کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز طبق استراتژی #شسینا خردیم
هر دونه سهم ۴۰ هزار تومن یعنی نزدیک دو دلار
تازه داره به مرزهای والستریت نزدیک میشه
اینجا واقعا جا داره بگی
علی برکت الله
اینجاست که میگن همراه انقلاب ونظام هرکی باشه برد کرده وبرنده نهاییه حیف نگرفتیم هرکس تو خرید سهم هم همراه نظام حرکت کرد سود چندصد درصدی برد بانکی وخودرویی وپالایش ومن که سود حدود ۶۰۰درصد نصیبم شده وکمی بالاتر وسابقه ۱۸سال دارم ولی ادعا میکنم واقعا عقب ماندم نون زرنگی خودمو خوردم وتوانایی که داشتم والی کسی که خودشو به نظام جسبوند وهمراه سهمهاس صندوقی سود ۱۰تا۲۰برابری وبدون توانیی وزرنگی بورسی برد نوش جونش وگرفت که فرزانه میگه همراه نظام باشین یعنی چه؟ونمیدان باز همراهی نظام در یکی دوماه اینده درصحنه قیام ما که بورس باشه باز جواب میده یااخرای غذاخوریه به ته دیگ نرسیم ولی توبازار حرف تجارت ۱۰۰۰ وصادرات۱۰۰۰وپالایشی ۶تا۹و..است من که هیکدومو ندارم وتک سهم ولتجار هستم ولی خوب با این همه تجربه از قافله عقب ماندیم هرچند سودشکرخدا۷۰۰درصدی حدودا کردم ولی به سود مفت ورایگان ۲۰۰۰درصدس رایگان نظام نمیچربه اقاباختیم بدجورم باختیم تف به تجربه؟گاهی باید سرتو بندازی پایین وباجماعت حرکت کنی
نظر