کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش شپنا دیروزی با۸درصد سود که برام خوب شدوفروش انرژی وخرید سنگین شمواد واحتمالا رو این یکی سهامداری کنم ۹۵درصد پر پرتفو،شپلی وشموادشدوپنج درصد نقدینگی نوسانگیری
امین با میانگین 1150 ( فعلا تو ضرر ، تقریبا 20 روزه تو سبدمون هست) 2 درصد سبد
غشان 5 درصد سبد
چند سهم در واچینگ هست
8 دی
سلام، ممنون از به اشتراک گذاری فعالیت هاتون که میتونه وجهه آموزشی داشته باشه.
در مورد فولای یه سوال داشتم. من تقریبا همزمان با شما فولای را خریده ام، گزارشی که دیروز داد، باعث شد که امروز مثبت بشه و الا باید کمی می ریخت و دوباره به روندش ادامه می داد. گزارش یک ماهه در حدی درخشان بود که اگر همین سود را هر ماه داشته باشه، معادل ارزش بازار در سال درآمد کسب کرده است. به همین جهت دوباره اوج گرفت.
نگاه کردن و زل زدن به تابلو و شاخ درآودن از معاملات بعضی سهما/.:blinksmiley.:/
فاراکی که تو دو روز 130 میلیارد بالای 830 تومن جابجا شد و امروز به صف فروش نشست (تقریبا 200 درصد افزایش سرمایه داره و همین چند روز پیش هم یه قرارداد 1400 میلیاردی رو کرد )
این فاراک از 2200 هم اصلاح کرده و الان نزدیک 60 درصد هم افت از سقف داشته!
خرید از صف فروش فاراک
تبلیغ نیست اما فاراک نشون داده را بیفته هیچی جلودارش نیست
سلام، ممنون از به اشتراک گذاری فعالیت هاتون که میتونه وجهه آموزشی داشته باشه.
در مورد فولای یه سوال داشتم. من تقریبا همزمان با شما فولای را خریده ام، گزارشی که دیروز داد، باعث شد که امروز مثبت بشه و الا باید کمی می ریخت و دوباره به روندش ادامه می داد. گزارش یک ماهه در حدی درخشان بود که اگر همین سود را هر ماه داشته باشه، معادل ارزش بازار در سال درآمد کسب کرده است. به همین جهت دوباره اوج گرفت.
شما دلیل خاصی برای فروش دارید؟!
سلام درود برشما
حقیقیتا من فعلا به دلایل بنیادی فقط سهم نمیخرم ، این سهم روی تو فیلترها اومد و پولبک به مقاومت زد و برگشت من زدم تو گوشش
به دید نوسان خریدم و دیدم خریدار قوی نیست فروختم
حجم کمی داره و بسیار بنیادی هست برخلاف سهام کوچک حبابی
فردا قوی ظاهر بشه میتونه تا 4900 بره
فروش شستا و کگل به صف خرید با سود :) و فروش فن آوا با ضرر :( (به نظرم باید شکست ها هم گفته بشه که وجهه آموزشی تالار حفظ بشه)، خرید جهرم در منفی 5 و فسا در منفی 3.
به این دو تا سهم امید دارم.
نظر