امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4107

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
    شما که همین دیروز فرمودید کل نقدینگیتون رو دارا خریدید.....الان میگید ارزش خرید ندارن!!!!!!!!!!!!
    دوستان بازم میکم به این دو تا صندوق اصلا وارد نشید که دست نوسانگیر ها افتاده.....
    به قول انتحاری ها الله اکبر !!!! الله اکبر !!!!
    من که گفتم نظر دیروزم را پس میگیرم
    گفتم که غرض و مرض ندارم
    در ضمن خرید دیروز با سود امروز مواجه شد مگر غیر از اینه ؟ فردا هم مثبته
    بانکی برگردند دارا هم میتونه راحت nav را پس بگیره
    ولی انتظار روند بهتری و تند تری داشتم که الان نظرم عوض شده فقط همین . الان خوب شد ؟ توجیه شد ؟
    چون بازار میل به روند بهتر شدن دارد منظورم اینه که سهم قحط نیست میشه حتی بهتر از اینها را پیدا کرد
    انتقاد پذیری من بد نیست ولی نه انتقادی که مغز استخوان را بسوزونه

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11250

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      سود تسعیر ارز که در اکثر بانکی ها شناسایی شد , در شرایط تثبیت نرخ دلار قابلیت تکرار ندارد ...

فریب nav دارا را نخورید ...
      درود
      دارا درراند اول ازکف قبلی شاخص80درصد و در راند دوم 40درصد بازدهی داشته
      درواقع ماکسیمم بازدهی بازار در روندهای صعودی از ان این صندوق وپالایش بوده
      حجم معاملات هم مشخص هست پول های سنگین وهوشمند خریدار قدر این دونماد هستند برای راند احتمالی فروردین

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

دارا هرچی برای نوسان گرفته بودیم باسودحداقل3درصدخارج شدیم
        ولی کرمان دیروز نشدخارج شیم
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          درود
          دارا درراند اول ازکف قبلی شاخص80درصد و در راند دوم 40درصد بازدهی داشته
          درواقع ماکسیمم بازدهی بازار در روندهای صعودی از ان این صندوق وپالایش بوده
          حجم معاملات هم مشخص هست پول های سنگین وهوشمند خریدار قدر این دونماد هستند برای راند احتمالی فروردین

سلام ...

نظر بنده مبنای تصمیم دوستان نباشد ...

صرفا از درآمدهای غیرعملیاتی بانک ها سخن گفتم ...

به نظرم پالایشی ها حداقل سودی عملیاتی می سازند اما
          بانکی ها منتظر ظهور ترامپی دیگر و سود تسعیر ارزی دیگر ...
          .

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4718

به نظرم خیلی مهمه چه زمانی وارد دارا یکم یا پالایش یکم شویم! الان انتظار یک برگشت تو بازار میره حتی اگر موقت و نوسانی هم باشه ! یعنی احتمال یک برگشت و نوسان رو به بالا در بازار بیشتر از ادامه اصلاح پیوسته بازار است و چیزی که مشخص است در روند صعودی و برگشت بازار شیب صعود دارا یکم و پالایش یکم بسیار تندتر از سایر سهام است .
            آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2021/03/07, 12:22.

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              صندوق های دارا و پالایش به نظرم دیگه خریدن ندارند در این مقطع فعلی
              زیادی زوم کردن رو این دو مورد ممکنه برعکس نتیجه بدهد
              بیخود و بی جهت یه پول قملبه هر روز زوم کرده رو این دو مورد که به نظرم کار بیهوده ای است
              دارا که لنگ میزنه و بانکی ها کم جون و نظر دیروزم را پس میگیرم
              پالایش هم حتی با وجود صف خرید شبندر میلنگه یعنی همینم که هست از سرش زیاد است . خیلی بالاتر از ارزش ذاتی
              نظرات من صرفا تحلیلی و شخصی است فارغ از هر گونه غرض و مرضی
              امروز بانکیا رو زیر نظر گرفتم گفتم اگر آخر وقت حقوقی بتواند قیمت آخرین معامله رو بیاره صفر تابلو میشه به بانکیا امید داشت. یک سهم دارا ندارم آخه اصلا نمیفهمم صندوق یعنی چی!!!

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4107

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                امروز بانکیا رو زیر نظر گرفتم گفتم اگر آخر وقت حقوقی بتواند قیمت آخرین معامله رو بیاره صفر تابلو میشه به بانکیا امید داشت. یک سهم دارا ندارم آخه اصلا نمیفهمم صندوق یعنی چی!!!
                به بانکی ها امیدی نیست حتی برای نوسان . خودروئی ها هم بدتر . ضعیف ترین گروه های بزرگ و شاخص ساز هستند و به نظرم در برگشت احتمالی و حتی موقت بازار هم نباید سراغ اینها رفت
                منم نمیدونم صندوق یعنی . صندوقی که دولت اورده فروخته به مردم را ما بریم بخریم که چی /:.rolleyessmileyani
                اگر این پالایش و دارا امسال به گروه صندوق ها افزوده نشده بود 99.99% ملت سهامدار اصلا نمیدونستند صندوقی هم در این بازار خرید فروش میشه . منظورم مابقی صندوق های گروه صندوق بازان است که تعدادشون کم هم نیست

ولی بازار است و دست بی قرار و خریدن و فروختن . هر از گاهی باید کاری که نمیدونیم چیه را اینجا انجام بدیم
                اگر بخواهیم در قضیه ریز تر شویم ، اصلا این کاری که ما میکنیم به اسم بورس بازی مگر جز عدد بازی است ؟ حالا همون سهام بقیه شرکت هاش یعنی چی که مثلا ما عدد 435 یا 1127 یا 3250 را 100 هزار یا 500 هزار یا میلیونی یا حتی 10 هزار تا مثلا میخریم و پول میدیم براش ؟ ما چی خریدیم ؟ نه کالاست و نه مورد نیاز زندگی و نه سند و مدرک و نه هیچی . یه عدد را پول دادیم براش
                کلا عدد بازی میکنیم اینجا چون در ایران سهام دارائی محسوب نمیشه . با اعداد بازی میکنیم و در این بازی ، یا عدد ها برای ما ریال بیشتر می افرینند یا از ریال قبلی هم کم میکنند

دارائی در ایران کالاو شیء قابل رویت است که مالکیت شخصی داشته باشد که مثال بارزش همون خونه ماشین دلار طلا موبایل و اینجور چیزهاست
                سهام دارائی نیست . اگر هم باشه مورد پذیرش مردم نیست
                بخاطر همینه که نباید سهام را با دارائی های ملموس و قابل رویت و سرمایه ای دیگر از جمله ملک و خودرو و دلار و طلا مقایسه اش کرد . بخاطر همینه که در ریزش های قیمتی اونها مقاومت میکنند ولی سهام میپکه تا اسفل السافلین
                سهام از ملزومات زندگی نیست . بخاطر همینه که وقتی میخواد بپکه همه میخواند در برند چون به درد زندگی نمیخوره
                شما سهام داری و دختر همسایه نداره . اونی که نداره هیچ مشکلی در زندگی نداره و شما هم که داری هیچ مزیتی بر اون نداری
                بدون سهام میشه زندگی کرد ولی بدون خودرو و خونه و چیزای دیگه نمیشه یا خیلی خیلی سخت میشه
                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/03/07, 13:08.

نظر

• nasserm
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 564

سلام

جابجایی دارا با پالایش

سود سه ماهه ی چهارم پالایشگاهها با نفت 70 دلاری تصاعدی بالا خواهد رفت

برای سال بعد هم که پیش بینی ها حاکی از ثبات قیمتی نفت در قیمتهای بالاتر از 70 دلاره

از همه مهم تر دولت در پایان عمرش قرار داره و پالایشی رو که 10 هزار تومن عرضه کرده برای بستن دهان منتقدان به نظر من حداقل تا 12000 تومن خواهد رساند(به قول بنگاهیای قدیم ولاغیر ولاغیر/:.smilingsmiley.:/)

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4107

حالا که حرفش اومد کمی دیگر ادامه بدیم :.thumbsupsmileyanim
                    سهام من و شما نصف قیمت میشه .... ای داد بر من نصف پولم رفت . چرا دلگیر میشیم ؟ چون این عددهائی که خریدیم به هیچ دردی در زندگی نمیخوره . نصف پولت رفته و نصف دیگه اش هم مونده رو دستت
                    ولی خونه و ماشین شما اگر نصف قیمت هم بشه ، با خودت میگی خب بشه ، من خریدم برای نیازم . به اینها نیاز دارم حالا هر قیمتی میخواد داشته باشه

اگر بخواهیم ریز تر شویم و پیچش مو را هم ببینیم ... افت قمت در کالاهای سرمایه ای و ملزومات زندگی تازه خوبم هست . اههههه یعنی چی چطوری خوبه ؟ خونه بخریم 1 میلیارد و بعد بشه مثلا 500 میلیون خوبه ؟یا خونه قبلی که داشتیم و حالا شده 1 میلیارد بعد 500 بشه که نصف پولمون رفته . چطوری خوبه ؟
                    ماشین بخریم 200 و بعد بشه 100 میلیون خوبه ؟
                    یا مثلا ماشین شما بوده 50 و حالا شده 200 میلیون ، اگر بشه 100 میلیون که بد باید باشه !!!
                    ولی من میگم خوبه . چرا ؟

چون اینها نیاز زندگیت است . نمیتونی وقتی قیمتش رفت بالا بفروشی و از شرش خلاص بشی . باید حداقل یکیش را داشته باشی برای استفاده . پس وقتی افت میکنه نباید ناراحت باشی . تازه خوشحالی هم داره
                    با پول کمتری که میتونی بذاری رو همون خونه و ماشین فعلیت ، میتونی بهترش را بخری
                    ولی سهام را میخرند تا وقتی رفت بالا بفروشند و از شزش خلاص شوند . به درد هیچی دیگه نمیخوره

به فرض من الان باید 200 میلیون بذارم رو قیمت فعلی ماشینم تا فلان برند بهتر و شیک تر را بخرم
                    وقتی ماشین من نصف قیمت شد ، برند مورد نظرم هم نصف میشه دیگه . خب اون موقع به جای 200 میلیون ، 100 میلیون نیاز دارم تا برند مورد نظر را بخرم . این که خیلی خوبه . قیمت ماشینم نصف شده ولی من در این تعویض 100 میلیون استفاده بردم !!!!! چون نیاز زندگی است نمیشه از شرش خلاص شد باید یکیش را حداقل داشت

ماشین من اگر تا اخر همین امسال به فرض یک چهارم قیمت بشه من در خوشحالی در پوست خودم نمیگنجم . ای جانمممممممم با مبلغی بسیار کمتر از چیزی که الان مورد نیاز است ، ماشینم را تبدیلش میکنم به برند مد نظر
                    یا خونه ، هر چی بیاد پائین تر بهتر ، با پول کمتری که میذاری رو خونه فعلیت میتونی جای بهتری یا خونه بزرگ تر و نوساز تری بخری
                    فقط سهام و امثالهم است که هر چی بیاد پائین تر شما زیان کردی چون به هیچ دردی در زندگی نمیخوره

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

وسین در این چند روز اخیر بیشترین افت کل بازار را داشت به نحوی که در 10روز کاری از بالای 2100تومان به 1350تومان رسید که این هفته اماده خرید بودم که امروز کمی نزدیک منفی کامل خرید شد تا در ادامه بنا به شرایط تصمیم گیری شود اما چون در ادامه پای بازار نبودم ماند و سهم برگشت!! کلی زیر نظر باشد و اخرش خریدت تکمیل نشود...همین امروز 10 درصد داشت
                      از فردا گویا دامنه اش مجدد 3درصدی میشه
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

خرید شبندر حدود صفر تابلو برای نوسان
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

خبر خوب برای بورس.....

سود بین‌بانکی کاهش یافت

?اهمیت کاهش سود بین بانکی به زیر 20 درصد، زمانی بیشتر مشخص می‌شود که این افت به کمتر از بیست درصد در نیمه دوم امسال تا اسفندماه محقق نشده بود.

?در واقع مهم‌ترین اتفاق کاهش نرخ سود بین بانکی به زیر 20 درصد است، اتفاقی که از هفته اول مهر بی‌سابقه بوده است.
                          رئیس سازمان بورس خطاب به بانک مرکزی؛ نرخ سود بین بانکی را کاهش دهید

?دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس:
                          مهم‌ترین امر در بازار سرمایه متغیر‌های کلان است ما از بانک مرکزی تقاضا داریم نرخ‌های بازدهی از جمله سود بین بانکی را به نوعی تنظیم کنند تا بازار‌ها در کنار هم کار کنند.

این نرخ کاهش یافته اما باید بیش از این کاهش پیدا کند.

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                            خودرو ۴۱۳ فروختم
                            سایپا ۳۰۰فروختم
                            شپنا ۱۸۱۱
                            شتران۱۴۴۲
                            وبصادر ۳۶۵
                            تجارت ۳۶۷
                            جالبه همه هم میگن اشتباه کردی و حمله کردن...این یادگاری باشه بزودی میارم بالا تا مشخص بشه کی اشتباه میکنه فعلا بای تا چندماه دیگه....ما رفتیم پولو گذاشتیم بانک ..۹۹/۹/۴
                            از صفحه ۵۸۴۱ بیاد بالا...ایا منی که از برج ۶رفتم تو بانک برد کردم یا اونی که با روند جنگید؟این بازار تا دوسال بالا نداره فقط نوسان و روند نزولیه این خط این نشون ....یادگاری باشه

نظر

• MNB1984
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 376

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                              خواه فردا خواه یکسال بعد..منطق باید بر بازار حاکم بشه همین و بس...
                              بازار در حباب بسر میبره و p/e بازار بایست به زیر 7 سقوط کنه ... یا یک ماه دیگه یا یکساله دیگه...اینکه فول سهم باشیم و همش امید بدیم خودفریبی بیش نیست بلکه باید دنبال این باشیم کجا اشتباه کردیم...
                              فملی و فولاد پالایش ها و خودرویی ها و جدیدا معدنی هها حبابن!!
                              شپنا به این نرخ دلار و نفت و کرک اسپرد در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از 1600 نمیارزه... در حالی که داره با حمایت 2700 قیمت میخوره...
                              من بگم خودم فول سهمم و به محض سر بسر شدن اعصابم رو راحت میکنم..
                              وارد خوردرویی ها حتی اگه گفتن 1000 تومن میشه نشید...
                              هر بازی یک تایم خودش رو داره قرار نیست همیشه تو بازی باشیم... بازی که داره تموم میشه برید استراحت تا گیم بعدی...
                              80 درصد بازار حبابه و ریسک نگهداری داره
                              گول این کانالای تلگرامی رو نخورید که میگن در کف وارد و در سقف خارج شید :فقط یک دسته معامله گر وجود داره که میتونه تو کف قیمتی وارد شده و در سقف قیمتی خارج بشه:معامله گر دروغگو!!
                              پ.نوشت: بنده فول سهمم
                              خب بایست بعد از ۶ ماه نگاهی بندازیم که عوامل بنیادی
                              بنظر میاد مثبتهابی رو به بالا تله سرمایه باشه
                              انتهای روند نزولی به این صورت نیست که از فرداش به سمت مثبت حرکت کنه!!!
                              بلکه برعکس انتهای روند نزولی درداورتره.بایست اعصاب پولادین داشت...
                              بازار در رنج خواهد رفت مگر دلار به فریاد برسه...
                              اگرهم ترید میکنید با کل سرمایه نباشه
                              بایست منتظر افزایش هزینه های سال جدید شرکتها بود تا درصد سود چقدر میشه و ...
                              آخرین ویرایش توسط MNB1984؛ 2021/03/08, 00:22.

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

بعد از ماهها امروز تونستم مطالباتم از فملی را بگیرم مبلغش زیاد نبود و واقعا انرژی زیادی از من گرفت در این یک هفته
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X