کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن بنو در منفی(روز دوشنبه) و درصورت منفی یا صفر شدن امروز نیز اضافه میشود.
این چند روزه اصلاح خاصی نکرد و عملکردش در این بازار قرمز میشه گفت عالی بوده! البته ممکن است با برگشت بازار توجه بیشتر به نمادهای بیشتر افت کرده باشد
چندین بار هم میشد نوسان گرفت هرروز بارها مثبت منفی میشه!
خرید امروز وهور در منفی حدود 2/5 درصد
فعلا مشخص نیست نگهداری کنم
اگر امکان نوسان بود مانند بنو انجام میدم ولی همانگونه که قبلا هم گفته شد نوسانات اعلام نمیشود تاکسی به اشتباه نیافتد
این چند روزه اصلاح خاصی نکرد و عملکردش در این بازار قرمز میشه گفت عالی بوده! البته ممکن است با برگشت بازار توجه بیشتر به نمادهای بیشتر افت کرده باشد
چندین بار هم میشد نوسان گرفت هرروز بارها مثبت منفی میشه!
خرید امروز وهور در منفی حدود 2/5 درصد
فعلا مشخص نیست نگهداری کنم
اگر امکان نوسان بود مانند بنو انجام میدم ولی همانگونه که قبلا هم گفته شد نوسانات اعلام نمیشود تاکسی به اشتباه نیافتد
جناب وحید20؟ اخه چرا اعلام نمی کنید؟؟؟
چه اشتباهی؟؟؟
خب شما که بلدین به ما هم فرصت های نوسان گیری رو اعلام کنید
که ما هم بتونیم سود کنیم.
می بینید که اینجوری نشستن و دست رو دست گذاشتن چیزی جز ضرر و کم شدن سرمایه هامون نداره.
خب به ما هم کمک کنید که بتونیم ضررهامون رو مقداری جبران کنیم و از ضرر بیشتر از این جلوگیری کنیم.
به نظر من بالاخره شما که یهویی توی بازار تصمیم به نوسان گیری از فلان سهم نمی کنید.
مطمئنا از شب قبل بررسی های لازم رو انجام میدین.
چه خوب میشد اگه صبح زود میومیدین فرصت هایی رو که تشخیص دادین رو اعلام می کردین
که ما هم رصد کنیم و مابقی ماجرا مسئولیتش با خودمون
یکی مثل من واقعا نمی دونم چه سهامی هستند که دارن نوسان میدن.
شماهایی که بررسی می کنید خب این فرصت ها رو در اختیار ما هم قرار بدین لطفا
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
چه اشتباهی؟؟؟
می بینید که اینجوری نشستن و دست رو دست گذاشتن چیزی جز ضرر و کم شدن سرمایه هامون نداره.
خب به ما هم کمک کنید که بتونیم ضررهامون رو مقداری جبران کنیم و از ضرر بیشتر از این جلوگیری کنیم.
به نظر من بالاخره شما که یهویی توی بازار تصمیم به نوسان گیری از فلان سهم نمی کنید.
من اصولا اهل نوسانگیری نیستم ولی در برخی مواقع که فرصت داشته باشم و موقعیتش فراهم باشه با بخشی از سبد انجام میدم.
با اینحال طبق تجربه ننوشتن این موضوع بهتر است که دلایلش فراوانه اما نتیجش در انتها بدهکار شدن به عده ای خواهد بود! که من وقت و حوصله این بحث هارو ندارم باهاشون.
من اصولا اهل نوسانگیری نیستم ولی در برخی مواقع که فرصت داشته باشم و موقعیتش فراهم باشه با بخشی از سبد انجام میدم.
با اینحال طبق تجربه ننوشتن این موضوع بهتر است که دلایلش فراوانه اما نتیجش در انتها بدهکار شدن به عده ای خواهد بود! که من وقت و نه حوصله این بحث هارو ندارم باهاشون.
خب نمیشه توی پی وی به من بگید که فقط من طلبکارتون بشم؟؟؟؟:))
یه دونه طلبکار بهتر از کلی طلبکاره /:.yead.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
چه اشتباهی؟؟؟
درود
به نظرم سهم هایی باشناور بالا از گروه های بزرگ بازارکه متوسط بالای30-40درصد ریختند وامروز باصف فروش بسته شدن را زیر نظر داشته باشید برای روز شنبه
اکیدا توصیه این هست سهم هرچه بنیادی تر بهتر !
صرفا چند نمونه درواچ شخصی
ارفع سقف 2500 کف روز شنبه 1650 .. پتانسیل برگشت باتوجه به نرخ شمش
شگویاسقف 3000 کف روز شنبه 1670 .
پارسان سقف4200کف شنبه 2500 البته گزینه زیاد هست اما ترجیحا درصد ریزش بیشتر وداشتن صف فروش(برای این که اول وقت شنبه درکف بتونید بخرید) رامدنظر قرار داشته باشید فارغ از تمام اتفاقات همچنان سد1600شاخص به نظر میتونه حفظ بشه
درود
به نظرم سهم هایی باشناور بالا از گروه های بزرگ بازارکه متوسط بالای30-40درصد ریختند وامروز باصف فروش بسته شدن را زیر نظر داشته باشید برای روز شنبه
اکیدا توصیه این هست سهم هرچه بنیادی تر بهتر !
صرفا چند نمونه درواچ شخصی
ارفع سقف 2500 کف روز شنبه 1650 .. پتانسیل برگشت باتوجه به نرخ شمش
شگویاسقف 3000 کف روز شنبه 1670 .
پارسان سقف4200کف شنبه 2500 البته گزینه زیاد هست اما ترجیحا درصد ریزش بیشتر وداشتن صف فروش(برای این که اول وقت شنبه درکف بتونید بخرید) رامدنظر قرار داشته باشید فارغ از تمام اتفاقات همچنان سد1600شاخص به نظر میتونه حفظ بشه
متشکرم جناب محسن
فقط یه سوال؟
این سهامی که معرفی کردید واسه نوسان روزانه منظورتون بود؟
در بازاری که ................ گارد ریزشی به خودش میگیره صرفا باید یا نظاره گر باشید یا از بازار دورباشید هر خرید و فروشی صرفا وارد شدن در دام مکاره ای است که قصدش بلعیدن ثروت شماست
به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال تحلیل دستوری را هم اضافه کنید ابر تحلیلی که هر تحلیلی را به همراه تحلیل گر آن بی رحمانه میبلعد ، اساتید آن دلالانی هستند که بازار سرمایه با آن عظمت در مقابلشان عددی نیست ؛ بازار سرمایه امروز به لطف این اساتید یتیم ترین دوران زندگی خود را سپری میکند بازتاب سقوط بورس در محافل دشمنان خارجی وداخلی بسیار پر رنگ است و باعث خوشنودی و شادمانی آنهاست دشمنان ایران خندان ، سهامداران بورس ایران گریان ودلالان در سکوت معنی داری نظاره گر وضع موجود هستند واز آن خوشنود ، چرا که بازار اصلی آنها همچون ارز ، خودرو ، ملک و... در بالاترین سطح خود یکه تازی میکنند به امید روزی که ایرانمان آباد شود ومردم ایران رنگ رفاه وآسایش را عادلانه لمس کند در پناه خداوند بخشنده ی مهربان
نظر