امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali_nostro
    ستاره‌دار (34)
    • Feb 2017
    • 863

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
    درود. روز همگی بخیر. واقعا نمیدونم چی کار کنم، ۵۰ درصد تو ضررم. کلافه شدم! دوستان راهنمایی کنید بفروشم یا نه؟ اگه بایدن هم رای بیاره، احتمال افت بیشتر وجود داره. افق روشنی نمی بینم
    دو روز کاری دیگه صبر کن تا تکلیف مشخص بشه
    همه چی گره خورده به انتخابات

نظر

• MNB1984
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 376

درود. روز همگی بخیر. واقعا نمیدونم چی کار کنم، ۵۰ درصد تو ضررم. کلافه شدم! دوستان راهنمایی کنید بفروشم یا نه؟ اگه بایدن هم رای بیاره، احتمال افت بیشتر وجود داره. افق روشنی نمی بینم
      با درود
      دوری از تصمیمات هیجانی بهترین راهکاره...
      چه بایدن بیاد چه ترامپ تاثیرات مقطعی در بازار داره و در بلند مدت خرد جمعی بازار از نظر ارزش گذاری اشتباه نخواهد کرد...
      ملاک انتخاب سهام در کل دنیا یک چیزه :
      افزایش سودآوری و در ادامه کاهش p/e برای خرید مناسبتره میشه...
      از مبحث تجدید ارزیابی بیایین بیرون برای سهامها..چون نرخ استهلاک بالاتر میره...این ها همش کلاه برداریه برای سهامدار هیجانی کوتاه مدتی....
      افق روشن شمار در 5 سال آینده میزان سودآوری شرکتها و اتمام پروژ هاشونه.همین و بس..
      با زهم تاکید میکنم خرد جمعی بازار در بلند مدت از نظر ارزشگذاری اشتباه نمیکنه...
      بازار باید سقوط میکرد که داره میکنه و بیشتر سهام ها باید سقوط کنند که دارن میکند در طی یکساله آینده...
      هدفتون خرید سهام خوب و توپ نباشه!! بلکه سهمی بخرید که در بلند مدت بد نباشه...همین و بس
      پرسود باشید

نظر

• SARDAR_S
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 506

امروز تا 80درصد نقدینگی را سهام فولاد ذوب شسپا خساپا و صبا خریدم
        بازار خیلی ریزش کرده ارزش خریدن را داره

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4719

در اصل توسط matin پست شده است View Post
          خرید شفارس از صف فروش
          با سلام
          بازیگر بسیار بدی داره ! در بازار مثبت که راحت می تونه حمایت کنه! حمایت نمی کنه اون وقت انتظار داره در بازار سراسر منفی بتونه بکشدش بالا!

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

روند نزولیه هرمثبتی فرصت خروجه دوماهه دارم دادمیزنم بازار نزولیه گول بوقچی ها رو نخور وضع خیلی خراب تر از اون چیزیه که فکرشو میکنی جلوی ضررو هروقت بگیری منفعته... الان بفروشی بههتره تا ۵۰درصد پایینتر....تو روند نزولی فقط نقد بهترین کاره.... برو پستهای قبلی منو بخون ...اینجا ۹۰درصد ادرس غلط میدن نمیزارن حرف راست بزنی ....

نظر

• ali141
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 194

حداقل تحلیلی فرمایشی استدلالی هویجوری نمیشه که

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                حداقل تحلیلی فرمایشی استدلالی هویجوری نمیشه که
                مگه خودرو ۸۰۰ بود کسی جرات داشت بگه میشه ۳۰۰؟ ایا کسی دلیل اورد؟همه حرف ۵هزار میزدن اما برعکس شد.... الانم همه حرف شاخص ۸میلیون میزنن اما من میگم راحت به زیر یک میلیون و حتی ۵۰۰هزار میرسه...دنبال دلیل نباش بهترین دوستت تابلو و روند هستش ...روند نزولی براحتی تموم نمیشه ...دیدی که بازار یروزم زور مثبت شدن نداره ....هروقت تمام صفهای فروش مثل صدرا و دی و وملی و ثشاهد و.... جمع شدن و تا چندماه کف سازی کردن تازه وقت خریده ....اینو تجربه چندین ساله من میگه....حالا دوستداری خودتو بدبخت کنی بفرما راه باز جاده دراز تا میتونی بخر تا تیلیاردر بشی...

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

یعنی واقعا ۵۰۰ هزارم ممکنه بشه؟
                  اگه دلار بشه ۲۰ تومن از سال ۹۶ میشه گفت بین ۶ تا ۷ برابر شده، شاخص اون موقع ۸۰ هزار بود که با اون محاسبات شاخص تا ۶۰۰ هزار هم ممکنه افت کنه.

از طرفی متوسط پی ای سهام بزرگ بازار حدود ۱۴ هست یعنی با ریزش دلار از همینجا راحت امکان نصف شدن قیمت ها وجود داره.

در تئوری این امکان وجود داره اما در عمل که آدم بهش فکر میکنه تن و بدنش میلرزه.

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                    یعنی واقعا ۵۰۰ هزارم ممکنه بشه؟
                    اگه دلار بشه ۲۰ تومن از سال ۹۶ میشه گفت بین ۶ تا ۷ برابر شده، شاخص اون موقع ۸۰ هزار بود که با اون محاسبات شاخص تا ۶۰۰ هزار هم ممکنه افت کنه.

از طرفی متوسط پی ای سهام بزرگ بازار حدود ۱۴ هست یعنی با ریزش دلار از همینجا راحت امکان نصف شدن قیمت ها وجود داره.

در تئوری این امکان وجود داره اما در عمل که آدم بهش فکر میکنه تن و بدنش میلرزه.
                    دوست عزیز اینجا ایران هستش و هیچی غیر ممکن نیست....
                    بازار خیلی باهوشه واس همینه که دوماهه صفهای فروش صدرا کیسون وملی و....جمع نمیشن ‌...اگه روند بخواد صعودی بشه چندماه زودتر اول تمام‌صفهای فروش قفلی رو جمع میکنن بعد ..... جمع نشدن صفهای فروش اونم بعد دوماه نشون میده حالا حالا ها روند نزولیه .....فقط چشم بینا و درک میخواد که فقط قدیمی های بازار متوجه میشن .....همانطوری که شاخص تو دوسال از زیر صدهزار شد دومیلیون برعکسم خواهد شد چون خاصیت بورس همینه‌....

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                      مگه خودرو ۸۰۰ بود کسی جرات داشت بگه میشه ۳۰۰؟ ایا کسی دلیل اورد؟همه حرف ۵هزار میزدن اما برعکس شد.... الانم همه حرف شاخص ۸میلیون میزنن اما من میگم راحت به زیر یک میلیون و حتی ۵۰۰هزار میرسه...دنبال دلیل نباش بهترین دوستت تابلو و روند هستش ...روند نزولی براحتی تموم نمیشه ...دیدی که بازار یروزم زور مثبت شدن نداره ....هروقت تمام صفهای فروش مثل صدرا و دی و وملی و ثشاهد و.... جمع شدن و تا چندماه کف سازی کردن تازه وقت خریده ....اینو تجربه چندین ساله من میگه....حالا دوستداری خودتو بدبخت کنی بفرما راه باز جاده دراز تا میتونی بخر تا تیلیاردر بشی...
                      شازده اگه یه مبتدی دوزاری حرف 5000 زده تعمیمش نده به همه. تا جایی که یادمه تقریبا اکثر فعالان با تجربه تر از خودرو قیمت 500-600 به بالا نگران بودند.

اظهرمن الشمس بود که خودرو تو اون قیمت سوپر حباب بود. ولی هر افتی در بازار حدی داره .
                      تحلیل گر اونی هست که نقاط ورود و خروج رو تو هر موجی با تقریب پیدا کنه نه این که 24 ساعت نق و حرف رایگان تحویل بده

نظر

• arman36
                        ستاره دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 962

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                        شازده اگه یه مبتدی دوزاری حرف 5000 زده تعمیمش نده به همه. تا جایی که یادمه تقریبا اکثر فعالان با تجربه تر از خودرو قیمت 500-600 به بالا نگران بودند.

اظهرمن الشمس بود که خودرو تو اون قیمت سوپر حباب بود. ولی هر افتی در بازار حدی داره .
                        تحلیل گر اونی هست که نقاط ورود و خروج رو تو هر موجی با تقریب پیدا کنه نه این که 24 ساعت نق و حرف رایگان تحویل بده
                        شما همونی هستی که رو شاخص ۲میلیونی بوق میزدی و مشخصه از کجا خط میگیری ....به دوستان تازه وارد عرض کردم مافیا نمیزارن حرف راستو بگی فوری حمله میکنن .... اینا الان میگن شاخص ۱۳۰۰کفشه.... من میگم راحت کفها مثل اب خوردن سوراخ میشه....چندماه دیگه میارم بالا تا ثابت بشه با کیا طرفیم...با باند مخوف که اینجا زیادم هستن و حقوق میگیرن که ادرس غلط بدن نمیشه کل کل کرد .....بای تا چندماه دیگه زمان همچیز را مشخص کرد

نظر

• رگنار
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 390

دوست عزیز اینطوری هم نیست که چون روند نزولی هست دیگه فکر کنی تا 500 هزار میاد پایین. توی فضای مجازی پر شده از این ضرب و تقسیم های رشد دلار و شاخص که بسیار سطحی هستن،

بازار سرمایه بر مبنای حساب کتاب هست، صاحبان پولهای درشت هم حساب کتابش رو میدونن، همونطور که در روند صعودی معمولا بازار اورولیو میشه در بازار نزولی هم معمولا آندرولیو میشه، اما روندها همیشگی نیستند. یک نمونه از حساب کتاب بازار رو اینجا میزارم از سینا سلیمانی(تحلیلگر قابل و شناخته شده بازار از تامین سرمایه نوین)

ارزش بازار بورس امروز به ۴.۸ میلیون میلیارد تومان و بازار فرابورس به ۱ میلیون میلیارد تومان رسیده است. به عبارتی جمع ارزش کل بازار به عدد ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی رسیده است.
                          برآورد سود خالص کل بازار برای سال ۹۹ و با میانگین نرخ دلار ۲۰۰۰۰ تومانی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) و برای سال ۱۴۰۰ با نرخ دلار ۲۴۰۰۰ تومانی حدود ۵۰۰ الی ۵۲۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد بود.

بنابراین اگر بازار سرمایه را مشابه یک شرکت در نظر بگیریم ، این شرکت طی یکسال آینده حدود ۹۰۰ الی ۱ میلیون میلیارد تومان سود خالص ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد داشت که حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان نیز پرداخت سود نقدی دارد.

لذا این شرکت بزرگ ، با ارزش ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی ، با نسبت P/E فوروارد حدود ۵.۷ الی ۶ واحدی در حال معامله است ! چیزی نزدیک به سود سپرده های بانکی کوتاه مدت یکساله !

این نکته مهم را هم در نظر بگیرید ، شرکتهایی هستند که زیان دارند یا سود چندانی ندارند ، اما ارزش بازار بالایی دارند و ارزش بازار آنها در ارزش کل بازار لحاظ شده ، اما سود خالص بازار صرفا بر مبنای سود شرکتهای سود ده بوده !
                          به عبارتی این ۱ میلیون میلیارد تومان ( حدودا ) را اگر با نسبت P/E ۵ یا ۶ واحدی درنظر بگیریم ، جمع مارکت کپ شرکتهای سود ده باید حدود ۵ الی ۶ میلیون میلیارد تومان باشد و مارکت کپ شرکتهایی مثل ایران خودرو ، سایپا و ... یا شرکتهایی که سود اندکی دارند مانند کشتیرانی و مپنا و ... باید به آن اضافه شود.
                          اما امروز جمع ارزش کل شرکتها اعم از سود ده و زیان‌ ده ، به ۵.۸ میلیون میلیارد تومان رسیده است !

خوشمان بیاید یا نیاید ، نقد باشیم یا تماما سهام ، اقتصاد دان باشیم یا مالی چی ، قیمت سهام بزرگ ما امروز با دلار نزدیک به ۱۸۰۰۰ تومانی معامله میشود و بازار سرمایه ما نسبت P/E فوروارد نزدیک به سپرده بانکی کوتاه مدت پیدا کرده است.

روی شاخص 2 میلیون به بالا که ملت تو صف خرید بودن همین حقوقی ها و صاحبان پولهای درشت میفروختن، اینجای بازار رو هم که ملت توی صف فروش هستن حقوقی ها میخرن، چهار ماه دیگه بالاتر به همین ملت میفروشن.

سبز باشید
                          آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2020/11/01, 15:42.

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در اصل توسط mireg پست شده است View Post
                            دوست عزیز اینطوری هم نیست که چون روند نزولی هست دیگه فکر کنی تا 500 هزار میاد پایین. توی فضای مجازی پر شده از این ضرب و تقسیم های رشد دلار و شاخص که بسیار سطحی هستن،

بازار سرمایه بر مبنای حساب کتاب هست، صاحبان پولهای درشت هم حساب کتابش رو میدونن، همونطور که در روند صعودی معمولا بازار اورولیو میشه در بازار نزولی هم معمولا آندرولیو میشه، اما روندها همیشگی نیستند. یک نمونه از حساب کتاب بازار رو اینجا میزارم از سینا سلیمانی(تحلیلگر قابل و شناخته شده بازار از تامین سرمایه نوین)

ارزش بازار بورس امروز به ۴.۸ میلیون میلیارد تومان و بازار فرابورس به ۱ میلیون میلیارد تومان رسیده است. به عبارتی جمع ارزش کل بازار به عدد ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی رسیده است.
                            برآورد سود خالص کل بازار برای سال ۹۹ و با میانگین نرخ دلار ۲۰۰۰۰ تومانی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) و برای سال ۱۴۰۰ با نرخ دلار ۲۴۰۰۰ تومانی حدود ۵۰۰ الی ۵۲۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد بود.

بنابراین اگر بازار سرمایه را مشابه یک شرکت در نظر بگیریم ، این شرکت طی یکسال آینده حدود ۹۰۰ الی ۱ میلیون میلیارد تومان سود خالص ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد داشت که حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان نیز پرداخت سود نقدی دارد.

لذا این شرکت بزرگ ، با ارزش ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی ، با نسبت P/E فوروارد حدود ۵.۷ الی ۶ واحدی در حال معامله است ! چیزی نزدیک به سود سپرده های بانکی کوتاه مدت یکساله !

این نکته مهم را هم در نظر بگیرید ، شرکتهایی هستند که زیان دارند یا سود چندانی ندارند ، اما ارزش بازار بالایی دارند و ارزش بازار آنها در ارزش کل بازار لحاظ شده ، اما سود خالص بازار صرفا بر مبنای سود شرکتهای سود ده بوده !
                            به عبارتی این ۱ میلیون میلیارد تومان ( حدودا ) را اگر با نسبت P/E ۵ یا ۶ واحدی درنظر بگیریم ، جمع مارکت کپ شرکتهای سود ده باید حدود ۵ الی ۶ میلیون میلیارد تومان باشد و مارکت کپ شرکتهایی مثل ایران خودرو ، سایپا و ... یا شرکتهایی که سود اندکی دارند مانند کشتیرانی و مپنا و ... باید به آن اضافه شود.
                            اما امروز جمع ارزش کل شرکتها اعم از سود ده و زیان‌ ده ، به ۵.۸ میلیون میلیارد تومان رسیده است !

خوشمان بیاید یا نیاید ، نقد باشیم یا تماما سهام ، اقتصاد دان باشیم یا مالی چی ، قیمت سهام بزرگ ما امروز با دلار نزدیک به ۱۸۰۰۰ تومانی معامله میشود و بازار سرمایه ما نسبت P/E فوروارد نزدیک به سپرده بانکی کوتاه مدت پیدا کرده است.

روی شاخص 2 میلیون به بالا که ملت تو صف خرید بودن همین حقوقی ها و صاحبان پولهای درشت میفروختن، اینجای بازار رو هم که ملت توی صف فروش هستن حقوقی ها میخرن، چهار ماه دیگه بالاتر به همین ملت میفروشن.

سبز باشید
                            ببین اگه من بخوام با طناب این تحلیگرای قلابی و مافیا تو چاه بیوفتم الان بدبخت شده بودم شما برو نوشته های همین اقا رو شاخص دومیلیونی ببین چه بوقی میزد ببین اینجا ۹۵درصد دروغ میگن ....گفتم به حرف هیچ احدی گوش نباید کرد حتی بنده....بهترین دوست در بورس فقط تابلو معاملات و روند هستش.... صدبار گفتم هروقت دیدی صفهای فروشی که دوماهه قفله جمع شدن و تا حداقل یک ماه صف فروش نشدن مانند کیسون و صدرا و ثشاهد و وملی و...... اونموقع وقت خریده ....الکی دل به کانال و گروها نبند ....فقط تابلو و روند....ادمها رو بزرگ نکن....اینجا کسی محض رضای خدا موش نمیگیره

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

نه محسابات صد من یه غازی اون جور افراد که پشیزی ارزش نداره، فقط یک جاهل میتونه به محاسبات این تحلیل گرنماهای تلگرامی اعتماد کنه، بازار رو که خودمون داریم میبینیم هر ۵ روز منفی یک روز مثبت، خروج پول از بازار هم که همچنان ادامه داره.

ارزش گذاری بر اساس سود اوری هم که میگه بازار به راحتی پتانسیل نصف شدن قیمت ها از همینجایی که هستیم رو هم داره. ضمن اینکه خیلی از سهام مثل خپارس گویا اصلاح ۷۰ - ۸۰ درصدی رو تارگت کردن و خیلی از سهام تا همینجا ۵۰ درصد اصلاح داشتن. اصلاح ۷۰ درصدی برای شاخص لمس حمایت ۶۰۰ - ۷۰۰ هزار واحدی برای شاخص رو باور پذیر تر هم میکنه.

مقایسه رشد دلار و رشد سایر بازارها هم به هیچ وجه مقایسه بی پایه و اساسی نیست و معمولا هم اینطور بوده که مسکن و خودرو از رشد دلار عقب هم میمونن دلیلی نداره قیمت سهام از رشد دلار پیشی بگیره اونم تازه با این ریسکهایی که بر بازار حاکمه.

البته میگم خودمم قبل از زیان اخیر اون اعداد واسم باور پذیر نبود اما من یاد گرفتم که رو هیچ موضعی تعصب بیجا نداشته باشم
                              سرمایه رو که از سر راه نیاوردم با تعصب و لجبازی بهش اتش بزنم و به فناش بدم.

نظر

• ali_nostro
                                ستاره‌دار (34)
                                • Feb 2017
                                • 863

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                                ببین اگه من بخوام با طناب این تحلیگرای قلابی و مافیا تو چاه بیوفتم الان بدبخت شده بودم شما برو نوشته های همین اقا رو شاخص دومیلیونی ببین چه بوقی میزد ببین اینجا ۹۵درصد دروغ میگن ....گفتم به حرف هیچ احدی گوش نباید کرد حتی بنده....بهترین دوست در بورس فقط تابلو معاملات و روند هستش.... صدبار گفتم هروقت دیدی صفهای فروشی که دوماهه قفله جمع شدن و تا حداقل یک ماه صف فروش نشدن مانند کیسون و صدرا و ثشاهد و وملی و...... اونموقع وقت خریده ....الکی دل به کانال و گروها نبند ....فقط تابلو و روند....ادمها رو بزرگ نکن....اینجا کسی محض رضای خدا موش نمیگیره
                                دو نفر تو این سایت بورسی هستند که هرچی تحلیل کردن و خرید کردن ..باید برعکسش عمل کرد...یکیش liverno هست دیگری هم arman36
                                جناب ارمان من که تیر ماه روی شاخص 1800 سیگنال خروج از بازار دادم کلی به ما پریدی و فحاشی کردی و تهمت زدی...حالا منم منم میکنی؟
                                شما شپنا رو روی 4400 خریدی و سیگنال بالای 10 تومن دادی...دوستان بگردن پیامت و حتما پیدا میکنن
                                شما وآوا رو 12 بهمن سنگین به قول خودت خریدی و وقتی سقوط کرد چند ماه پیدات نشد تو سایت..حالا شما شدی ادوایزر سایت؟
                                هرچی شما بگی برعکس میشه...پس وقتی میگی شاخص میره زیر 1...قطعا نمیره زیر 1

نظر

در حال کار...
                                X