کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببینیم کسی هست شپنا ما رو ۷۴۴۰ بخره ( خوب امتحان میکنیم ) ۷۰۰۰۰۰ تا گذاشتیم برای فروش بعدا میخریم میذاریم جاش - میشه ۵ میلیارد سود خالص خالص - این ۷۰۰۰۰۰ تا اشانتیون بوده /:.ohno-smiley.:/
ببینیم کسی هست شپنا ما رو ۷۴۴۰ بخره ( خوب امتحان میکنیم ) ۷۰۰۰۰۰ تا گذاشتیم برای فروش بعدا میخریم میذاریم جاش - میشه ۵ میلیارد سود خالص خالص - این ۷۰۰۰۰۰ تا اشانتیون بوده /:.ohno-smiley.:/
نه مثل اینکه باحالا زرنگ شدن سازمان هم زرنگتر نخرید ۱۰ روز دیگه بهتون میدم ما صبرمون زیاده/:.yead.:/
اضافه کردن به وملی های قبلی به قصد نگهداری تا پایان فرایند افزایش سرمایه ضمن پذیرش ریسک های خاص آن
درحال حاضر بخش خوبی از سبد وملی/گشان/صدرا و همچنین بترانس کیسون بهپاک فاذر و چند سهم دیگر است که به تناسب شرایط کمو و زیاد میشن
دوستان بنا به دلایلی بخش اعظمی از پولم رو باید یک ماه دیگه از بورس خارج کنم.
سهمی رو سراغ دارید که یک ماه شارپ بده. پولم و دو برابر کنم و رو سهام خودم که بلند مدتی هست نمونم دیگه.
وقتی قراره بفروشم چه دلیلی داره سهامداری کنم روی سهامی که قراره مثلا نیمه دوم سال ثمر بدن...
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
سهمی رو سراغ دارید که یک ماه شارپ بده. پولم و دو برابر کنم و رو سهام خودم که بلند مدتی هست نمونم دیگه.
وقتی قراره بفروشم چه دلیلی داره سهامداری کنم روی سهامی که قراره مثلا نیمه دوم سال ثمر بدن...
به نظرم خکاوه سهمیه که فعلا جا برای رشد زیادی دارد ! مقایسه قیمت خکاوه تو گروه خودرو ! گویای این است که از این ظرفیت برخوردار است . تنها مشکلش اینه که روزی بیشتر از 3 درصد نیست !
ضمنا سهم بسیار کوچکی است کلا 2میلیارد و ششصد میلیون سهم است .
حساب کردم ارزش بازاری الان خکاوه حدودا 9 تا برج چهل واحدی با متراژ 120 متر هر واحد و قیمت 60 میلیون تومن هر متر میشه!
(البته هر سهم بورسی ریسکهای مربوط به خود را داراست! بنابراین با بررسی خودتان تصمیم بگیرید ! صرفا جهت اطلاع است و توصیه ای به خرید و فروش ندارم)
وقتی قراره بفروشم چه دلیلی داره سهامداری کنمروی سهامی که قراره مثلا نیمه دوم سال ثمر بدن...
از نظر من هیچ وقت با این دیدگاه وارد سهمی نشین چون میتونه خطرناک باشه
مخصوصا اینکه فرصت ندارید
عزت ز قناعت است و خواری ز طمع
با عزت خود بساز و خواری مطلب
به نظرم خکاوه سهمیه که فعلا جا برای رشد زیادی دارد ! مقایسه قیمت خکاوه تو گروه خودرو ! گویای این است که از این ظرفیت برخوردار است . تنها مشکلش اینه که روزی بیشتر از 3 درصد نیست !
ضمنا سهم بسیار کوچکی است کلا 2میلیارد و ششصد میلیون سهم است .
حساب کردم ارزش بازاری الان خکاوه حدودا 9 تا برج چهل واحدی با متراژ 120 متر هر واحد و قیمت 60 میلیون تومن هر متر میشه!
(البته هر سهم بورسی ریسکهای مربوط به خود را داراست! بنابراین با بررسی خودتان تصمیم بگیرید ! صرفا جهت اطلاع است و توصیه ای به خرید و فروش ندارم)
خکاوه اهداف عجیب و غریبی داره . تازه افتاده تو یه سوپر سیکل شارپ . بنظرم هر عرضه ای تو این سهم بنا به دلایل مختلف فقط و فقط فرصت خریده
خرید پله اول زشریف.
سود سه ماهه اول زشریف 309 ریال ،مدت مشابه سال قبل 58 ریال
این شرکت علاوه بر تولید شیر و گوساله و محصولات زراعی، تولید کننده شیر پاستوریزه و ماست و پنیر و خامه هم هست/:.wacsmiley.:/
سود 6 ماهه زشریف 637 ریال /:.yead.:/
+
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 520,000,000,000 ریال به مبلغ 2,527,073,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي شرکت و برخورداري از معافيت هاي مالياتي و ظرفيت هاي قانوني موجود که در تاریخ 1399/04/23 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
نظر