کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام جناب متین مدتیه سهام شمارو دنبال میکنم . به نظر میرسه استراتژی شما شرکت در مجمع های افزایش سرمایه از ارزیابی است. اگه درسته موارد بعدی که مد نظر دارید را میشه بفرمایید؟
با سلام جناب متین مدتیه سهام شمارو دنبال میکنم . به نظر میرسه استراتژی شما شرکت در مجمع های افزایش سرمایه از ارزیابی است. اگه درسته موارد بعدی که مد نظر دارید را میشه بفرمایید؟
سلام. بله، همینطوره. از تجربه پیش کسوتان همین فوروم مثل وحید20 و مهدی1400 بهره گرفتم و سعی کردم نوعی خط مشی تعریف کنم.
البته هر نوع افزایش سرمایه ای می تونه جذاب باشه و محدود به تجدید ارزیابی که شما گفتید نیست. مثلا تشتاد از مطالبات و آورده بود که بازگشایی خوبی هم داشت.
سهم های زیادی هستند که به خاطر افزایش سرمایه مورد توجه بازار قرار گرفته و بخشی از مسیر رشدشون رو طی کردن مثل خمحرکه، غشهداب، نطرین، بکام، غشان و کسرام و ...
از این سهم ها هر کدوم که زودتر مجوز دریافت کنه می تونه در اولویت قرار بگیره.
فعلا بنا دارم باز هم به کفپارس اضافه کنم. مجوزش تمدید شده و مجددا دعوت به مجمع کرده (11 خرداد به نظرم).
تا اینجا هم رشد زیادی داشته اما با توجه به درصد بالای افزایش سرمایه، چابک بودن سهم، جذابیت قیمت تئوریک بعد از بازگشایی و ... همچنان می تونه در اولویت باشه.
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر