کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش بخش عمده ای از بهپاک
خرید وملل - توصیه دارم جدی بررسی کنید این سهم و....
1200 خریدمش...یادگاری بمونه
وملل یکی از سهمهایی بود که بنده روش برای ورود سنگین برنامه ریزی نموده بودم که در رفت و البته هنوز هم عالی هست - از نظر تکنیکال - سود خوبی خواهید نمود انشا ا.. چون
وملل یکی از سهمهایی بود که بنده روش برای ورود سنگین برنامه ریزی نموده بودم که در رفت و البته هنوز هم عالی هست - از نظر تکنیکال - سود خوبی خواهید نمود انشا ا.. چون
. دلم گرم شد با پیامتون
دارم میرم سمت تک سهمیش..کم مونده
امروز هر چی پول داشتم تیپیکو،قرن،پسهند و زشریف خریدم.الان از بیپولی پاک پاکم/:.rolleyessmileyani
دلار در آستانه 19 تومان ،سکه درآستانه8 میلیون تومان و دیگر هیچ!!!
مقاومت در برابر فروش زقیام و نگهداری
تلاش برای خرید وملل و بیمه آسیا
زقیام رو اصلا یادم نبود دو هفته پیش ۲۸۸۸۰ خریدم و دیروز دادم رفت امروز اول وقت ریخت ولی باز هم مثبت شده ولی در کل یک ۷۵ درصدی دوهفتهای داد حالا نوبتی هم که باشه رسیده به سهامهای جدیدمون که نهایتا د تا کندل دیگه بزنن و برن برای بالای ۷۰ درصد البته تابا که ۳۰۰ درصد روش برنامه ریزی کردم
نظر