کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش #وخارزم.
اخیرا خریده بودم به دلیل اصلاح فراوان
تصورم این بود که بسشه
اما گویا بسش نیست
این معدن طلاش چی شد پس؟!
خیلی وسوسه شدم با پول نقدش خرید کنم
اما تونستم غلبه کنم بر نفس سرکشِ طماعِ بدبخت و ذلیل مردهی گور به گوری (بیچاره نفس ما)
همواره دست به دعا هستم که نقد بمونم
آهای نفسِ طماع، فرصت از دست نمیره. همیشه هست.
برو ممنتوم موج اصلاحی رو نگاه کن
با این ممنتوم سخت بشه باور کرد اصلاح به پایان رسیده
باید چند وقتی همینجا بازی بکنه تا ببینیم سوی شاخص به کدام ور است.
خرید خودرو وختوقا از صف
به نظرم شاخص هم وزن از400هزار واحد برمیگرده
حجم معاملات معمولا در کف هافاصله معناداری با میانگین ماهانه سهم پیدا میکنه
به نظر اگر این فرضیه را درست بدانیم . خودرو کف280 را نخواهد شکست درمقطع فعلی و روند از فردا برمیگرده
خودرو از این جهت مهم هست که لیدر شاخص هم وزن و سهم های مرتبط هست .لذا در سهم های کوچک هم از فردا و شنبه تقاضا به مرور قوی ترخواهد شد
بازار حداقل2هفته به صورت ساید -نوسانی پیش میره . کف مستحکم شاخص هم وزن 400هزارواحد
مثل چند روز گذشته فقط صبا اضافه میکنم.
دوسه تا سهم جوان و ناکام دیگه مونده امروز اونارم بالا یا پایین رد میکنم.
بسه دیگه هرچی بامید برگشت نگهداشتیم و آب شدن.
امروز از سایت همسایه که سازمان بورس یقشو گرفته و یه فیل افتاده روش به اینجا مهاجرت کردم. امیدوارم دوستان خوبی که آنجا دور هم بودیم اینجا دوباره دورهم جمع شویم.
همچنین امروز به اندازه ی 5% سرمایه بفجر خریدم. چون حقوقی همچنان خریدار این سهم است.
وصنا را هم زیرنظر گرفتم ببینم برای ورود کی مناسب می شود.
70درصد سرمایه شتوکا دارم میانگین 3900 که امروز هم شاهد افت آن بودم ولی همچنان حد ضرر فعال نشده اما دیگر نزدیکه. یکم دیگه منفی بخوره خروج می زنم.
جم و غویتا را هم زیرنظر دارم. سودهای عالی از این دو سهم بردم و همچنان زیرنظر دارمشون.
تا این لحظه، با توجه به بازار به شدت نوسانی اینروها، بفجرها را به 5+ دادم رفت! 8/5 درصد سودخالص. سپاس بفجر. سهم خوبی بوده و هست و خواهد بود. خوب زیرنظر داشته باشید.
شتوکا دیگه به مرز فروش رسیدم ولی امروز هم صبر میکنم، شنبه هم فروشی باشد خواهم فروخت. قطعن منتظر منه که بفروشم تا بره بالا، برای نجات سایر سهامداران هم که شده خواهم فروخت ! /.:biggrinsmiley.:/
حجم معاملات معمولا در کف هافاصله معناداری با میانگین ماهانه سهم پیدا میکنه
به نظر اگر این فرضیه را درست بدانیم . خودرو کف280 را نخواهد شکست درمقطع فعلی و روند از فردا برمیگرده
خودرو از این جهت مهم هست که لیدر شاخص هم وزن و سهم های مرتبط هست .لذا در سهم های کوچک هم از فردا و شنبه تقاضا به مرور قوی ترخواهد شد
بازار حداقل2هفته به صورت ساید -نوسانی پیش میره . کف مستحکم شاخص هم وزن 400هزارواحد
حجم معاملات سنگین دیگری ازخودرو تاکید برحمایت قدر280 هست .
نظر