کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام مهران جان
شما متخصص شصفها یی .این چرا یک روز ص.خ یک روز ص.ف ؟
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
سلام مهران جان
شما متخصص شصفها یی .این چرا یک روز ص.خ یک روز ص.ف ؟
سلام برادر رضا ...عرض ادب.... دوست من یه مشکلی که سهم داره اینه که هیچ کدوم از حقوقی ها روش فعال نیستن ببینید حتی زیر 300 هم رفت شرمنده دوستان بی ادبی نباشه اما خب عمع ی مادر بزرگه منم میتونست بگه سهم راحت حداقل تا 350 بالا میاد اما هیچ کس دست به سهم نمیزد...خب گزارش ها نشان از تعدیل مثبت میداد ...گروه پتروشیمی راه افتاد و سهم تا 390 بالا اومد...به نظر خودم رد کردن 400 واسش بسیار مشکله ولی راحت ترین راه گذر از این مرز روانی یه تعدیل خوبه که شایعش پیچیده....و صحبت از بسته شدن سهم در روز 2شنبه هست راست یت دروغشم باید از اونا پرسید که سهم رو 300 نمیخریدن و 380 صف خرید میشینن....میگم من به این سهم خیلی خیلی امیدوارم اما راستش خوبه آدم با صدای بلند داد بزنه...تحریم ها با حضور چشم بادامی ها و اماراتی ها ترسناک شده....
سلام برادر رضا ...عرض ادب.... دوست من یه مشکلی که سهم داره اینه که هیچ کدوم از حقوقی ها روش فعال نیستن ببینید حتی زیر 300 هم رفت شرمنده دوستان بی ادبی نباشه اما خب عمع ی مادر بزرگه منم میتونست بگه سهم راحت حداقل تا 350 بالا میاد اما هیچ کس دست به سهم نمیزد...خب گزارش ها نشان از تعدیل مثبت میداد ...گروه پتروشیمی راه افتاد و سهم تا 390 بالا اومد...به نظر خودم رد کردن 400 واسش بسیار مشکله ولی راحت ترین راه گذر از این مرز روانی یه تعدیل خوبه که شایعش پیچیده....و صحبت از بسته شدن سهم در روز 2شنبه هست راست یت دروغشم باید از اونا پرسید که سهم رو 300 نمیخریدن و 380 صف خرید میشینن....میگم من به این سهم خیلی خیلی امیدوارم اما راستش خوبه آدم با صدای بلند داد بزنه...تحریم ها با حضور چشم بادامی ها و اماراتی ها ترسناک شده....
درتاييد فرمايش اقا مهران زير300 منه مبتدي هم خريدارشدم . واقعا خيلي تابلو شده بود ضمنا خدانگهدارعمه هم باشه[-o<
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر