کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
سو تفاهم نشود. منظورم برای کل بازار بود شامل پسهندی هم که خریدم میشود.
خواهش میکنم . این بازار خیلی وقته مرده و چهلم را گرفتند و سال مرگش هم 6 ماه دیگه میاد
بازاری که تا پالایشی صف خرید نشه نتونه جون بگیره ، چه فایده داره
صندوق هم شنبه یک شنبه 10 را میزنه و رد میکنه و خلاص ، بعدش چی ؟ پالایشی تا کی مگر مثبت و صف خرید است که این بازار بخواد دنبالش راه بیفته ؟ تازه پالایشی هم فقط شپنا و شبریز جون داره . تا کی بازار ول و داغون باشه و ملت اینا رو بخرند ؟ یه جای کار میلنگه
مشخصه این بازار داغونه و صعودی نیست
رک و پوست کنده و شفاف و رو راست ، من و خیلی های دیگه هم دنبال نوسان گیری و چس چس کم کردن از زیان هستیم تا سر به سر بشیم و از خوشحالی در پوست خود نگنجیم . چیزی غیر از این نیست
همین امروز ثعمرا خریدم اشتباه بود . شفاف شفاف
اینجا فلان سهم را میخری سر لج بازی و عدم رعایت قوانین لین شامپو و هزار کوفت و زهر مار ، سهمت را میبندند و تعلیق !!!!!!!!!! میکنند تا 2 هفته و پولت را بلاک . به سهامدار بدبخت چه ربطی داره که بانک تجارت یا فلان شرکت و زهر مار خونه ، شفاف سازی را رعایت نکرده ؟ چوب عدم رعایت قوانین و دلقک بازی های بین اینها را چرا باید ما بخوریم ؟ چنان استرسی بهت وارد میکنند که خواجه نجم الدین هم در گور میلرزه که پول شما تا 2 هفته دیگه چه بلائی سرش میاد
سلام امام قلی خان ، قندت پایین و جیبت پر از پاستیل کوکاکولایی ، با موجودی ریالی چه می کنید ؟ سپرده ؟ یا سهم شرکت های خوب ؟
سلام سروش ۱۳۱۵ خان
خروج کامل از پشم نمودم.اسیا از صف فروش خریداری نمودم.
من عمرم تمام است.سپرده را به من چه.من بورس را دوست دارم.
زنده باد پاستیل کوکاکولا
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خدا را شکر که پشتم خالی نکردی تا باز دوباره افراد قهار و البته مجهول و هویت که هیچ کاری جر حاشیه درست کردن ندارن بیان ... ، من با هیچکی کاری ندارم و کار خودم رو میکنم نظرات همه ، همه برام قابل احترامه و دارم درس پس میدم . ولی یه عده دیگه شورش رو در اوردن نه جرات زدن تایپک جداگانه دارن نه چیزی برای ارایه چه بنیادی چه تکنیکال چه حتی بازار خوانی ولی تا دلتون بخواد فرستادن پیام خصوصی توهین و افترا بلدن . ببینید نوشته های همه ما اینجا باقی میومنه بس کاری نکنید بعدها که اینجا سر میزنید از نوشته و کلماتی که به زبون اوردین شرمنده بشین . بخاطر مریضی کرونا بابام نرسیدم حتی یک خبر بزنم چه برسه به اینکه فروشم رو اعلام کنم خیلی ها هم اینو میدونن . خب حالا بخاطر سه یا چهارتا فروشی که اعلام نشده درسته اونجوری حاشیه و پیام های خصوصی لایق خودتون هست رو به زبون میارید ؟! چطور این همه خرید ها و فروش ها رو نمیبینید که اعلام شده ولی بخاطر چندتا همه چی رو نادیده میگیرین . بهم حق میدین هشتک تک چشم درست کنم حالا ؟ روی صحبتم با دو سه نفره که خودشونم میدونن کیا هستن . من که با شما کاری ندارم حتی خیلی مواقع نظراتتون کاملا غلط بوده ولی نیومدم ریپلای بزنم حاشیه درست کنم . من 7 ماهه که اینجام اگه جای کسی رو تنگ کردم خب میرم اینکه مشکلی نیست
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
ثعمرا را با ثشاهد عوض کردم . سهمی که 80% ریخته و فقط 20% قیمتش باقی مونده . یه حرکتی چند روزه باید بزنه هر چقدر هم که حبابی و باد کرده باشد . 1700 هم حمایتش است و قوی است
خواهش میکنم . این بازار خیلی وقته مرده و چهلم را گرفتند و سال مرگش هم 6 ماه دیگه میاد
صندوق هم شنبه یک شنبه 10 را میزنه و رد میکنه و خلاص ، بعدش چی ؟ پالایشی تا کی مگر مثبت و صف خرید است که این بازار بخواد دنبالش راه بیفته ؟ تازه پالایشی هم فقط شپنا و شبریز جون داره . تا کی بازار ول و داغون باشه و ملت اینا رو بخرند ؟ یه جای کار میلنگه
رک و پوست کنده و شفاف و رو راست ، من و خیلی های دیگه هم دنبال نوسان گیری و چس چس کم کردن از زیان هستیم تا سر به سر بشیم و از خوشحالی در پوست خود نگنجیم . چیزی غیر از این نیست
دقیقا درسته ... بخاطر اصل "باروند نجنگید" داریم میریم جلو ولی روند بیخود و گندیه
بخش عمده از #غدشت را فروختم.
احتمال اصلاح میدهم.
حتما در ادامه مجددا جایگزین خواهم کرد.
اما با وجود اینکه امروز برترین سهم غذایی از لحاظ ارزش معاملات بود (در دقایق پایانی غصینو پیشی گرفت)
ولی به نظرم نوع معاملات سهم و همچنین درگیر شدنش در روزهای آینده با دو مقاومت استاتیک و داینامیک، احتمال میدهم کمی اصلاح کند.
آقا ما تا حالا تو این سایت پستی نذاشتیم
ولی خالی از لطف ندیدم چیز یکه دقیق پیش بینی میکردم رو بنویسم
مطمئن بودم پایانی پالایشی رو روی 90910 تنظیم میکنن که مثبت 10 روز شنبه، قیمت سهم بشه فیکس 10 هزار تومان
خدایی مهندسی کار دقیق و ظریف/:.grlim:./
حالا B4city و بقیه دوستان هرچی میخواید بگید این هفته و شاید 2-3 روز آینده هفته بعدی روز پالایش بوده
از روند جا نمونیم:.thumbsupsmileyanim
عرض سلام و ادب
احتمالا منظورتون از سر به سر ، رسیدن به سقف ارزش پرتفوی تون هست درسته؟ چون با شناختی که از شما دارم قطعا از اصل سرمایه تو زیان نیستید. ارادت
نظر