کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
شپنا هم 1207
به قول ترامپ ببینیم چی میشه . اخرش بود یا نه
ارادت ،آخرش بود
بنظرم شتاب روند صعود زیاد نباشه و آهسته و پیوسته بریم بالا
داره جالب میشه یکی یکی کف ها میاد بالاتر با فاصله حدودی 50 هزار تا
1،130،000
1،170،000
1،120،000
خرید خزامیا ودارا درکف قیمتی وخرید نوری ومترصد ورود دوباره به سرچشمه وانتظار در پایداری بازار که اگه دووم بیاره مجدد فعال با درجه خلوص بالا،،،سرچشمه ۱۰۰۰تاخریدم فعلاتاجلوچشمم باشه فعلا پنجاه درصد پرتفو خزامیا ودارا ونوری شد
خوب نیست اینجا پالس منفی بدیم و فقط از فروش و خالی کردن حرف بزنیم ، ولی منم دارا و شستا را با 2.5% خالص دادم رفت . چاره ای نیست . مایل به این کار نیستم ولی چاره نمونده ممکنه بازم رنج بزنند و تو پاچه مون رفته باشه ولی اعصاب برامون نمونده با این وضعیت
صبح گفتم ممکنه رنج بزنند و بره تو پاچمون . همون شد . دست نزده بودم به خریدهای دیروزمون بهتر بود تا بفروشم و یکیش را دوباره بخرم و کارمزد در رفته همون شد ( شستا ) و یکیش که دارا باشه هم که سفت رفت تو پاچه مون
و پولش را بریم چیزای دیگه بخریم
صبح گفتم ممکنه رنج بزنند و بره تو پاچمون . همون شد . دست نزده بودم به خریدهای دیروزمون بهتر بود تا بفروشم و یکیش را دوباره بخرم و کارمزد در رفته همون شد ( شستا ) و یکیش که دارا باشه هم که سفت رفت تو پاچه مون
و پولش را بریم چیزای دیگه بخریم
دقیقا من پالایش رو دیروز تو گل قیمت خرید زده بودم ولی خب امروز مووینگ مو شکست خروج زدم
هر چند مجدد از صف شپنا برداشتیم
درود
من و شما و برخی دیگر از دوستان همگی هیجانی و از سر ناچاری خریدیم ولی بعید میدونم چنین مثبتی فردا داشته باشیم
بوی برگشتی از بازار نمیاد . احتمالا همه مون هم فردا با اندکی سود بفروشیم /:.negaran.:/
لامصب پول تو بازار نیست . بدجوری پول را فراری دادند . هنوزم اوراق میفروشند
شبندر حتی جمع هم نشد
درود
من و شما و برخی دیگر از دوستان همگی هیجانی و از سر ناچاری خریدیم ولی بعید میدونم چنین مثبتی فردا داشته باشیم
بوی برگشتی از بازار نمیاد . احتمالا همه مون هم فردا با اندکی سود بفروشیم /:.negaran.:/
شبندر حتی جمع هم نشد
بنظرم بالا اگه نباشه (که هست) حداقل اینجا کف بازاره
پرنوسان میتونیم بریم سمت 1،360،000
سهام کوچیکی هم که اصلاح کردن میتونن با تقاضا همراه شن
بنظرم بالا اگه نباشه (که هست) حداقل اینجا کف بازاره
پرنوسان میتونیم بریم سمت 1،360،000
سهام کوچیکی هم که اصلاح کردن میتونن با تقاضا همراه شن
ماه رمضون هم در پیش است
ماه رمضون هر سال گویا سهام هم روزه میگیرند و حال و جونشون کمتر میشه و به خریداران هم تزریق میشه
بجز سال قبل که داستان متفاوت بود و ورود پول هیجانی و فزاینده ماه رمضونی متفاوت رقم زد ولی سال های قبل همواره ماه رمضان کم رمق بوده
مشکل اینه که حجم معاملات بی وقفه رفته زیر 5 هزار . حتی امروز با اینکه هیجان فروش کمتر بود و حدود 1 ساعت اخر بازار معاملات جون گرفت ولی بازم بورس فقط 3 هزار میلیارد حجم خورد !!!
فرابورس هم که اوراقش کولاک کرده که نون و اب نمیشه برامون . سهامش احتمالا 1500 بوده
شبندر باید جمع میشد
سایپا باید 200 میل حداقل حجم میخورد
مشکل دوم این که قفل کوچک ترها سرسختانه زنگ زده دیگه . یعنی حتی کلید حسن هم دو تا دندونه تو قفلشون نمیچرخه . کلا زنگ زده جا کلیدی شون
حتی با هیجان های خرید هم اندکی حجم نمیخورند . این گویای بی اعتمادی است . خب دلیل چیه ؟ چیزی جز این نیست که به مثبت ها و برگشت ها امید نیست و تا یه تکونی به بقیه بازار ندهند ، با مثبت شدن 10 تا سهم گنده منده دردی دوا نمیشود
همه مون هم اینو میدونیم
درود
شبندر حتی جمع هم نشد
درود
اخروقت تقریبا سربه سر خریدار صف فروش بود
به نظرم تا2-3درصد بالاتر از اخرین معامله را هم فردا ببینه ... بعدش بستگی داره به روند فولاد وشستا وصف های جمع نشده امروز
در کل پایین بیشتری بعید هست داشته باشیم ...
اگر از سقف اخرسال حساب کنیم شپنا20درصد ریخته .. شبندرم 2-3روزی حجم پرنکرد براهمین امروز جمع نکردن ..واونم فردا20درصد میشه
درود
اخروقت تقریبا سربه سر خریدار صف فروش بود
به نظرم تا2-3درصد بالاتر از اخرین معامله را هم فردا ببینه ... بعدش بستگی داره به روند فولاد وشستا وصف های جمع نشده امروز
در کل پایین بیشتری بعید هست داشته باشیم ...
اگر از سقف اخرسال حساب کنیم شپنا20درصد ریخته .. شبندرم 2-3روزی حجم پرنکرد براهمین امروز جمع نکردن ..واونم فردا20درصد میشه
بله شبندر حجم پر نکرد ولی شپنا اگر 20% ریخت و شبندر و شبریز کمتر ریخته ، از اون طرف رشدش هم از کف 840 بیشتر از بقیه بود . شپنا دو ماهه 78% رشد داشت که کم نیست
در کل داستان اینه که وقتی بازار داغ میشه و حین معاملات داریم خرید فروش میکنیم کمی داغ هستیم
وقتی کار تموم میشه و از بیرون با خونسردی بیشتری داخل گود را مینگریم بهتر میتونیم بفهمیم چی به چیه
متاسفانه با این حجم های کم و 3 قفله بودن اکثریت بازار جای دوری نخواهیم رفت
نظر