پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
مدافع جان!
دیالوگ معروف فیلم سینمایی سرباز رایان را خدمتتان عرض کنم.
وقتی دسته سربازها داشتند تار و مار میشدند، فرمانده برمیگرده به سرباز میگه که : نگران نباش! خدا با ماست! سرباز جواب میده : قربان اگر خدا با ماست، پس کی با اوناست که دارن اینجوری تار و مار مون میکنن!!!!
حالا هم اگر همه اینجوری توووووپ فقط سود میکنند! پس این حجم از ضرر رو کی میکنه؟ دست کم شخصی که اون روبروی معامله عزیزان هست! قطعا ضرر کرده دیگه!!!
بالاخره یکی باید این وسط ضرر کرده باشه که شما سود کرده باشی:D
در روند نزولی! مثل الان که لازم هم نیست برای ضرر شما یکی سود هم بکنه! به ترتیب سهم دست به دست میشه و ملت به ترتیب همگی ضرر میکنن!
بهت قول میدم همچین مطمئن!!!! که بشنو و باور نکن!
نه که جسارت کنم که دوستان دروغ میگویند! به هیچ وجه. اتفاقا اغلب درست میگویند. فقط اکثرا فقط علاقه به گزارش سودهای کسب شده دارند و کمتر کسی از زیان هاش دوست داره صحبت کنه (که البته یک واکنش دفاعی روانی هست و قابل فهم)
با فرمایش جناب b4city کاملا موافقم.
واقعا گزارش اینکه چی خریدم..چه فروختم که به درد کسی نمیخوره! لا اقل نکته اش رو بگید!
قسمت مهم موضوع این تاپیک اون «چرا» ش هست!
خوب اگر اینکار رو کردید بفرمایید : چرا؟!!!!
که هم تمرینی برای خودتان باشد....هم استفاده ای دیگران ببرند
در اصل توسط مدافع پست شده است
View Post
در اصل توسط b4city پست شده است
View Post
دیالوگ معروف فیلم سینمایی سرباز رایان را خدمتتان عرض کنم.
وقتی دسته سربازها داشتند تار و مار میشدند، فرمانده برمیگرده به سرباز میگه که : نگران نباش! خدا با ماست! سرباز جواب میده : قربان اگر خدا با ماست، پس کی با اوناست که دارن اینجوری تار و مار مون میکنن!!!!
حالا هم اگر همه اینجوری توووووپ فقط سود میکنند! پس این حجم از ضرر رو کی میکنه؟ دست کم شخصی که اون روبروی معامله عزیزان هست! قطعا ضرر کرده دیگه!!!
بالاخره یکی باید این وسط ضرر کرده باشه که شما سود کرده باشی:D
در روند نزولی! مثل الان که لازم هم نیست برای ضرر شما یکی سود هم بکنه! به ترتیب سهم دست به دست میشه و ملت به ترتیب همگی ضرر میکنن!
بهت قول میدم همچین مطمئن!!!! که بشنو و باور نکن!
نه که جسارت کنم که دوستان دروغ میگویند! به هیچ وجه. اتفاقا اغلب درست میگویند. فقط اکثرا فقط علاقه به گزارش سودهای کسب شده دارند و کمتر کسی از زیان هاش دوست داره صحبت کنه (که البته یک واکنش دفاعی روانی هست و قابل فهم)
با فرمایش جناب b4city کاملا موافقم.
واقعا گزارش اینکه چی خریدم..چه فروختم که به درد کسی نمیخوره! لا اقل نکته اش رو بگید!
قسمت مهم موضوع این تاپیک اون «چرا» ش هست!
خوب اگر اینکار رو کردید بفرمایید : چرا؟!!!!
که هم تمرینی برای خودتان باشد....هم استفاده ای دیگران ببرند
نظر