امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رگنار
    عضو فعال
    • Feb 2014
    • 390

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

من اهل فاروم نوشتن نیستم و همین یه پست رو جواب میدم بهتون.

1. همه ما تو این بازار بر مبنای استراتژی خودمون داریم خرید فروش میکنیم، روش تحلیل یک فعال بورسی چه تکنیکال باشه و چه بنیادی در فیلد خودش تحلیل بقیه اهالی بازار رو هم پیگیری میکنه و این به معنی این نیست که طرف چشمش به بقیه س، اینکه گفتید حتی به حرف شما/.:biggrinsmiley.:/ گوش ندم! من تحلیلی از شما ندیدم و از این حرفهای کوچه بازاری که آی بدو بیا بخر یا بفروش و.. هم هرجا بری هست و پشیزی ارزش نداره
    2. در خصوص اون محاسبات "میزان سود کلی در بازار سرمایه" هم اگر نظری دارید بفرمایید استفاده کنیم.(به جای پرداختن به حاشیه ها و اشخاص..)
    گزارش سودآوری با دیتیل بیشتر میشه همون گزارش اجماع تحلیلگران بازار(شماره 17 رو من بررسی کردم و جدیدش رو نمیدونم هست یا نه) که موسسه کیان پیگیری میکنه و بیش از 50 گروه تحلیلگر بازار سودها رو برای شرکتهای مختلف محاسبه کردند.

3. الان دیگه شما کمتر فعال بنیادی کاری رو میتونی تو بازار پیدا کنی که روند تکنیکال شاخص و تابلوخوانی(ارزش صفوف خرید، فروش، حجم معاملات، قدرت خریدار و فروشنده، میانگین مبلغی خریداران و فروشندگان و غیره ) رو دنیال نکنه، بنابراین نه بنده و نه هیچ شخص دیگری صرفا بر مبنای این تحلیل از میزان تقریبی سودآوری آتی شرکتها ترید نمیکنه، اما این موضوع مثل چارت تکنیکال یک نشانگری هست که فعالین بازار متوحه بشن از لحاظ سودآوری بازار سرمایه در چه وضعیتی هست، تا تارگتهای 500 هزاری شاخص رو باور نکنن/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• arman36
      ستاره دار(3)
      • Jan 2014
      • 962

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
      دو نفر تو این سایت بورسی هستند که هرچی تحلیل کردن و خرید کردن ..باید برعکسش عمل کرد...یکیش liverno هست دیگری هم arman36
      جناب ارمان من که تیر ماه روی شاخص 1800 سیگنال خروج از بازار دادم کلی به ما پریدی و فحاشی کردی و تهمت زدی...حالا منم منم میکنی؟
      شما شپنا رو روی 4400 خریدی و سیگنال بالای 10 تومن دادی...دوستان بگردن پیامت و حتما پیدا میکنن
      شما وآوا رو 12 بهمن سنگین به قول خودت خریدی و وقتی سقوط کرد چند ماه پیدات نشد تو سایت..حالا شما شدی ادوایزر سایت؟
      هرچی شما بگی برعکس میشه...پس وقتی میگی شاخص میره زیر 1...قطعا نمیره زیر 1
      دوست عزیز اولا لطف کن برو پستهای بنده بعد اونم ببین من شپنا گفتم ۳۰هزار واوا گفتم ۱۲هزار خودرو گفتم ۵۰هزار اره شما راست میگی....اما وجدان داشته باش برو بعدشم ببین کی گفتم فروختم...من همین تماوند هم رو ۱۴۵۰خریدم که گفتم ده هزار اما دیدم شل کرد دادم رفت با ده درصد سود تعصب ندارم قرار نیست هرتارگتی گفتم‌همون بشه مهم اینکه اینقدر وجود دارم که وقتی میبینم به تارگتم نرسید زودتر فروختم و اعلام کردم و هرکسی با حرف بنده خریده همون موقع هم باید بفروشه....درضمن اینجا بورسه هیچکس نمیتونه همه حرفاش درست باشه همه اشتباه دارن اما کسی برد میکنه که کمترین اشتباهو میکنه و با روند دوسته و تعصب نداره.... لطفا داستان تعریف نکنید ....

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

اینایی که میخوان منو خراب کنن برن یه سر به کانالها و پیجها خصوصا مهناز صادقی بزنن با ۵۰۰هزار فالور از شاخص دوهزار بوق زد و هنوزم داره میزنه ....بنده حداقل اگرم بوق زدم بعدش فوری اومدم گفتم فروختم ...اما اونها اومدن ملتو نابود کنن ...اگه راست میگید برید مچ اونا رو بگیرید که خدا میدونه چندها هزار نفر بی خانمان شدن فقط بخاطر وعده ها و تارگتهای پوچ و توخالی....
        بعدشم تو بازار مثبت بنظرتون کسی جرات داشت بگه فروختم و یا بازار نزولیه؟همه فوش کشش میکردن چون داغ بودن

نظر

• BEHESHT
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 299

معامله گر موفق بایستی سه تا مهارت داره
          تشخیص زمان خرید(محدوده اشباع فروش بایستی با سه اندیکاتور تایید و گارانتی بشه )
          تشخیص زمان فروش(محدوده اشباع خرید بایستی با سه اندیکاتور تایید و گارانتی بشه)
          تشخیص زمان بدون معامله ( بلا تکلیفی شاخص حجم معاملات پایین)
          حقوقی های بزرگ علاوه بر تواناییهای فوق رانت هم دارند و پلکانی معامله میکنند و نا محسوس خرید و فروش میکنند برا تشخیص عرضه های آبشاری چند حقوقی قبل از ریزش بورس را رصد کنید
          و برای تشخیص روند حداقل سه کندل هم جهت نیاز داریم

نظر

• فرهنگ سازان
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2014
            • 692

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
            شما همونی هستی که رو شاخص ۲میلیونی بوق میزدی و مشخصه از کجا خط میگیری ....به دوستان تازه وارد عرض کردم مافیا نمیزارن حرف راستو بگی فوری حمله میکنن .... اینا الان میگن شاخص ۱۳۰۰کفشه.... من میگم راحت کفها مثل اب خوردن سوراخ میشه....چندماه دیگه میارم بالا تا ثابت بشه با کیا طرفیم...با باند مخوف که اینجا زیادم هستن و حقوق میگیرن که ادرس غلط بدن نمیشه کل کل کرد .....بای تا چندماه دیگه زمان همچیز را مشخص کرد
            این جور نوشته ها ارزش توجه و پاسخ ندارن.یک بار فقط پاسخ میدم.
            مافیا؟؟ باند مخوف ؟؟ چه توهماتی ، اینجا دوستان نظرات بورسی خودشون رو درست یا غلط میگن .مافیا و باند چیه فیلم سینمایی هست مگه ؟؟
            در مورد شاخص 2 میلیونی من نوشته ای مبنی بر تشویق خرید هرگز نداشتم ،لطفا یا یک نوشته من رو با اون مضمون شاخص دو میلیونی بالا بیارید و یا عذرخواهی کنید.
            لحن غیر مودبانه نوشته های شما هم مایه تاسف و خارج از روال این تالار گفتگو به نظر میاد.

نظر

• Hssn_mohammadi
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 220

در اصل توسط mireg پست شده است View Post
              دوست عزیز اینطوری هم نیست که چون روند نزولی هست دیگه فکر کنی تا 500 هزار میاد پایین. توی فضای مجازی پر شده از این ضرب و تقسیم های رشد دلار و شاخص که بسیار سطحی هستن،

بازار سرمایه بر مبنای حساب کتاب هست، صاحبان پولهای درشت هم حساب کتابش رو میدونن، همونطور که در روند صعودی معمولا بازار اورولیو میشه در بازار نزولی هم معمولا آندرولیو میشه، اما روندها همیشگی نیستند. یک نمونه از حساب کتاب بازار رو اینجا میزارم از سینا سلیمانی(تحلیلگر قابل و شناخته شده بازار از تامین سرمایه نوین)

ارزش بازار بورس امروز به ۴.۸ میلیون میلیارد تومان و بازار فرابورس به ۱ میلیون میلیارد تومان رسیده است. به عبارتی جمع ارزش کل بازار به عدد ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی رسیده است.
              برآورد سود خالص کل بازار برای سال ۹۹ و با میانگین نرخ دلار ۲۰۰۰۰ تومانی حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) و برای سال ۱۴۰۰ با نرخ دلار ۲۴۰۰۰ تومانی حدود ۵۰۰ الی ۵۲۰ هزار میلیارد تومان ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد بود.

بنابراین اگر بازار سرمایه را مشابه یک شرکت در نظر بگیریم ، این شرکت طی یکسال آینده حدود ۹۰۰ الی ۱ میلیون میلیارد تومان سود خالص ( با ۱۰٪ ضریب خطا ) خواهد داشت که حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان نیز پرداخت سود نقدی دارد.

لذا این شرکت بزرگ ، با ارزش ۵.۸ میلیون میلیارد تومانی ، با نسبت P/E فوروارد حدود ۵.۷ الی ۶ واحدی در حال معامله است ! چیزی نزدیک به سود سپرده های بانکی کوتاه مدت یکساله !

این نکته مهم را هم در نظر بگیرید ، شرکتهایی هستند که زیان دارند یا سود چندانی ندارند ، اما ارزش بازار بالایی دارند و ارزش بازار آنها در ارزش کل بازار لحاظ شده ، اما سود خالص بازار صرفا بر مبنای سود شرکتهای سود ده بوده !
              به عبارتی این ۱ میلیون میلیارد تومان ( حدودا ) را اگر با نسبت P/E ۵ یا ۶ واحدی درنظر بگیریم ، جمع مارکت کپ شرکتهای سود ده باید حدود ۵ الی ۶ میلیون میلیارد تومان باشد و مارکت کپ شرکتهایی مثل ایران خودرو ، سایپا و ... یا شرکتهایی که سود اندکی دارند مانند کشتیرانی و مپنا و ... باید به آن اضافه شود.
              اما امروز جمع ارزش کل شرکتها اعم از سود ده و زیان‌ ده ، به ۵.۸ میلیون میلیارد تومان رسیده است !

خوشمان بیاید یا نیاید ، نقد باشیم یا تماما سهام ، اقتصاد دان باشیم یا مالی چی ، قیمت سهام بزرگ ما امروز با دلار نزدیک به ۱۸۰۰۰ تومانی معامله میشود و بازار سرمایه ما نسبت P/E فوروارد نزدیک به سپرده بانکی کوتاه مدت پیدا کرده است.

روی شاخص 2 میلیون به بالا که ملت تو صف خرید بودن همین حقوقی ها و صاحبان پولهای درشت میفروختن، اینجای بازار رو هم که ملت توی صف فروش هستن حقوقی ها میخرن، چهار ماه دیگه بالاتر به همین ملت میفروشن.

سبز باشید
              سلام
              سود ۲ سال رو برای محاسبه پی به ای کل بورس لحاظ کردید؟

نظر

• رگنار
                عضو فعال
                • Feb 2014
                • 390

درود
                نوشته از سینا سلیمانی هستش نه بنده، و بله اینطور حساب کرده.، هر چه به انتهای سال مالی جاری اغلب شرکتها(همون آخر اسفند)نزدیکتر میشیم این نوع محاسبه P/e در بین تحلیلگران بیشتر میشه. یعنی سود دو سال مالی رو برای مخرج کسر در نظر میگیرن. که فکر نکنم ایرادی هم داشته باشه. P/E قرار به شما بگه که با سود شرکت، بعد از چه مدت، قیمت پرداختی بابت یک سهم پوشش داده میشه، در واقع یک مفهوم هستش و شما میتونید بگید P/E یکسال X هست و P/E یکسال و شش ماه Y.

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11250

خرید خگستر تک سهم از صف فروش

نظر

• ahmad sadeghian
                    عضو عادی
                    • Oct 2015
                    • 132

خرید ودی

نظر

• arman36
                      ستاره دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 962

برخی سهام اگر هم‌جمع شدن نباید خرید...مانند شرنگی و ساذریح و...

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

فروش فسپا!

نظر

• Bruce
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 288

تمام حکومت با هم هماهنگن که دارایهای مردمو بدزدن و دزدیدن چون دیگه نفت و چیزای دیگه نمیتونن بفروشن دارن جیب ملتو میزنن...
                          خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

چون پول لازم بودم ،مجبور شدم فجر و وسکاب و پردیس رو با چند درصد ضرر/:.negaran.:/ بفروشم.تعمیرات خانه هزینه های زیادی داره لامذهب!!! مثل چاه ویل می مونه:D

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

سدبیرام تو صف فروختم

هرکی از ما خرید ان شاءالله سود چند برابری ببره

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

خرید سکه رفاه 13200، دیگه غلط بکنم سمت سهام بیام تا وقتی همه جوره خیالم راحت بشه.

نظر

در حال کار...
                                X