کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه لذتی داره حتی یکدقیقه تو بازار نباشی بعد بیای ببینی اصلی ترین سهمت صف خرید بوده. این اولین باره همچین اتفاقی برام میفته.
...
الان دارم فسپا را نگاه میکنم و لذت میبرم!
نمیدونم چرا اینطوری شده؟...
کمی کهمدا چند روز پیش خریده بودم که الان نیستن!!!!
من که اوردر فروش نداده بودم! ولی انگار کارگذار خودش فروخته آخه پولش هم اومده تو حسابم و تومعاملات ثبت شده.
دوستان میتونه اینکار را بکنه؟ مگه نباید من بخوام؟
من که اوردر فروش نداده بودم! ولی انگار کارگذار خودش فروخته آخه پولش هم اومده تو حسابم و تومعاملات ثبت شده.
نه نمیتونن اگر انلاین خرید میکنی از ای پی میتوانید شکایت کنید چون معلوم میشه کارگزار خودش فروخته
بابا دیگه از بیمه ما که کمتر نیست که! الان چند روزه داره مثبت 5 می خوره! شما خریدی حامد جان؟
آخ! داغ دلمو تازه کردی!...به مهران هم گفتم حدس میزنم بیمه ما 170 را رد کند.خودم میخواستم انجا بفروشم که کارگزاری من در همون روز که tse قطع شده بود رو 152 رد کرد :(
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
17 تومن سود در 9 ماهه ساخته
حالا چرا بازار هول کرده من موندم
قیمت بازگشایی تند بوده
ولی منظور من به سفارش عرضه میلیونی بود
در دقایق اخر در حوالی 200 یه دفعه سنگین گذاشتن برای فروش در حالی که در اویل معاملاتش اینطور نبود
به نظر میرسه خواستن به نوعی کنترل قیمت کنن
نظر