خرید تصمیم کبری
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید سهم تصمیم کبری برا یکی از دوستان ولی فک کنم سهامداره عمده داره میفروشه ها ;)[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید سهم تصمیم کبری برا یکی از دوستان ولی فک کنم سهامداره عمده داره میفروشه ها ;)الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
انتظار برای خرید قلرست زیر 1700
ورنا دیگه ندادن نا امید شدم لغو کردم . میخوام قلرست بخرم . نشد دیگه تک سهم ورنا بشم///
نظر
-
-
ابطال معاملات حق تقدم استفاده نشده شركت پتروشيمي اميركبير (شكبيرح1)
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ در راستاي اجراي مفاد ماده 68 دستورالعمل معاملات فرابورس ايران، بخشي از معاملات امروز شنبه مورخ 1390/09/26 در نماد معاملاتي حق تقدم استفاده نشده شركت پتروشيمي اميركبير (شكبيرح1) به تعداد 9،975،000 سهم ابطال مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
نظر
-
دوستان گروه (غ) راه افتادن ، شايد گروه بعدي ،بعد از کاشي و سراميک ، اين گروه باشه ، بين گروه حمل و نقل و اين گروه ، ببينيم بازار کدوم رو انتخاب مي کنه
نظر
-
-
-
رو 1700 خریدم قلرست چند تایی این سهم از نظر من 3000 تومن میارزه . البته برای میان مدت. حالا بعدا بررسی مبکنیم سهم رو///
نظر
نظر