کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خکار چند روزپیش مشخصا چند فرد حقیقی سنگین ورود کردن و فرداش یهو افشا خورد و امروز به سرعت و بدون ذرهای نشان از ابطال تایید شد ۴۰٪ بازگشاییش! زیبا نیست!؟ سهم داریم دو هفته بسته بود اقا یا خانم ناظر روی ۱۱٪ هم ابطال میکنه معاملات پر حجمش رو!
خکار در عرض ۱۰ رثز نزدیک به ۱۰۰٪ به نورچشمیها سود داد...
با سهامداری..روح نوستراداموس از من ازرده بود..از 10 خرداد استارت نوسان گیری آغاز شد...
هدف کسب هفته ای 11 درصد سوده...که در سال بشه 1000 درصد... بسته برای من..خدا بده برکت
درود علی آقا
فکر کنم در محاسبات کمی اشتباه کردید
با 11 درصد در هفته
و با فرض 36 هفته باقی مانده تا آخر سال 99
بازده سرمایه شما میشود 4182 درصد /:.negaran.://:.wacsmiley.:/
آیا با شرط سود نصف نصف، سرمایه قبول میکنید؟ /:.happysmiley:./
فکر کنم در محاسبات کمی اشتباه کردید
با 11 درصد در هفته
و با فرض 36 هفته باقی مانده تا آخر سال 99
بازده سرمایه شما میشود 4182 درصد /:.negaran.://:.wacsmiley.:/
آیا با شرط سود نصف نصف، سرمایه قبول میکنید؟ /:.happysmiley:./
مخلص اقا مهدی عزیز
درست میفرمایی..این امضا باید عوض بشه...بشه مینیمم 1000
به مرگ گرفتم که به تب راضی بشم./:.yead.:/
اختیار دارید شما استاد بنده ای
-فروش خکار با 5 درصد ضرر...خیلی سهم چرت و پرتیه...کسی واردش نشه
تماشای بهپاک و ملت و غمارگ
-خرید:
ثمسکن
وپخش
شدوص
دجابر
خکرمان
سخزر
کاوه
....
برای نوسان گیری وارد شدیم..چند روز بعد میفروشیم..
دیگه از حالت تک سهمی هم حارج شدم.
فردا صبخ میرم مفید واسه گرفتن اعتبار...همرو استفاده کنم و بای بای با مفید
دیگه رسما نشون نمیدن کجای صف خرید هستیم...جابجا میکنن اگه جامون خوب باشه هم
خواستم به این پیام خودم بخندم
خکار نگه میداشتم 75 درصد سود میشد..3 هفته ای!! خکار چرت و پرت نبود..طلا بود..تحلیل ما چرت بود
من تحرک های خوب و دیدم که خریدم..ولی بعدش ندیدم..و چون تک سهم بودم..دیگه ریسک نکردم و خارج شدم..علتش این بود که حد ضررم رسید..
کاش ما هم تو بورس رانت داشتیم
یک)
عمارنژاد افزود: براساس قانون و مصوبه دولت، متوسط قیمت واحدهای این صندوقها سی روز قبل از فراخوان آگهی که روز ۱۳ اردیبهشت بود، از آن ۲۰ درصد تخفیف درنظر گرفته شده است. سهم بانک تجارت در صندوق، قیمت هر سهام آن ۱۰۴ تومان است که دیروز قیمت این سهام در بورس ۲۰۶ تومان بوده بانک صادرات معادل ۱۰۷ تومان که دیروز در بورس ۲۱۲ بوده و هر یک از سهم بانک ملت معادل ۱۰۴۵ تومان در صندوق است که دیروز قیمت آن ۲۰۹۵ بود. بیمه البرز معادل ۷۶۷ تومان قیمت هر سهم آن در صندوق بوده که دیروز در بورس ۱۱۶۸ تومان و بیمه اتکایی امین هم ۵۹۳ در صندوق قرار گرفته است. مقایسه این قیمتها میشود منفعتی که مردم با خریداری این سهام بهرهمند خواهند شد.
دو)
شماره یک رو بزاریم مبنای تصمیم گیری برای سهمهای پالایشی..چه سهم هایی عرضه میشوند؟ باقیمانده سهام دولت در پالایشگاههای تبریز، اصفهان، بندرعباس و تهران عرضه خواهد شد.....خب اگه بخواد اول تیر پذیره نویسی باشه..میانگین قیمت 30 روز قبل برای مردم باید جذاب باشه مثل صندوق اول بانکی ها تا بخرنش... اگه بخوایم بگیم شبندر..شبریز..شتران..شپنا...اصلاح میکنن یه مدت ..اون وقت میانکین قیمت سی روز قبل این سهم ها چه بسا منفی همبشه/:.nono.:/ اون وقت برای چی باید صندوق دوم رو بخریم؟؟ من نمیخوام زود نتیجه بگیرم چون قوانین زود عوض میشه.. اما با فرضیات موجود به نظر میرسه تا یکماه اینده یه جهش قیمتی دیگه تو این سهم های پالایشی صندوق etf داریم و شاید دوستان بهتره نگران این سهم هاشون نباشن...تازه بخث تجدید ارزیابی هم مطرحه میتونه کمک کنه به این سهم ها.. اما پیشنهادم اینه که حد ضرر و بزارید همیشه برای هر سهم.
این پست خودم و هم میخواستم بیارم بالا..
این و در روزهای پرعرضه اوایل خرداد نوشتم..
شبندر 60 درصد رشد کرد ازین روز
ولی من بهپاک نگه داشته بودم..منتظر خبر غیب..
تجربه من همیشه این بوده که هر اتفاق خوب برای سهمی بخواد بیفته
اول رو تابلو باید دیده بشه
روی تحلیل خودم نبودم و موندم پای حرفها...
نیکلاس دارواس تو کتاب چکونه 2 میلیون دلار دراوردم..میگه بعد از اینکه یه پول حسابی به جیب زدم..اومدم وال استریت..هتل گرفتم تا به وال استریت و بورس نزدیک باشم..میگه د در مدت زمانیکه وارد wall street شدم ، اسیر شایعات ، صحبت ها ، خبر ها و... قرار گرفت و دچار بحران و فقط ضرر شد.. و تصمیم میگیره دوباره برگرده به سیستم ترید خودش..و دیگه خبر و شایعه نشنوه....
البته اینجا ایرانه ..شایعات با صبر واقعی میشه :))
میتونستم شبندر بخرم.. ولی نخریدم..کسی هم که بیاد در اینده بگه دیدین گفتم..و خودش نخریده باشه..یعنی ادم شوطیه ... :دی
واسه همینه..جدیدا هر سهمی حس خوب و بده میخرمش..بعدا ای کاش نباشه ورد زبونم
نظر