کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا حامد جان قبل از تعدیل دوستان صحبت از اوضاع جالب واسه آینده میکردن که خب میگفتن تعدیل داره و اینا...تا اینجا که خب عادیه و سهم هم p/e نسبتا بالایی داره پس همچین آش دهن سوزی نیست...اما دوستی یادمه 4 ماه پیش میگفت همه شیطنت ها تو گزارش و قیمت واسه اینه که یکی از سهامدارای عمده خارج شه...گویا این همون اتفاقه بود...ریسک کردیم دیگه...ولی کلا خاطرات خوبی با خرید این سهم روز بازگشایی دارم....
والا حامد جان قبل از تعدیل دوستان صحبت از اوضاع جالب واسه آینده میکردن که خب میگفتن تعدیل داره و اینا...تا اینجا که خب عادیه و سهم هم p/e نسبتا بالایی داره پس همچین آش دهن سوزی نیست...اما دوستی یادمه 4 ماه پیش میگفت همه شیطنت ها تو گزارش و قیمت واسه اینه که یکی از سهامدارای عمده خارج شه...گویا این همون اتفاقه بود...ریسک کردیم دیگه...ولی کلا خاطرات خوبی با خرید این سهم روز بازگشایی دارم....
ممنون
من هم تعدای برای نوسان خریدم ولی با صف خرید مناسب والبته حجمی که معامله شد
به نظر میرسه خبرهایی تو سهمه :)
به نظرتون چرا اینطوری شد؟ دک و دهن ما هم که خونی شد.
والا نوید جان من که زبونم مو دراورد بس که گفتم تو تاپیک خود کفرا! که برای صدرتامین قیمت های بالای 400 گرونه! اما دوستان حرف از 600 میزدند!
البته سهم الان خوب حمایت میشه و سهم های فروخته شده باید پس گرفته شوند!
نظر