کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام به دوستان بورسی
من برداشتم از بازار فعلی بورس
این هست که باید با سهمها بازی
کنیم و از مثبتهای اون بهره ببریم
و از منفی هاش دور باشیم
البته نکاتی به ذهن من میرسه
که گفتنش خالی از لطف نیست
اول اینکه دنبال سهامی باشید
که ریزش درست و حسابی کرده
باشند که در برگشتهای موقتی
بتونید از نوسانات اونها
استفاده کنید
دوم سعی کنید تابلو خوانی پیشرفته
یاد بگیرید تا بتونید دائما معامله کنید
سوم اینکه لازم نیست شما 6 ماه بعد
یا یکسال بعد و پیش بینی کنید
فقط کافیه شما بتونید فردای
معاملات سهام رو پیش بینی
کنید که در این صورت قطعا
موفق خواهید شد
چهارم اگه شما بتونید از 10 تا
معامله 6 یا 7 معامله رو با سود
ببندید قطعا موفق خواهید شد
به شرط اینکه معاملات زیان ده
رو فورا ببندید و اجازه پیشروی
به زیاندهی معاملات ندهید.
سلام.محسن عزیز باعرض معذرت باورنمیکنم تک سهم دارا تا اواسط فزوردین بمونی کمی بره بالاهمین هفته سریع میفروشی!...
درود
انتظار دارم یک بالای نسبتا خوب از اوایل فروردین یا اواخر اسفند در بازار استارت بخوره .. واین رالی صعودی نسبتا پایدار چند هفته ای میتونه باشه
لذا سهامداری میکنم
افزایش سرمایه در وضعیت فعلی بازار یعنی فرار از سهم . دوره افزایش سرمایه ها گذشته ، بخصوص تجدید بازی ها که هر خبری در این زمینه فرصت خروج محض است . دقیقا داستان نسبت به سال گذشته که تجدید بازی خبری خوب بود ، الان برعکس است ، میلیاردها سهم زائیده شده بعد از افزایش سرمایه را پولی نیست بعد جمع کنند . حالا میخو.اد تئوریک سهم بعد از افزایش سرمایه 100 بشه یا 200 یا 500 یا 1000 به بالا و حتی شما بگو زیر 100 ، هیچ فرقی ندارند با هم
البته تکنار افزایش سنگین از اورده داره که دیگه بدتر . بازار پایه ای هم هست و افزایش از اورده و داستان حق تقدم .... ریسک بالاست ،نظر شخصی در اولین فرصت ردش کن بره
درود
انتظار دارم یک بالای نسبتا خوب از اوایل فروردین یا اواخر اسفند در بازار استارت بخوره .. واین رالی صعودی نسبتا پایدار چند هفته ای میتونه باشه
لذا سهامداری میکنم
منم سنگین خریدم . با اندک تحرکی در بازار 20% رو شاخشه
بانک ملت جمع شود و یه رنج بکشد حتی همین امروز دارا تا مثبت هم میتونه بره
نظر