کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
بانک دی که بیچاره کرد سهادارانش را
خدا لعنت کنه باعث و بانی این قضیه را
البته من خودم این سهم را ندارم ولی دلم واقعا میسوزه به حال سهامدارانش
من سهامدارش بودم و هستم.
اصلا هم نمیشه خارج شد ازش
هر روز صف فروش سنگین داره
پولم توی این سهم یک سوم شده
اگه به فرض محال از اینجا به بعد 200 درصد بده تازه من میرسم به خونه اولم
نیش درازترین مار بازی مار و پله من و زد
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
من سهامدارش بودم و هستم.
اصلا هم نمیشه خارج شد ازش
هر روز صف فروش سنگین داره
پولم توی این سهم یک سوم شده
اگه به فرض محال از اینجا به بعد 200 درصد بده تازه من میرسم به خونه اولم
نیش درازترین مار بازی مار و پله من و زد
سلام
میفهمم چی میگید و اوضاع چقدر خرابه
انشالله زودتر رشدش را شروع کنه که حداقل درصدی از ضرر سهامدارانی مثل شما را جبران کنه .
در این چند روز بسیار فعال بودم در پالایشیها
خرید و فروشهای متعدد شپنا شبندر هم خودم سود کردم هم کارگزارم را خوشحال کردم!
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
این چند روزه پتایر و صفش زیر نظرمه منتظرم حجم بالای ۳۰-۴۰ میلیون معامله بشه تا دوباره توش تکسهم شم
با اینکه قسمت بزرگ سبد فعلیم پتایر هست ولی به دلایلی امیدوارم فعلا افت کنه و ما هم فعلا با بقیه سبد کار کنیم تا برسیم به پتایر دوست داشتنی
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اضافه کردن بترانس تقریبا روی صفر تابلو
بنظر محدوده 240 250 برای این سهم کم ریسک باشه و از گزینه های مناسب
با خبهمن هم که تمام شده تئوریک من حدود 140 تومان بود در مجمع شرکت کردم و همچنین کرمان که البته کرمان حدنصاب در مجمع اول نمیرسد که در تاپیک خودش توضیح داده شده
نظر