امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا ما فسپا نفر اولیم(8:30:00وارد کردیم) کسی نمیخواد عرضه کنه؟ :( مهران جان کجایی:d
امروز بترانس 1.3 میلیون ( دقیقش یادم نیست )معامله شد الان اومدم می بینم به من نرسیده :(هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postمن هم برای بترانس در خواستم را در 8:30:00 وارد کردم :d
امروز بترانس 1.3 میلیون ( دقیقش یادم نیست )معامله شد الان اومدم می بینم به من نرسیده :(
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postسپه فکر کنم در انلاین وارد میکنید ولی در سیستم بورس وارد نمیشه چون بروکر انجا درخواست شما را اوکی میکند ولی 8.30 بروکرها نمیکنند ولی چون صفه متوجه نمیشیم دو بار با سهمهای بی صف اینکارو کردم 3-4 دقیقه بعد در درخواستهای سیستم بورس امد ولی فوری گفت در خواست شما ثبت شد منظورش کارگزاریه نه هسته معاملاتی بورس به این ترتیب در صفها به خواست بروکر پیش میرودما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postسپه فکر کنم در انلاین وارد میکنید ولی در سیستم بورس وارد نمیشه چون بروکر انجا درخواست شما را اوکی میکند ولی 8.30 بروکرها نمیکنند ولی چون صفه متوجه نمیشیم دو بار با سهمهای بی صف اینکارو کردم 3-4 دقیقه بعد در درخواستهای سیستم بورس امد ولی فوری گفت در خواست شما ثبت شد منظورش کارگزاریه نه هسته معاملاتی بورس به این ترتیب در صفها به خواست بروکر پیش میرود
توی آنلاین وقتی سفارش میدی همون موقع ثبت میکنه و روی تابلو دقیقا بتعداد سفارشت صف بیشتر میشه.
فقط مشکل ساعت 8:30 صبحه که 10 ثانیه اول هرچی میزنی مینویسه محدوده زمانی مجاز نیست ولی دارم میبینم که صف داره رشد میکنه.بعد هم که ok شد میبینی نفر چند میلیونیوم هستی.
البته ناگفته نماند که من با مفید کار میکنم که واقعا بدرد نخوره.مثلا شما برای معامله روی وشمال یا بیمه ما باید حتما بلندشی بری کارگزاری فرم پرکنی.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
بنده نیز بارها به خاطر کمبود سرعت و وارد نشدن دستور خریدم بارها متضرر شدم فقط یادمه یه بار صبح رفته بودم پشتیبانی صبانت اونجا یه دوستی دارم که دیگه بازار شروع شد و چون بازار حساس بود دیگه مجبور شدم تا ساعت 12 بشینم اونجا اقا اونجا فهمیدم که سرعت حرف اول رو میزنه انی واحد دستورات من رو اجرا میکرد فکر کنم حق گردشگری بود که یهو رقابت شدید شد بعد دیدم سرعت حرف اول رو میزنه اما خوب اگه سرعتت هر چقدرم بالا باشه اما دستورات خرید و فروش رو اعمال نکنه که فایده نداره کلا این انلاین حالا حالاه جا داره تا یه نرم افزار کامل باشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postسپه فکر کنم در انلاین وارد میکنید ولی در سیستم بورس وارد نمیشه چون بروکر انجا درخواست شما را اوکی میکند ولی 8.30 بروکرها نمیکنند ولی چون صفه متوجه نمیشیم دو بار با سهمهای بی صف اینکارو کردم 3-4 دقیقه بعد در درخواستهای سیستم بورس امد ولی فوری گفت در خواست شما ثبت شد منظورش کارگزاریه نه هسته معاملاتی بورس به این ترتیب در صفها به خواست بروکر پیش میرود
سر منگنز یادمه اول صبح درخواست گذاشته شد وخرید شد
درست می فرماییداحتمالا باز بروکرها یک فیلمی در اورده باشند
ولی تو ساعت های دیگه (غیر از 8/30 که امتحان کنید به محض ارسال درخواست تو درخواستها نشان داده می شود)
البته می توان فردا ساعت 830 سهمی که فکر می کنیم صف خرید می شود را درقیمت دیگری وارد کنیم ببینیم نتیجه چه می شود( البته من که باید فردا باز برم تو صف اسب برقی)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postسپه فکر کنم در انلاین وارد میکنید ولی در سیستم بورس وارد نمیشه چون بروکر انجا درخواست شما را اوکی میکند ولی 8.30 بروکرها نمیکنند ولی چون صفه متوجه نمیشیم دو بار با سهمهای بی صف اینکارو کردم 3-4 دقیقه بعد در درخواستهای سیستم بورس امد ولی فوری گفت در خواست شما ثبت شد منظورش کارگزاریه نه هسته معاملاتی بورس به این ترتیب در صفها به خواست بروکر پیش میرودبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
البته من معمولا بعد از اینکه درخواست رو اینترنتی وارد کردم سریعا زنگ میزنم به کارگزاری در تالار و میگم سفارش رو روی خط قرار بده و خب اون هم اینکارو میکنه
ولی همونطور که اشاره شد اگه به حال خودش بذاریم حدود 4-5 دقیقهای طول میکشه و شایدم بیشترتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postوالا حامد جان قبل از تعدیل دوستان صحبت از اوضاع جالب واسه آینده میکردن که خب میگفتن تعدیل داره و اینا...تا اینجا که خب عادیه و سهم هم p/e نسبتا بالایی داره پس همچین آش دهن سوزی نیست...اما دوستی یادمه 4 ماه پیش میگفت همه شیطنت ها تو گزارش و قیمت واسه اینه که یکی از سهامدارای عمده خارج شه...گویا این همون اتفاقه بود...ریسک کردیم دیگه...ولی کلا خاطرات خوبی با خرید این سهم روز بازگشایی دارم....
یادم نمیاد بانک سرمایه رو تو ترکیب سهامداری شنفت دیده باشم<اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند>....دوستان انگار آمار درست دادن:d
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postاونی که شما میفرمایید معاملات اینترنتی هست نه انلاین این معاملات ابتدا به سیستم کارگزار فرستاده میشه و سپس اون بنده خدا میزنه اما انلاین خودتون وارد میکنید معاملات اینترنتی 5 تا 10 دقیقه طول میکشد اونم تازه اگه خوب باشن و فرزآخرین ویرایش توسط میسون؛ 2011/12/20, 22:51.
نظر
-
در اصل توسط میسون پست شده است View Postنه امپراطور انلاین رو میگم انلاین هم باز اول به دست بروکر میرسه ایشان اوکی میدهند البته احتمالا سیستم رو طوری بنا کردند که شاید اتومات تایید بشه ولی باید تایید بشه هیچکس جز بروکرها به هسته معاملاتی دسترسی نداردوالا 2-3 بار این جوری شد مثل حالتی که کامپیوتر هنگ میکنه زد ثبت شد تو درخواست هسته دیده نشدمگفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
نظر