کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظرم یکی از گزینه های کم ریسک خرید شستا در منفی کامل (1403) میتونه باشه.
بنسبت بسیاری از سهم ها بنظرم ارزنده تره و بعیده افت چندانی داشته باشه
دیروز در 1403 میفروختند و امروز همان سهم را در 1511 تومان صف خرید
اگر قرار بر رشد بازار و بخصوص سهم های بزرگ باشد یکی از گزینه های کم ریسک که پرتفوی بسیار متنوعی دارد همینه
البته خودم نقدینگی نداشتم جهت خرید.
کسی مدعی تحلیلگری نیست / ادعای تابلوخانی دارند بعضی نگاه کنند حجم معاملات و خرید حقیقی در شستا / ادعایی این است که سهام خوب ارزش دارد حالا بری بالا و بیای پایین سهام بنیادی به موقع و در سطح خودشون حرکت میکنند و نقدشوندگی بالایی دارن / در یک جمله باید گفت به مدعیان تابلوخانی بشین سرجات در سطح ما نیستی /
دوره رشد سهام دروپیت گذشته نوسان هم بگیری ازت نوسان میگیرن / مواظب باشید
بحثی که در بازار منفی در مورد شستا و ارزش بود که دوستان 3 هزار تا داشتند هی با افتخاری میگفتند من فروختم ... صف رو نگاه کنید تبریک به گرگین خان که دیروز از صف فروش مفت خریدن یک بازدهی 5 درصدی شیرین
گفتم ناو شستا بالا هست و شاید 10درصد دیگه متعادل بشه ولی فکر نکنید حرفه ای هستید
متاسفانه در این تالار برخی افراد سهام بادکنکی و سوپرحباب رو معرفی میکنند که سهام بنیادی کوبیده میشه
دیروز در 1403 میفروختند و امروز همان سهم را در 1511 تومان صف خرید
اگر قرار بر رشد بازار و بخصوص سهم های بزرگ باشد یکی از گزینه های کم ریسک که پرتفوی بسیار متنوعی دارد همینه
البته خودم نقدینگی نداشتم جهت خرید.
این شستا خودش به تنهایی معادل یه تابلوی بورس اختصاصی هست !
بحثی که در بازار منفی در مورد شستا و ارزش بود که دوستان 3 هزار تا داشتند هی با افتخاری میگفتند من فروختم ... صف رو نگاه کنید تبریک به گرگین خان که دیروز از صف فروش مفت خریدن یک بازدهی 5 درصدی شیرین
گفتم ناو شستا بالا هست و شاید 10درصد دیگه متعادل بشه ولی فکر نکنید حرفه ای هستید
متاسفانه در این تالار برخی افراد سهام بادکنکی و سوپرحباب رو معرفی میکنند که سهام بنیادی کوبیده میشه
البته تقریبا تمام سهام این وضعیت رو داشتند.
دیروز صف فروش و امروز صف خرید شدند.
گویا حرکت همه سهم ها مثل هم شده.
بینادی و غیربنیادی هم نداره.
همه با هم میرن صف فروش
همه با هم میرن صف خرید.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من چند هفته اخیر یه جابجایی هایی توی سبدم انجام دادم.
الان نشستم بررسی کردم ببینم کار درستی بوده یا نه.
تا الان که بررسی کردم اگه سبدم و اصلا دست نزده بودم 27 میلیون بیشتر داشتم.
خیلی برام جالب بود. /.:biggrinsmiley.:/
البته شاید توی دراز مدت تأثیرش متفاوت بشه.
مثلا با باز شدن خصدار و اینکه با چه درصدی باز میشه شاید سبد جدیدم جلو بزنه.
ولی بزرگترین اشتباهم خرید بکام در قیمت 11.800 بوده. بکام سهم خوبیه. ولی خرید توی این قیمت کار اشتباهی بوده.
و از اون طرف هم فروش غگل قبل از حرکتش (البته نصفش و فروختم خدا رو شکر)
خرید غشهداب گزینه خوبی بوده.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر