تاپیک " گروه خودرویی" چرا بسته شده ؟!؟!؟!؟! :-/
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فروش کنتورهای نازنینم و صدالبته پشیمان یک ۴ درصد مثبت دیگری میشد از ا ن گرفت .
حالا میلیون میلیون نقدینگی تو حسابم هست چی بخرم که تا هفته دیگه حداقل ۲۰ - ۳۰ درصدی گین بدهد کمتر از ان هم نشه که دلخور میشما گفته باشماااااااااااااااااااااااااااا:dآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
روژان عزيز من بعد از ۵ ماه بسته بودن آكنتور و بلوكه شدن سرمايه (۱۲۰۰۰ تا سهم)بهد از باز شدن روي ۹۰۰ فروختم حالا انصاف بده شما بايد ناراحت باش ۴درصد عقب افتادي يا من كه ۹۰ درصد از دستم رفت و حقم بود بعد از ۵ ماه بلوكه شدن سرمايه اونم بخاطر مسئول سهام آكنتور كه قبل از بازگشايي آنقدر از سهم بد گفت كه ترسيدم مثل وپست بشه سزيع بعداز بازگشايي فروختمدر اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستفروش کنتورهای نازنینم و صدالبته پشیمان یک ۴ درصد مثبت دیگری میشد از ا ن گرفت .
حالا میلیون میلیون نقدینگی تو حسابم هست چی بخرم که تا هفته دیگه حداقل ۲۰ - ۳۰ درصدی گین بدهد کمتر از ان هم نشه که دلخور میشما گفته باشماااااااااااااااااااااااااااا:d
نظر
-
خب اگه منو با یک خودرو اشتباه گرفتند امیدوارم با بوگاتی اشتباه گرفته باشند !!!! :d:))در اصل توسط rojan پست شده است مشاهده پستجناب keyvan
ورود خودرو به تاپیک ممنوغ است .
شما تابلوی ورود ممنوع را ندیدید:dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
ما که رفتیم تو صف خرید قپیرا گاهی وقت ها یه شفاف سازی از ۱۰۰ تا تعدیل بهتره :))
خوب عادی شد اوضاع مثلی نیازی به تو صف رفتن نیستآخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۰/۰۹/۳۰، ۰۸:۵۸.///
نظر
-
-
در اصل توسط Saleh.R پست شده است مشاهده پستفنورد چرا بسته شده ؟
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت نورد قطعات فولادي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار
نظر
-
سلامدر اصل توسط jamall پست شده است مشاهده پست
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت نورد قطعات فولادي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار
درسته پيغامش تازه رسيد و اون موقع كه من پست دادم هيچي در موردش ننوشته بودتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
-
و چه خواهد کرد طبس :dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستچه میکنه طبس:dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
كيوان جاندر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستو چه خواهد کرد طبس :d
تپمپي رو چكار كنيم؟ رد كنيم بره يا ...امام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر

نظر