کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید بکهنوج و صدرا از صف فروش
بکهنوج از قبل تجدید ارزیابی داشتم که اضافه شد
و صدرا هم که دفعه پیش پس از بازدهی عالی نزدیک هزارتومان فروخته بودم امروز بعد از مدتها مجدد خریدم
البته درمورد زمان فروش با توجه به شرایط عرضه و تقاضا و بازار تصمیم گرفته میشه و خریدهای امروز فعلا با دید کوتاه مدته چراکه بخش میان مدت سبد محفوظ هست
و صدرا هم که دفعه پیش پس از بازدهی عالی نزدیک هزارتومان فروخته بودم امروز بعد از مدتها مجدد خریدم
البته درمورد زمان فروش با توجه به شرایط عرضه و تقاضا و بازار تصمیم گرفته میشه و خریدهای امروز فعلا با دید کوتاه مدته چراکه بخش میان مدت سبد محفوظ هست
وحید عزیز بی نهایت بابت اشتراک تحلیل هات سپاسگزارم
خرید وملی از صف فروش
هیج توصیه ای نمیکنم چراکه ریسکهای خود را دارد که ممکن است بر هرکسی قابل تحمل نباشد و صرفا جهت بیان معاملات نوشتم.
وحید عزیز بی نهایت بابت اشتراک تحلیل هات سپاسگزارم
بدون تحلیل هات چیزی از سبد ما نمی موند
بین این سه تا کدوم کوتاه مدت بهتر هستند
درود
نظر لطف شماست
هرکدام شرایط خاص خودش رو داره ولی برای کوتاه مدت طبیعتا سهم 5درصدی توان بازده بهتر رو میتونه داشته باشه بشرط صعود
ولی نظر قاطعی درمورد وضعیت روزهای بعد نمیشه ارائه داد
فعلا امروز حجم بالایی معامله شدند و خود این موضوع نکته مثبت است.
خرید و اضافه کردن حفاری.....سهم بنیادی با سود و EPS و P/E قابل توجه.
حفاری با P/E تحلیلی 2 ;)
چند روز پیش حفاری چند گزارش خیلی خوب و افشاء الف درجه یک از قرار دادهای جدید و سود حاصل از تسعیر ارز و افزایش سرمایه 100 درصدی از سود انباشته بطور رسمی اعلام کرد.
در اولین گام سود حفاری به 2545 ریال افزایش یافت.
50 درصد تعدیل مثبت. سود 6 ماهه حفاری از 150 تومان به 220 تومان افزایش یافت. امسال سهم به راحتی بالای 500 تومان سود میسازه....... P/E سهم 2 واحد.....در کل بازار سهمی با چنین P/E تحلیلی خوب نداریم.
به علاوه اینها افزایش سرمایه 100 درصد از سود انباشته را اضافه کنید که هفته قبل توسط حسابرس تایید و اعلام شد.;;)
نظر