کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان دقت کنید این شگرد یک روز خوب چند روز بد رو چندین بار تکرار کرده، با یک روزسبز شدن دستوری بازار تا خرخره خرید نکنید که کمی بعد در صف فروش سهامها گیر کنید.
همچنان معتقد هستم به سیستم کثیف نوسانگیری دولت خردمند با سرمایه ملت مظلوم! اونایی که توی ضرر هستن قطعا خروج نمیزنن و امید به بازگشت بازار اوایل سال دارند و دولت هم با توجه به روانشناسی بازار و تعقل ملت بهتر از من و شما میدونه چکار کنه...
با سلام و درود
واقعیت اینه که 80 درصد بازار حباب محضه...
هنوز یادمون نرفته چند ماهه پیش پی بر ای فولاد و فملی و ...زیر 5 بود و الان داره بالای 30 میشه!!!یعنی حباب محض!!!
بازار سقوط خواهد کرد با همین شاخص سازها...
و منطق بر بازار بر خواهد گشت البته در قیمت های معقول و نسبت های پی بر ای مناسب...
فولاد خودرو فملی بانک ها همگی سقوط خواهند کرد...
ارزش یک چیزه قیمت یک چیزه دیگر...
سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشه
با سلام و درود
واقعیت اینه که 80 درصد بازار حباب محضه...
هنوز یادمون نرفته چند ماهه پیش پی بر ای فولاد و فملی و ...زیر 5 بود و الان داره بالای 30 میشه!!!یعنی حباب محض!!!
بازار سقوط خواهد کرد با همین شاخص سازها...
و منطق بر بازار بر خواهد گشت البته در قیمت های معقول و نسبت های پی بر ای مناسب...
فولاد خودرو فملی بانک ها همگی سقوط خواهند کرد...
ارزش یک چیزه قیمت یک چیزه دیگر...
سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشه
وقتی آنقدر قاطعانه از حبابی بودن ۸۰ درصد بازار صحبت میکنید(گروه سنگ اهنی و فلزات و پتروشیمی چطور حباب دارند؟؟)
مشخص است صرف اینکه تخلیه احساسات کنید
پستی ارسال کرده اید .
کاربر گرامی ،سود بانکی الانه ۷مرتبه است که با توجه به کاهش ارزش ریال قابل بحث نیست
پی برایی مسکن محدوده ۴۰ هست
تورم نقطه به نقطه هر ماه در حال رکورد شکنی .
فراموش نکنید ساعت خراب هم روزی دوبار ساعت درست را نشان خواهد داد
صرف کوبیدن بازار فقط باعث میشوید که از روند جا بمانید
مثل کسانی که هفته گذشته و رالی ۲۰ درصدی سهام شاخص ساز را از دست دادند.
در آخر پیشنهاد داده اید که سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشد
ممنون میشوم چند مورد از این دست سهام را به کاربران محترم فروم بورسی تقدیم کنید .
همچنان معتقد هستم به سیستم کثیف نوسانگیری دولت خردمند با سرمایه ملت مظلوم! اونایی که توی ضرر هستن قطعا خروج نمیزنن و امید به بازگشت بازار اوایل سال دارند و دولت هم با توجه به روانشناسی بازار و تعقل ملت بهتر از من و شما میدونه چکار کنه...
پیشنهاد بنده به کاربرانی که چنین تفسیری از بازار دارند
خروج و خرید اوراق یا اخزاست
بنده تفسیر این کاربر را نفی نمیکنم
اما ترس در بازار پس از نقد کردن شبیه به راننده ای است که پس از یکبار تصادف ،از رانندگی کردن در اتوبان و بزرگراه واهمه دارد.
ماهیت بازارهای مالی بر اساس حداکثر سود ،پذیرش حداکثر ریسک است .
وقتی آنقدر قاطعانه از حبابی بودن ۸۰ درصد بازار صحبت میکنید(گروه سنگ اهنی و فلزات و پتروشیمی چطور حباب دارند؟؟)
مشخص است صرف اینکه تخلیه احساسات کنید
پستی ارسال کرده اید .
کاربر گرامی ،سود بانکی الانه ۷مرتبه است که با توجه به کاهش ارزش ریال قابل بحث نیست
پی برایی مسکن محدوده ۴۰ هست
تورم نقطه به نقطه هر ماه در حال رکورد شکنی .
فراموش نکنید ساعت خراب هم روزی دوبار ساعت درست را نشان خواهد داد
صرف کوبیدن بازار فقط باعث میشوید که از روند جا بمانید
مثل کسانی که هفته گذشته و رالی ۲۰ درصدی سهام شاخص ساز را از دست دادند.
در آخر پیشنهاد داده اید که سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشد
ممنون میشوم چند مورد از این دست سهام را به کاربران محترم فروم بورسی تقدیم کنید .
قیمت روز دلار فارغ از فردا واینده گان ۲۶۹۵۰ تومن
گرگین خان هر کسی ممکنه اشتباه کنه.من هم اشتباه کردم و از اینکه سهم ها رو بر مبنای تجدید ارزیابی میکردم این اواخر در ضرر رفتم..خلاصه بگم در این چند روز اخیر بعضی سهم هارو با ضرر فروختم و تبدیل به یک سری سهم با روند سودسازی مناسب و رو به رشد در چند سال آینده کردم...کپیتال گین رو بخشیدم به صاحبش دی پی اس محوری معقول تره...
ما که یادمون نرفته پی بر ای فولاد و فملی و پالایشی ها رو پتروشیمی ها و معدنی ها چقدر بود همگی زیر 7 بودن...
خودرو . کلن خودرویی ها چی دارن جز ضرر برای سهامدار؟الان پالایشی ها چی دارن بجز ضرر و طرف باید همش چشمش به سیستم باشه که یکهو ریخت نقد کنه؟
این بازی کثیفی بود که همتی و دارودستش اول سال راه انداختن... البته شاپور محمدی مقاومت کرد و نتیجش رو دیدیم..در آینده نتیجه این بازار رو هم خواهیم دید... فقط خرابش کردن...
پیشنهاد من اینخ که دوستان دنبال سهامی با روند سود سازی منطقی در آیننده و پی بر ای مناسب باشن..حداقلش اینه که میری سودت رو میگیری...
این نکته رو هم یادم رفت بگم و ویرایش کردم:
برای بزرگان سهم اصلن قیمت سهم مهم نیست بلکه فقط میزان دارایی سهام مهمه...
بازیگری که 100میلیون سهم از یک داره براش مهم نیست که قیمت سهم 1000 باشه یا 20000 تومن!!!ولی برای سهامدار خرد مهمه...
نگاه بازیگران به سهام مثل نگاه زرگرها به میزان و مثقال طلای داخل حجرشونه...براشون قیمت مهم نیست...شما طلارو هر قیمتی بخای بهت میددن و هر قیمتی که بشه بر میدارن!!!
نظر