کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دیروز تو انلاین یک مشکل جدیدی پیدا کردم سهم مثلا نوری رو از صف خرید اردر خرید میگذارم ولی صف چند بار داده میشه حجم میخوره ولی من همچنان تو صف خریدم هستم و از طرفی اردر من لغوش یا تائیدش حداقل 3 دقیقه زمان میخواد شما چطورید تو انلاین
از دیروز تو انلاین یک مشکل جدیدی پیدا کردم سهم مثلا نوری رو از صف خرید اردر خرید میگذارم ولی صف چند بار داده میشه حجم میخوره ولی من همچنان تو صف خریدم هستم و از طرفی اردر من لغوش یا تائیدش حداقل 3 دقیقه زمان میخواد شما چطورید تو انلاین
الان خرید شبیه 7 خان رستم شده... اول اردر--- بعد بلوکه پول(از بانک بلوکه بکنی که خودش 2 دقیقه)--- ارسال سفارش... بعد میگه سفارش با موفقیت ارسال شد(این یعنی ارسال شده نه اینکه ثبت شده تا الان یعنی هیچی)---بعد تازه ارسال در خود هسته هست که ممکنه چند دقیقه طول بکشه--- زمانی که پیام میده ثبت در سیستم شما تازه تو هسته قرار گرفتی.....
با سلام... شاید تصمیماتم اشتباه باشه ولی من همیشه رو اصول خودم کار می کنم... سیو سود با فروش 50% از دارایی در نماد های سبزوا.. رانفور...کیسون...
یه اصلاح هر چند کوچک بنظرم خواهیم داشت... تا 17 هم تکلیف دلار معلوم میشه(محل تلاقی با خط روند دلار-- احتمال تکمیل شدن الگوی کاپ.و.......اونجا دیگه نمیتونه ثابت بمونه یا الگو عمل میکنه میره واسه 18100 تو مرحله اول یا نزول میکنه تا 15700 البته این فقط یه حدس هست ممکنه کاملا اشتباه باشه).
نظر