امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arman36
    ستاره دار(3)
    • Jan 2014
    • 962

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

مثل اینکه بعضی ها حدضرر متوجه نمیشن فکر کنم باید انگلیسی صحبت کنم... صدبار گفتم بنده به هیچ سهمی تعصب ندارم و حتی دلار وسکه ببینم روند نزولیه حد ضررم فعال شد میدم بره نه مثل ماست نگاش کنم سرمایم به باد بره....اگرم تارگت بالا میدم قرار نیست حتما به اون برسه مهم اینکه سود کردم و مثل بعضی ها تو باتلاق فرو نرفتم که بیام مچ دیگرانو بگیرم...اصل اول حفظ سرمایست و اصل دوم هم حفظ سرمایه ...بعدسود...

نظر

• arman36
      ستاره دار(3)
      • Jan 2014
      • 962

طرف میگه چرا پالایشی رو تارگت ۳۰هزار دادم...اولا بنده ۱۸۰۰خریدم ده بارم گفتم رو ۵دیدم زور نداره دادم رفت ....دوما بنظرتون کسی جرات داشت تو اون بازار داغ و گاوی بگه شپنا ۲هزار؟اونوقت باید با هزاران نفر جنگ میکردم....تمام کانالها و گروها صحبت تارگتهای بالا میدادن ازجمله همین خام صادقی ...برید مچ اونا رو بگیرید که ملتو بدبخت کرد نه منی که رو۵فروختم و بعدشم اعلام کردم و هرگز نخریدمش....یه عده ضرر کردن و توباتلاق رفتن دنبال مقصر هستن...بورس همینه باید حرفه ای باشی و مسولیت خرید و فروش هم به عده خودته ....باختتو گردن دیگران ننداز چون سودتم واس دیگران نیست.....بورس باز نیستی برو بانک اینجا نیا ....

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

الان بنده تماوند میانگینم ۱۴۵۰هستش دلار هم ۱۹ و سکه هم ۱۳هستش ....طرف میاد درست تو قله میخره ضرر میکنه مشکل خودشه نه من...همین تماوند بیاد حدضررم ۱۶۰۰هست اومد زیرش میدم بره با اینکه تارگت ۵هزاری دادم....قابل توجه اونایی که مچگیری میخوان کنن و خودشونو عقل کل میدونن....کسی هم مجبود نیست با نوشته های بنده خرید و فروش کنه بنده فقط معاملاتمو و نظر شخصی خودمو عنوان میکنم هرکسی ناراحته بزاره تو چشم پوشی ....

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

فروش تماوند جو بازار چون خراب بود نزاشتم به حد ضررم برسه و خارج شدم ده درصد سود اونم تو این بازار خدا بده برکت.....مهم اینکه ضرر نکردم مهمترین چیز حفظ سرمایست ....فعلا نقد بعد انتخابات هیچی نباید خرید ...

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
            فروش تماوند جو بازار چون خراب بود نزاشتم به حد ضررم برسه و خارج شدم ده درصد سود اونم تو این بازار خدا بده برکت.....مهم اینکه ضرر نکردم مهمترین چیز حفظ سرمایست ....فعلا نقد بعد انتخابات هیچی نباید خرید ...
            خیلی ادعا داشتی اونم از تماوند صف فروشه
            حالا معلوم نیست چند خریدی

جالبه تبلیغ هم میکرد از روی من بخری . خاطرم هست سری قبل گفتی سنگین خرید خودرو بخرید بدویید بعد با ضرر فروختی . اخه کی به شما اعتماد میکنه وقتی تحلیل نداری

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              خیلی ادعا داشتی اونم از تماوند صف فروشه
              حالا معلوم نیست چند خریدی

جالبه تبلیغ هم میکرد از روی من بخری . خاطرم هست سری قبل گفتی سنگین خرید خودرو بخرید بدویید بعد با ضرر فروختی . اخه کی به شما اعتماد میکنه وقتی تحلیل نداری
              اتفاقا نوشتم فروشمو که مثل شپنا نشه طرف بگه تارگت بالا دادی اومد پایین.... سهم طلا هم باشه ببینم نزولی شده خارج میشم حتی باوجود تارگت های بالا این صدبار .... تو سهام گیر کردی مچگیری نکن برو تحلیل یادبگیر ....شما یا سواد نداری یا نمیبینی نوشته های بنده را....من فارسی نوشتم که به هیج سهمی تعصب ندارم‌...

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

مهم اینکه تو این بازاری که همه تو باتلاق گیر کردن بنده با سود خارج شدم این خودش یه برد بزرگه....قابل توجه دشمنان...

نظر

• بورس باز قهار
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 1979

الان همه میزنند خرید بگیلان / جدیدا در ایبن انجمن و کانالها هر سهمی مثبت میزنند خرید سنگین

جالبه همون سهم فردا صف فروشه بنو و ثبهساز و تماوند و ....

وقتی سهمی گران عرضه شده حالا با دو روز مثبت بودن هم جایی برنمخورد / الان بجهرم در محدود 400 عرضه شده و ارزشمند هست

نظر

• جان اسنو.
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2020
                    • 1992

امروز چه کردید چرا ؟

امروز با خدای خودمون خلوت کردیم و گفتیم

ای خدا چی میشد این حسن آقا جشن مشنو بیخیال میشد

یکم حرف نمیزد

فقط یکم :(
                    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4718

فروش سیتا 17990 ! چاره ای نیست با وضعیت موجود نقد بودن بهتره !

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        فروش سیتا 17990 ! چاره ای نیست با وضعیت موجود نقد بودن بهتره !
                        رادین جان من کمی نقدی اماده کرده بودم برای خرید شما فروختی

چرا فروختی دیگه رسیده به کف قیمت
                        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

درسته قیمتش به کف رسیده اما اگر ریزش بازار ادامه داشته باشد بدون شک سیتا هم دوام نخواهد آورد و از طرفی کلی سهام وجود دارد که در صورت ادامه ریزش بازار با ریسک کمتر و در قیمت پایین تر میشه خرید ! فرصت خرید از دست نمیره

نظر

• سقراط حکیم
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 79

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

با سلام؛ قصد تحلیل تکنیکال ندارم.از هرچه که اسم تحلیل روش باشه متنفرم!!!/.:biggrinsmiley.:/ از تکنیکال فقط برای تشخیص نقاط حدی و لبه استفاده می کنم.

در لبه ها هم کاملا" بیطرف هستم (یا تلاشم اینه که پیش داوری نکنم) هر کفی نسبی است.شاید ((کف تر بشه)):D دوم این که رفتار قیمت پس از رسیدن به کف ها ی قیمتی هم مهمه

گاهی توقف طولانی در محدوده کف قیمتی پیش میاد. گاهی هم به قدری عصبی و هیجانی میشیم که .....

پ.ن: امروز کاری نکردم خیلی خیلی بابت رفتارم خرسندم. چون کاملا" نقدم ولی این به معنی شادی بابت منفی شدن و ضرر سایرین نیست به هیچ وجه .
                            آخرین ویرایش توسط سقراط حکیم؛ 2020/10/20, 10:50.
                            [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

تاجایی تونستیم دارا گرفتیم ولی خیلی کم نقد بودم بیشترنقدینگیم دیروز باکمک استیشن گدنا گرفتم قبلا هم اعلام کرده بودم ازاین تایم به بعد بازار سودکردن سخته دوستان تازه وارد خیلی دقت کنن
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

فعلا بهترین کار نقد ماندن و تماشا کردن تا بعد انتخابات هیچی نباید خرید هر مثبتی فرصت خروجه...

نظر

در حال کار...
                                X