کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن بترانس تقریبا روی صفر تابلو
بنظر محدوده 240 250 برای این سهم کم ریسک باشه و از گزینه های مناسب
با خبهمن هم که تمام شده تئوریک من حدود 140 تومان بود در مجمع شرکت کردم و همچنین کرمان که البته کرمان حدنصاب در مجمع اول نمیرسد که در تاپیک خودش توضیح داده شده
بترانس های 260 270 تومانی که قبل از تعطیلات خرید شده بودند بالای 300 صف خرید و همچنان با سهم هستم تا باتوجه به شرایط تصمیم گرفته شود
خبهمن هم بنظر بازگشایی مناسبی داشته باشد. در مقایسه با هم گروهی های خود و اوضاع بنیادی آن به نسبت بقیه بنظر تئوریک140تومانی تمام شده سبد یکی از کم ریسک ترین های بازار باشه.
کرمان چهارشنبه برای مجمع نوبت دوم متوقف میشه و امید است اینبار حدنصاب رو کسب کنه. با پذیرش ریسک این موضوع با سهم میمونم و احتمالا اضافه هم شود.
قیمت تئوریک بترانس بعد از افزایش سرمایه 353 تومان بود که البته با 18 درصد بالاتر روی 418 بازگشائی شد و اینک محتمل است که مجددا" به قیمت تئوریکش دست یابد.
امروز هم 300 به عنوان یک مرز روانی برای این سهم محسوب میشه.
حجم معاملات همراه با نسبت سرانه خرید و فروش مناسب است.
قیمت تئوریک بترانس بعد از افزایش سرمایه 353 تومان بود که البته با 18 درصد بالاتر روی 418 بازگشائی شد و اینک محتمل است که مجددا" به قیمت تئوریکش دست یابد.
امروز هم 300 به عنوان یک مرز روانی برای این سهم محسوب میشه.
حجم معاملات همراه با نسبت سرانه خرید و فروش مناسب است.
تا اینجای کار بازار از مرز روانی 300 با حجم بیش از 160 میلیونی و صف خرید بیش از 18 میلیونی روی 301 , عبور کرد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر