کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن بترانس تقریبا روی صفر تابلو
بنظر محدوده ۲۴۰ ۲۵۰ برای این سهم کم ریسک باشه و از گزینه های مناسب
با خبهمن هم که تمام شده تئوریک من حدود ۱۴۰ تومان بود در مجمع شرکت کردم و همچنین کرمان که البته کرمان حدنصاب در مجمع اول نمیرسد که در تاپیک خودش توضیح داده شده
بترانس های ۲۶۰ ۲۷۰ تومانی که قبل از تعطیلات خرید شده بودند بالای ۳۰۰ صف خرید و همچنان با سهم هستم تا باتوجه به شرایط تصمیم گرفته شود
خبهمن هم بنظر بازگشایی مناسبی داشته باشد. در مقایسه با هم گروهی های خود و اوضاع بنیادی آن به نسبت بقیه بنظر تئوریک۱۴۰تومانی تمام شده سبد یکی از کم ریسک ترین های بازار باشه.
کرمان چهارشنبه برای مجمع نوبت دوم متوقف میشه و امید است اینبار حدنصاب رو کسب کنه. با پذیرش ریسک این موضوع با سهم میمونم و احتمالا اضافه هم شود.
قیمت تئوریک بترانس بعد از افزایش سرمایه ۳۵۳ تومان بود که البته با ۱۸ درصد بالاتر روی ۴۱۸ بازگشائی شد و اینک محتمل است که مجددا" به قیمت تئوریکش دست یابد.
امروز هم ۳۰۰ به عنوان یک مرز روانی برای این سهم محسوب میشه.
حجم معاملات همراه با نسبت سرانه خرید و فروش مناسب است.
قیمت تئوریک بترانس بعد از افزایش سرمایه ۳۵۳ تومان بود که البته با ۱۸ درصد بالاتر روی ۴۱۸ بازگشائی شد و اینک محتمل است که مجددا" به قیمت تئوریکش دست یابد.
امروز هم ۳۰۰ به عنوان یک مرز روانی برای این سهم محسوب میشه.
حجم معاملات همراه با نسبت سرانه خرید و فروش مناسب است.
تا اینجای کار بازار از مرز روانی ۳۰۰ با حجم بیش از ۱۶۰ میلیونی و صف خرید بیش از ۱۸ میلیونی روی ۳۰۱ , عبور کرد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر