سایت بایننس هست سود زیادی کردن چون هر چه بیت کوین افت کنه اینها سود میکنن که من اطلاعات کافی راجبش ندارم
                      آخرین ویرایش توسط hossein274؛ 2020/03/12, 15:59.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

سلام
                        از 9600 دلار امروز به 5600 دلار رسید بشترین افت برای امروز بوده
                        تا این لحظه پیش بینی ها و تحلیل ها اکثرا در مورد بیت کوین درست نبوده
                        حمایت های هم که میشه تا الان بی اثر بوده
                        عده ای میگن الان بهترین زمان خرید بیت کوین هست بعد از این افت شدید به زودی صعودی میشه
                        متاسفانه من میبینیم بعضی از هموطن در این زمان کوتاه ضرر سنگینی کردن
                        البته من برای تست با مبلغ کمی وارد بیت کوین شدم از طریق صرافی بایننس ظاهرا چون برای کشور چین هست و سخت گیری کمتری نسبت به ایرانی ها داره بخاطر تحریم ها بهترین گزینه است
                        البته نباید با ای پی ایران وارد وبسایت بایننس بشید بخصوص وقتی تو اکانتتون هستید چون باعث بلوکه شدن سرمایه میشه برای اینکار باید از وی پی ان های استفاده کنید که ای پی ثابت هستن و همیشه از یک کشور استفاده کنید.یا اینکه سرور مجازی اجاره کنید

من امروز دیدم عده ای از شدت نا امیدی بیت کوین فروختن و عده ای هم خرید کردن به امید اینکه به زودی روند صعودی میگیره
                        واقعا مشخص نیست
                        بنده مدت مدیدی می شود که معاملات ارز ها را رصد می کنم....بیشتر با ارز های ارزان قیمت موافقم..
                        شما چطوری با مبلغ کم خرید می کنید...مگر قیمت بیت کوین 9000 دلار نیست؟
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• hossein274
                          عضو عادی
                          • Nov 2019
                          • 57

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          بنده مدت مدیدی می شود که معاملات ارز ها را رصد می کنم....بیشتر با ارز های ارزان قیمت موافقم..
                          شما چطوری با مبلغ کم خرید می کنید...مگر قیمت بیت کوین 9000 دلار نیست؟
                          زمانی که من بیت کویت خریدم 9600 دلار بود ولی امروز بیت به 5600 دلار هم رسید البته در حال حاضر 6 هزار دلار هست لینک coin360.com
                          نه محدودیت به اون صورت نداره
                          شما میتونید با 50 یا حتی 10 دلار هم بیت کوین بخرید

بیت کوین رو اگر شبیه تومان در نظر بگیریم
                          اینطور میشه

یکان
                          دهگان...
                          صدگان
                          یک هزار گان
                          10هزار کان
                          صد هزار گان
                          و....

حالا اگر 1بیت کوئین رو 90 میلیون در نظر بگیریم:

1 بیت کوین میشه 90میلیون
                          0.1میشه نه میلیون تومان
                          0.01میشه نهصد هزار تومن
                          0.001 میشه نود هزار تومن
                          0.0001میشه نه هزار تومن (قابل توجه برداشت از سایت این مبلغه)
                          0.00001میشه نهصد تومان
                          0.000001میشه نود تومان
                          0.00000001میشه نه تومن

من از طریق سایت اکسنچج 98 ،بعد از احراز هویت، در پنل کاربری، بخش خرید ارز بیت کوین رو انتخاب کردم بعد خرید رو انجام دادم .... قبل از خرید بیت کوین باید در سایت بایننس ثبت نام کنید و یک ادرس ولت به شما میده که اون ادرس مختص شماست یه چیزی شبیه به شماره کارت خودمون
                          در حین خرید بیت کوین از طریق صرافی اکسچنج 98 اون ادرس ولت رو در بخش مربوطه وارد میکنید و در اولین فرصت به حساب بیت کوین شما در بایننس مبلغ مورد نظر انتقال داده میشه
                          البته صرافی ها مختلف هستن من پیشنهاد نمیکنم که حتما از اکسچنج98 استفاده کنید ولی از طریق دوستان به من پیشنهاد شد منم از طریق این سایت خریدم
                          برای انتقال و برداشت هربار 58 هزار تومان کارمزد میگیرن تو اکسچنج 98 .شاید جاهای دیگه ارزانتر هم باشه
                          آخرین ویرایش توسط hossein274؛ 2020/03/12, 16:26.

نظر

• ali_nostro
                            ستاره‌دار (34)
                            • Feb 2017
                            • 863

سلام
                            از 9600 دلار امروز به 5600 دلار رسید. بشترین افت برای امروز بوده
                            تا این لحظه اکثر پیش بینی ها و تحلیل هادر مورد بیت کوین درست نبوده
                            حمایت هایی هم که میشه تا الان بی اثر بوده
                            عده ای میگن الان بهترین زمان خرید بیت کوین هست، بعد از این افت شدید به زودی صعودی میشه
                            متاسفانه من میبینیم بعضی از هموطنان در این زمان کوتاه ضرر سنگینی کردن
                            البته من برای تست با مبلغ کمی وارد بیت کوین شدم، از طریق صرافی بایننس. ظاهرا چون برای کشور چین هست و بخاطر تحریم ها سخت گیری کمتری نسبت به ایرانی ها داره بهترین گزینه است
                            البته نباید با ای پی ایران وارد وبسایت بایننس بشید بخصوص وقتی تو اکانتتون هستید چون باعث بلوکه شدن سرمایه میشه برای اینکار باید از وی پی ان هایی استفاده کنید که ای پی ثابت هستن و همیشه از یک کشور استفاده کنید.یا اینکه سرور مجازی اجاره کنید

واقعا مشخص نیست

البته به این نکته هم اشاره کنم عده ای در بازار فیوچر که از طریق همون سایت بایننس هست سود زیادی کردن چون هر چه بیت کوین افت کنه اینها سود میکنن که من اطلاعات کافی راجبش ندارم
                            به نظر میاد بیت کوین بیشتر از این هم پایین بیاد..هرچی اکونومی ضعیف تر بشه..که داره میشه..این هم پایین تر میاد
                            ولی یه چیزی بگم خدمتتون
                            من هیچ وقت بیت کوین ترید نمیکن
                            الگوی بورسی من وارن بافت هست و بخونید چی میگه:

به گزارش فوربس، وارن بافت، یکی از ثروتمندان مطرح جهان با بیان این که بازار ارزهای دیجیتال بسیار پرنوسان و عمدتا بدون قانون گذاری است، افزود هر کس به این ارزها دل خوش کند باید خود را آماده از دست رفتن سرمایه اش کند. وی برای توضیح بیشتر گفت:
                            وقتی شما ارز دیجیتال می‌خرید، در حقیقت سرمایه گذاری نمی‌کنید. این کار درست شبیه بازی قمار است که ممکن است فردا پولتان بیشتر شود یا آن را از دست دهید و پول بیشتری در این کار بگذارید. این فقط یک بازی است. سرمایه گذاری نیست.
                            بافت افزود:

هنگامی که شما در زمینه ای سرمایه گذاری می‌کنید انتظار دارید اصل و سود سرمایه به شما برگردد اما در بازی قمار ارزهای دیجیتال این طور نیست و باید امیدوار باشید نفر بعدی حاضر باشد پول بیشتری از شما برای خرید آن‌ها بپردازد.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                              به نظر میاد بیت کوین بیشتر از این هم پایین بیاد..هرچی اکونومی ضعیف تر بشه..که داره میشه..این هم پایین تر میاد
                              ولی یه چیزی بگم خدمتتون
                              من هیچ وقت بیت کوین ترید نمیکن
                              الگوی بورسی من وارن بافت هست و بخونید چی میگه:

به گزارش فوربس، وارن بافت، یکی از ثروتمندان مطرح جهان با بیان این که بازار ارزهای دیجیتال بسیار پرنوسان و عمدتا بدون قانون گذاری است، افزود هر کس به این ارزها دل خوش کند باید خود را آماده از دست رفتن سرمایه اش کند. وی برای توضیح بیشتر گفت:
                              وقتی شما ارز دیجیتال می‌خرید، در حقیقت سرمایه گذاری نمی‌کنید. این کار درست شبیه بازی قمار است که ممکن است فردا پولتان بیشتر شود یا آن را از دست دهید و پول بیشتری در این کار بگذارید. این فقط یک بازی است. سرمایه گذاری نیست.
                              بافت افزود:

هنگامی که شما در زمینه ای سرمایه گذاری می‌کنید انتظار دارید اصل و سود سرمایه به شما برگردد اما در بازی قمار ارزهای دیجیتال این طور نیست و باید امیدوار باشید نفر بعدی حاضر باشد پول بیشتری از شما برای خرید آن‌ها بپردازد.
                              درود بر شما
                              این همه ارز حالا چرا میروید دنبال ارز گران؟......وقتی بیت کوین 30 درصد رشد کنه...اتریوم 50 درصد رشد می کنه....دو هفته پیش هم یک ارز از 130 دلار طی 24 ساعت تا 550 دلار هم رفت...
                              اینکه اکثر ایرانی ها تمایل به خرید بیت کوین دارند چیه؟

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

از دوستان با تجربه و صاحب نظر تقاضا دارم که این هفته در مسابقه هفتگی شرکت کنند.
                                که یه کمکی باشه به ما در انتخاب سهم برای روز شنبه.
                                سهمی که بهترین بازدهی رو در هفته ی پیش رو بده.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X