کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
رنج مثبت ها در نمادهای کوچک فعلا قابل اعتماد نیست .بخصوص رشد کرده هاش که رنج های مثبت فرصت خروج است . روند اینه فعلا باید کنار اومد باهاش چاره ای نست
شاخص کل و هم وزن هم این موضوع را تائید میکنه
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
سوال اماتوری بود دوست عزیز . به فال نیک بگیر . جسارت نبود . در بورس هر چه جسارت در مورد دانش بورسی شد باید به فال نیک بگیریم تا کمتر اشتباه کنیم . اماتور باشیم یا با سابقه فرقی ندارد
غپینو قفل در صف فروش ، حجم معامله بسیار کم ، سرانه خرید زیر 10 میلیون . کجاش وقت خرید است ؟
نموداری و تکینکی و کف کجا و حمایت کجا به کنار . شواهد تابلو میگه اوضاعش خراب است
سوال اماتوری بود دوست عزیز . به فال نیک بگیر . جسارت نبود . در بورس هر چه جسارت در مورد دانش بورسی شد باید به فال نیک بگیریم تا کمتر اشتباه کنیم . اماتور باشیم یا با سابقه فرقی ندارد
غپینو قفل در صف فروش ، حجم معامله بسیار کم ، سرانه خرید زیر 10 میلیون . کجاش وقت خرید است ؟
نموداری و تکینکی و کف کجا و حمایت کجا به کنار . شواهد تابلو میگه اوضاعش خراب است
دوست عزیز روزهای قبل حقوقیا دهها میلیون خریدن و چندین روز صف حرید بود از حوالی 500 بکضرب تا 1250 هر روز صف خرید بود واز اونجا در حال اصلاح هست.امروز فقط حجم نخورده همین خودش مشکوکه البته تا اخر وقت ببینیم چطور میشه.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
نظر