کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تک سهم بود با 80 درصد نقدینگی خداروشکر 10 درصد شیرین سود داد
کلا نقد شدیم
خرید صندوق کمند 10011 ريال از 20 نقد خود
در چند روز گذشته درست پول حقیقی از این صندوق ها خارج شده ولی حقوقی هایی که در این چند روز فروختند شدیدا وارد این صندوق شده که بی سابقه بوده ، حالا باید دید چرا حقوقی ها این همه خرید دارن و سهام نمیخرن
با سلام خدمت اساتید عزیر...
من هفته پیش ملک دادم رفت از دیروز پلهای دارم خرید می کنم/.:biggrinsmiley.:/ به صورت سنتی اذر و دی بازار شل هست بعدش از اواخر بهمن بازار داغ میشه /.:blushsmiley:./
خودرو صرفا جهت نوسان گیری
شپنا -کاوه -فروی جهت نگهداری/.:biggrinsmiley.:/
منتظر باز گشایی فملی-کاسمین- باما/.:biggrinsmiley.:/با توجه به تورم 50-60% در اثر چاپ پول در امریکا و اروپا سال اینده سال فلزات اساسی به نظرم/:.rolleyessmileyani
من هفته پیش ملک دادم رفت از دیروز پلهای دارم خرید می کنم/.:biggrinsmiley.:/ به صورت سنتی اذر و دی بازار شل هست بعدش از اواخر بهمن بازار داغ میشه /.:blushsmiley:./
منتظر باز گشایی فملی-کاسمین- باما/.:biggrinsmiley.:/با توجه به تورم 50-60% در اثر چاپ پول در امریکا و اروپا سال اینده سال فلزات اساسی به نظرم/:.rolleyessmileyani
درود
جسارتا ملک خودتون کجا بوده و ایا با کاهش قیمت فروختید
آیا میگن خریدار کم هست درسته
/:.Heart.:/
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
درود
جسارتا ملک خودتون کجا بوده و ایا با کاهش قیمت فروختید
آیا میگن خریدار کم هست درسته
برای اطلاع سوال کردم
سلام بله خریدار کم هست ولی کسی هم ملک خوب نمیفروشه .... هر دو طرف منتظر هستند ببینند چی میشه....همه صنف ها و کاسبی ها گیج می زنند هیچ کی تکلیف خود نمی دونه.... با جنگی که مجلس و دولت دارند اوضاع بدترم شده....
من شمال زمین اضافه داشتم متری 7 بود املاک گفت الان متری 5.8 صحبت میشه ولی چون زمین ارزنده ای بود من 6.8 فروختم/:.rolleyessmileyani
نظر