کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
برا رشد شبیه سایرگروه ها باید بالای255-260تثبیت بشه . باسبکی که امروز داره کمی بعید هست
البته باید تا اخروقت دید به چه شکل پیش میره
بله سبک امروزش را زیاد دوست ندارم ولی خب در نظر بگیریم بدترین و زجر اورترین روند را داشته این گروه طی یک ماه ریزش فرسایشی . جلب اعتماد دشوار است . باید دید چی میشه
حقوقی ها معکوس عمل میکنند !!! به نظر تمایل به رشد نیست و گرنه اب خوردن میتونستند یه صف شیک و سنگین برا جفتشون بچینند
بازار بی نهایت در حال مهندسی الا کلنگی است . یه روز این برو بالا و یه روز اون بیا پائین
فکر کنم شما فروختی /:.ohno-smiley.:/ زود تصمیم به فروش گرفتی
من تک سهم هستم تقریبا تعداد زیادی هم بود .. 1/6 از اون چون اخزا بود را اول وقت رد کردم .. .بقیش را تا اخر وقت منتظر نوع معاملات هستم
احتمالا صف ببندن هر دو .. وفردا نرخ های بهتری ترید بشن
من تک سهم هستم تقریبا تعداد زیادی هم بود .. 1/6 از اون چون اخزا بود را اول وقت رد کردم .. .بقیش را تا اخر وقت منتظر نوع معاملات هستم
احتمالا صف ببندن هر دو .. وفردا نرخ های بهتری ترید بشن
نقدش کردم .. بازارهست و روند عجیب وغریبش .. فعلا مجددا کنارگود وایمیسیم تا شکار دیگر!
نظر