کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داریم به روزهای قبل برمیگردیم...سالهایی بود....آرزمون بود...سود سالانه مان...بیشتر از سود بانکی باشد...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
داریم به روزهای قبل برمیگردیم...سالهایی بود....آرزمون بود...سود سالانه مان...بیشتر از سود بانکی باشد...
بله همان سناریوی سال های 92 تا 96 که اگر پولمون را همون اخر 92 برده بودیم بانک خیلی راحت و شیک و مجلسی بیش از 2 برابر شده بود ولی اینجا موندیم و با هزار جون کندن تازه با جبران ضررها سر به سر شدیم
حالا هم داریم به همون مسیر میریم ظاهرا
6 ماه گذشته چند درصد ضرر ، 10% هم سود بانکی عقب موندیم که به ضررها افزوده میشه
بدترین حالتش را حساب کردم با سود بانکی
قبلا هم گفتم بازم میگم بورس ایران چند سال یک بار است . یه فاز افزایشی و بعد پکیدن تا ناکجا اباد و بین این ساها زجر و خون بالا اوردن تا فرصتی دیگر و رشدی دیگر برای باندهای مافیائی
بین این رشدها باید خارج شد و به وقتش برگشت . من احمق به تحلیل خودم هم پایبند نبودم
?باید تا پایان سال ۱۴۰۰ حد نصاب هر صندوق درآمد ثابت به ۱۵ درصد برسد. به این ترتیب که ۳ واحد درصد تا پایان امسال و تا آخر سال آینده هر فصل ۳ واحد درصد دیگر به سهام موجود در پرتفوی صندوقهای سرمایهگذاری درآمد ثابت اضافه شود.
?فرضا اگر صندوقی اکنون ۲ درصد سهام دارد تا پایان سال باید این رقم را به ۵ برساند؛ در پایان بهار ۱۴۰۰ به ۸ درصد، پایان تابستان ۱۴۰۰ به ۱۱ درصد، پایان پاییز ۱۴۰۰ به ۱۴ درصد و پایان زمستان به حداقل ۱۵ درصد برساند.
?طبق آخرین آمارهای فیپیران، صندوقهای درآمد ثابت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان خالص دارایی دارند و در نتیجه تا پایان اسفند امسال باید بیش از ۹۰۰۰ میلیارد تومان وارد بازار سهام شود.
خب گیریم صندوق ها رو مجبور کردن سهام بخرن
مشکل اصلی دولته شیر فلکه اوراقو باز کرده تمومیم نداره. دولتی که 35همت دلار 3300ی رو به پاک کردن گند موئسسات اعتباری تخصیص داد
حالا نمیتونه بازاری رو که 70 همت ازش کسب درآمد کرده رو نجات بده و بدتر با عرضه اوراق داره به خاک سیاه مینشونه.
خب گیریم صندوق ها رو مجبور کردن سهام بخرن
مشکل اصلی دولته شیر فلکه اوراقو باز کرده تمومیم نداره. دولتی که 35همت دلار 3300ی رو به پاک کردن گند موئسسات اعتباری تخصیص داد
حالا نمیتونه بازاری رو که 70 همت ازش کسب درآمد کرده رو نجات بده و بدتر با عرضه اوراق داره به خاک سیاه مینشونه.
میگن زمان فروش اوراق دولتی فردا تمام میشه اگر صحت داشته باشه همزمانی اون با خرید صندوقها میتونه بازار از این حالت نجات بده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
میگن زمان فروش اوراق دولتی فردا تمام میشه اگر صحت داشته باشه همزمانی اون با خرید صندوقها میتونه بازار از این حالت نجات بده
افاضات مجدد رییس جمهور محترم در خصوص دلار و این که قیمت واقعی دلار ،چیزی که فعلا هست،نیست ،به نظرم بی تاثیر بر جو بازار نباشه
دنیای اقتصاد :سطح ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومانی دلار از دست رفت. روز یکشنبه، اسکناس آمریکایی ۳۲۰تومان افت قیمت را به ثبت رساند و به بهای ۲۵ هزار و ۲۰۰ تومان رسید. بخشی از این افت به سیگنالی برمیگشت که رئیسجمهوری به معاملهگران بازار ارز داد. روحانی بهصورت تلویحی عنوان کرد که قیمت واقعی دلار در این سطوح نیست و دولت تلاش دارد که با آزادسازی منابع ارزی بلوکهشده، بتواند سریعتر قیمت ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند.
صحبتهای روحانی، نقطه پایانی بر بحث افزایش قیمت دلار توسط دولت بود. او حتی برای اینکه تاکید کند که دولت به دنبال افزایش قیمت دلار نیست، گفت؛ قیمت فعلی را به هیچوجه به نفع اقتصاد کشور نمیداند و اعتقاد دارد قیمت فعلی ارز با واقعیت اقتصاد کشور سازگار نیست و رو به کاهش خواهد بود.
نظر