کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من که پولمو و50درصد سودمم سه چارروز پیش نقد شدم واعلان کردم وگفتم حیفه این سودها بپره ولی اینم اینجا گفتم باعث خالی شدن دل بچه ها نباشه بازار تا یازده برمیگرده بخصوص سهمهای توپر ومن با 50درصد سودم که دوسه روزه فعال بودم امروز ونفت را درقیمت خوب 1750نقدشدم ولی تکنو خریدم بااینکه میدانسم بازار ریزشیه ومترصد خرید حکشتی هستم ولی بازار جای نگرانی ابدا ندارد تا یازده یازده ونیم بازار برمیگرده ودوباره مطلب میزنم
بله بد جوری تابلو شده و ظاهرآ خیلی از سهمها قبل از رسیدن شاخص کل به یک میلیون واحد از دیروز به پیشواز فاز اصلاح قیمت شتافتند!! نمونه اش وخارزم _ دماوند _ پاکشو_ح _ شغدیر و خیلی از سهمهای دیگه بازار که من رصدشون نمیکنم
از همین امروز مشخصه که فروشنده امروز برد کرده!! اما مسئله برد و باخت نیست به فرض فردا همه سهمها تو صف خریدشون قفل بشن بلاخره هفته آینده باز هم فرصت ورود خواهند داد فوقش سهم فروخته شده رو 10 درصد گرونتر بخریم !! عوضش با اطمینان و آسایش خاطر بیشتری خرید رو انجام میدهیم! صبح فرابورس_ بورس _ کالا _ شپاکسا و شگل همشون صف خرید داشتند و حالا صف فروش!! مشت نمونه خروار است
ولصنم منفی 4 گرفتم...بعدش صف فروش سنگین شد/:.wubsmiley.:/
باز هم گلی به جمال فملی که 90 درصد سبدم هست...سهم بنیادی اینجا جواب میده
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
بله بد جوری تابلو شده و ظاهرآ خیلی از سهمها قبل از رسیدن شاخص کل به یک میلیون واحد از دیروز به پیشواز فاز اصلاح قیمت شتافتند!! نمونه اش وخارزم _ دماوند _ پاکشو_ح _ شغدیر و خیلی از سهمهای دیگه بازار که من رصدشون نمیکنم
من نوسان گیری میکنم بازار.. یه سریش و نمی نویسم.. ولی تو این روزها پول مفت دست کارگزارا نمیدم..نگاه کنید بازار داره رو سهم هایی که تو ترند هستند دوباره صف خرید میشه...نوسان ده درصدی گرفتن.. خیلی راخت.
ترسی تو مارکت نیست که 70 درصد نقد بشم!
از همین امروز مشخصه که فروشنده امروز برد کرده!! اما مسئله برد و باخت نیست به فرض فردا همه سهمها تو صف خریدشون قفل بشن بلاخره هفته آینده باز هم فرصت ورود خواهند داد فوقش سهم فروخته شده رو 10 درصد گرونتر بخریم !! عوضش با اطمینان و آسایش خاطر بیشتری خرید رو انجام میدهیم! صبح فرابورس_ بورس _ کالا _ شپاکسا و شگل همشون صف خرید داشتند و حالا صف فروش!! مشت نمونه خروار است
وقتی بازار گاویه... کسی که تقد بشه به امید پایینتر خریدنن..ممکنه بازار خیلی راحت جاش بزاره...این نوسان گرفتن ها واسه روزای عادیه..نه الان که مارکت حسابی گاویه.. تو مارکت گاوی کسی نوسان بگیره جا میمونه
دوستي كه امروز تو درصدهاي منفي و بعضا منفي كامل كيسون رو فروخت الان تا دير نشده صف خريد بشه ميتوني بخري ....
دير شد يكم صف شده الان ... اما كرمان رو ميشه خريد الان
نظر