کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در این کشور فقط به بند کشیدن را بلدیم و اموخته ایم
باشیم یا نباشیم توفیری ندارد . بیشتر گپ دورهمی است بی غرض و بدون در نظر گرفتن کمترین گره زدن گره کوچک و کوری بر نان و به قول معروف رزق و روزی
پتایر منفی 5 خرید شد ! اما خداییش خیلی زور داره دو سال قبل این سهم را جناب mey معرفی کردند و در قیمت 500 تومن خریدیم 900 تومن یکبار خارج شدیم و چند بار دیگه هم وارد و خارج شدیم تا امروز که در 18398 تومان مجدد وارد شدیم .
خرید مقداری فولای در منفی 3 و منفی 5.
اضافه کردن به فسا در منفی 5
سلام، شنیده بودم که سهمهای بازار پایه ریسک خودشون را داره، ولی تا این حد از نزدیک درکشون نکرده بودم.
سهمهای فسا، جهرم و داراب را با توجه به برخی سیگنالهایی که محاسبه کرده بودم، خریدم. به نظر سهمهای خوبی می رسید. چند روزی هم منفی خوردن. باز هم اضافه کردم.
وقتی که درصد انها در سبدم زیاد شد، کمی در مورد بنیاد سهم تحقیق کردم، دیدم شایعاتی هست که اصلا این سه سهم تنها مجوز احداث یک پتروشیمی را دارن و هنوز هیچ پیشرفت عملیاتی در آن رخ نداده...
شرکت کارهای دیگری هم می کند و از آنها کسب درآمدی دارد، ولی اصل قضیه هنوز معلوم نیست. سال 94 قرار بوده که ساخته بشود ولی هنوز هیچ ...
با این که می دانستم این سهم باید رشد کند، دل چرکین بودم. تصمیم اصلی ام خروج از این سهام در اولین فرصت شد.
روند معاملات را بررسی می کردم، تقریبا خریدار خرد هیچ اثرگذاری ای در فرآیند سهم نداشت. بازیگر هر روز آن را صف فروش می کرد، و وقتی هم که می خواست آن را حرکت دهد، صف را بر می داشت و همه را می خرید.
دیروز در استارتی که زد (البته در سهم داراب)، در منفی 5 بقیه موجودی ام را خرید زدم، میانگین کم کردم و بخشی را در +4 فروختم.
هنوز مقداری از سهم را دارم و می دانم مقاومت قبلی خود را خواهد شکست، ولی درصدی که در پرتفوی خود به این سهم انتقال داده ام، کاهش پیدا کرد.
این هم تجربه ای شد، گفتم به یادگار بماند.
سهام بازار پایه را با احتیاط خرید کنید. حتی اگر مطمئن بودید...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سمگا خرید کردهام. الان هم همینجور ترسان و لرزان نشستهام پای تابلو ببینم حقوقی دوباره عرضه میکند یا نه؟
اصلا گروه خونی من با اینجور نموداردها جور در نمیآمد. نمیدانم چه شد ازش خریدم. (۳۰۰۰ درصد از سال ۹۷ رشد کرده و در آخرین رشدش هم بیوقفه در یک ماه ۱۰۰ درصد رشد کرده. خیلی خطرناک است.)
:-s
کاش به جای این رانفور گرفته بودم.
خلاصه... این از آنهایی است که میگویند ما کردیم شما نکنید...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر