امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی مصلحMTM
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 1656

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

یکم شفارس ازصف اضاف کردیم
    گکوثرک نمیزاره حقوقی تومنفی اضافه کنیم دمش گرم حمایت درحد...
    اینم بگم کامل امروزازشستا تومثبت خارج شدم هیچ ازمعاملاتش خوشم نیومدچهارشنبه گذشته
    میریم روی نوسان ازامروز کارقبلیمون فقط گکوثرنگه میدارم اونم تا وقتی حقوقی ...
    آخرین ویرایش توسط مجتبی مصلحMTM؛ 2020/08/31, 09:37.
    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

90% نقد شدم.فعلا چیزی نمی خرم.سعی می کنم دیگه هم چیزی ننویسم (گر چه خیلی سخته)
      اگه چیزی اینجا نوشتم که موجب کدورت شد و یا آزردگی خاطری به وجود آورد ،از همه شما معذرت می خوام.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
        اگر باز بازار شل کرد نگاهتون به دارا یکم باشه و قطعا با برگشت بازار سریع برمیگرده و پایانیش هم +8 هست الان!!!
        امیدوارم از این فرصت نهایت بهره رو برده باشین!!!
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• مجتبی مصلحMTM
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 1656

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          امیدوارم از این فرصت نهایت بهره رو برده باشین!!!
          حواسم نبود خوب نوسانی داد
          بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• afshin4250
            عضو جدید
            • Jun 2020
            • 14

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            تا یه منفی میخوره سریع همه میان میگن بازار میریزه
            تا مثبت میشه همه می گن بازار برمیگرده.
            لعنت به من که این پیاما رو میخونم.
            با سلام من در حدی نیستم که بگم چی بخرید ولی یه چیز از بورس یاد گرفتم که باید صبور باشی و هر وقت که ناامید شدی و قصد فروش داشتی همون لحظه خرید هست. دقیقا مثل امروز. به نظرو فردا بازار مثبت باشه و تا اول صبح چهارشنبه همینطور . مقداری سهام با بنیاد بگیر و باهاش کار نداشته باش. الان شپنا و فملی دارم و دماوند و دی میخوام وسپه هم بگیرم.
            تحلیلگر و تکنیکالیست نیستم. اما تا حدی صبور هستم و سهم عوض نمیکنم.

نظر

• afshin4250
              عضو جدید
              • Jun 2020
              • 14

در اصل توسط afshin4250 پست شده است View Post
              با سلام من در حدی نیستم که بگم چی بخرید ولی یه چیز از بورس یاد گرفتم که باید صبور باشی و هر وقت که ناامید شدی و قصد فروش داشتی همون لحظه خرید هست. دقیقا مثل امروز. به نظرو فردا بازار مثبت باشه و تا اول صبح چهارشنبه همینطور . مقداری سهام با بنیاد بگیر و باهاش کار نداشته باش. الان شپنا و فملی دارم و دماوند و دی میخوام وسپه هم بگیرم.
              تحلیلگر و تکنیکالیست نیستم. اما تا حدی صبور هستم و سهم عوض نمیکنم.
              بازم تصمیم با خودته ممکنه ورود بزنی و متضرر بشی از افراد حرفه ای مشورت بگیر من تا حداکثر یک ماه دیگه اکثر سهامم رو میفروشم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

اضافه کردن بنو در منفی(روز دوشنبه) و درصورت منفی یا صفر شدن امروز نیز اضافه میشود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جان کافی
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 886

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                  90% نقد شدم.فعلا چیزی نمی خرم.سعی می کنم دیگه هم چیزی ننویسم (گر چه خیلی سخته)
                  اگه چیزی اینجا نوشتم که موجب کدورت شد و یا آزردگی خاطری به وجود آورد ،از همه شما معذرت می خوام.
                  باسلام
                  ديروز 100درصد نقد شديم

نظر

• kianoshparsa
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1218

در اصل توسط mor_dell پست شده است View Post
                    باسلام
                    ديروز 100درصد نقد شديم
                    سلام خودتو نجات دادی اکثرا با این اوضاع بیمار گونه درحال فروش سهام خود وتبدیل کردن به پراید هستند فکر میکنی چرا پراید شده 100 میلیون پرایدی که 200 میلیون ارزش داره الان داره مفت اندر مفت معامله میشه خب معلومه همه باید سهام های بی ارزش را بفروشند واز بازار بورس خودشونو نجات بدند وپراید بخرند یک ضرب المثل معروف هست که میگه پراید بخر تا کامروا شوی ..... چندوقتی بود که دانشمندان و تحلیلگران اقتصادی بزرگ ایران که در مجامع علمی جهان زبان زده عام وخاص هستند از افزایش قیمت سهام بورس شدیدا نگران شده بودند ( وبه دولت تذکر میدادند که نباید سهام افزایش قیمت بخوره چه تونه چهههه تووووونه ) من بهشون تبریک میگم امیدوارم الان دیگه نگران نباشید همه چی شد همان گونه که شما خواسته بودید ولی خواهشا مواظب خودتون باشید که شما رو ندزدند آخه شماها حیف هستید شما رو ببرند تولید در کشور زمین گیر میشه.......
                    مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                    kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

خرید فملی و اضافه کردن به اون قبلیا :)
                      @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        اضافه کردن بنو در منفی(روز دوشنبه) و درصورت منفی یا صفر شدن امروز نیز اضافه میشود.
                        خرید از صف فروش
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

فملی هم داره سمت حباب شدن / مثل شستا که بردن بالا و الان کسی نیست جمع کنه /

نظر

• HOSSEINY
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 172

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            خیلی حالم بده...
                            راهکار بدید
                            سرزنش نکنید لطفا
                            سلام
                            پست شما رو دیدم گفتم نکته خدمت شما عرض کنم
                            قصدم اصلا سرزنش و . . . نیست اندک تجربه ای ، شاید مفید واقع بشه

گذشته از هر نوع خرید و فروشی در بازار سرمایه ۵۰ درصد تصمیم شما از نظر روانی و ذهنی برشما تاثیر خواهد گذاشت یعنی شما سود کردی یک مبلغ خاص به دارایی شما اضاف میشه و از طرفی به روحیه و تجربه شما ، این عمل در زمان منفی نیز اتفاق میوفته

چنتا عامل میتواند به من و شما کمک بکنه

ابتدا نگاهمون به بازار سرمایه !!!
                            یعنی شخص من باید درک کنم در بازاری پا گذاشته ام که ماهیت سرمایه گذاری داره نه نوسان گیری یا کسب درامد روزانه و ماهیانه !!
                            از زمانی که نگاهم به بازار سرمایه ایران تغییر کرده خدا رو شکر از نظر درامدی و از نظر روحی در شرایط مناسبی قرار گرفته ام

موضوع بعد دریافت اعتبار و دریافت پول از دیگران یا هر منبع مالی دیگه !!
                            یکی از بدترین چیزهایی که فشار روانی به شما میاره دریافت اعتبار از هر کجاست
                            از برادر پول گرفتم توقع سود دارم اما ماهیت بازار دو طرفه هست !! من در ضرر قرار گرفتم نه میتونم بفروشم چون میدونم اینده رشد میکنه نه میتونم صبر کنم چون برادر پول لازم داره !!!
                            اگر توانستیم به اندازه ای در بازار سرمایه گذاری کنیم که بهش احتیاج نداشته باشیم کمترین بار روانی و مناسب ترین تصمیم ها را خواهیم گرفت

و موضوع اخر طراحی یک سیستم کاری
                            وقتی هیچ گونه استراتژی برای سرمایه گذاری نداشته باشیم هیچ شکی ندارم که نتیجه کار شکست خواهد بود
                            چند بار میتونم از روی دست اقا و خانوم فلانی خرید و فروش انجام بدم !!!
                            از یکجایی به بعد باید خودم مسئولیت تصمیم هایم را برعهده بگیرم

این مطالب عرض نکردم که بگم شما این مسائل دارید تجربه اندکی بود که شاید راه گشا باشه
                            موفق باشید

نظر

• kianoshparsa
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1218

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
                              سلام خودتو نجات دادی اکثرا با این اوضاع بیمار گونه درحال فروش سهام خود وتبدیل کردن به پراید هستند فکر میکنی چرا پراید شده 100 میلیون پرایدی که 200 میلیون ارزش داره الان داره مفت اندر مفت معامله میشه خب معلومه همه باید سهام های بی ارزش را بفروشند واز بازار بورس خودشونو نجات بدند وپراید بخرند یک ضرب المثل معروف هست که میگه پراید بخر تا کامروا شوی ..... چندوقتی بود که دانشمندان و تحلیلگران اقتصادی بزرگ ایران که در مجامع علمی جهان زبان زده عام وخاص هستند از افزایش قیمت سهام بورس شدیدا نگران شده بودند ( وبه دولت تذکر میدادند که نباید سهام افزایش قیمت بخوره چه تونه چهههه تووووونه ) من بهشون تبریک میگم امیدوارم الان دیگه نگران نباشید همه چی شد همان گونه که شما خواسته بودید ولی خواهشا مواظب خودتون باشید که شما رو ندزدند آخه شماها حیف هستید شما رو ببرند تولید در کشور زمین گیر میشه.......
                              در بازاری که ................ گارد ریزشی به خودش میگیره صرفا باید یا نظاره گر باشید یا از بازار دورباشید هر خرید و فروشی صرفا وارد شدن در دام مکاره ای است که قصدش بلعیدن ثروت شماست
                              مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                              kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• Babak1
                                ستاره‌دار (12)
                                • Jul 2013
                                • 119

فروش شبندر : نوسان مثبتی که بخاطر پذیره نویسی دارا دوم مدنظر بود رو نداد
                                خرید بکهنوج : به دلیل تایید افزایش سرمایه 2436 درصد از تجدید ارزیابی

نظر

در حال کار...
                                X