کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طرف 2 میلیون گذاشت تو صف فروش دوباره، مثل اینکه رفته تو پا.......:D
من که جینگولک بازی حقوقیش را پریروز بعد از خریدم دیدم ، با ضرری جزئی فروختم . حقوقی فقط در منفی میخرید و اوردر میلیونی برای پس زدن فروشنده گذاشت . از این رفتارها بدم میاد
حقوقی میخواد بخره باید سهم را جون و طراوت بده و حتی در مثبت خرید کند نه اینکه در منفی کامل بشینه و بخواد فروشنده را پس بزنه
این روش ها لاشخوری کفتار گونه است
سلام به دوستان بورسی
کاوه هم سهم تند و تیزیه
اگر فردا بازار خوب باشه
کاوه برای فردا به مثبت تپل داره
اتفاقا خرید این موارد در روندهای بهبود یافته مثل امروز خیلی بهتر از شاخص سازهاست . ولی وضعیت بد بازار توجه ما را بیشتر جلب شاخص سازها با نقد شوندگی بهتر میبره وگرنه خرید کاوه امروز مورد خیلی خوبی بود
سلام جناب mohsen ho
فردا بازار خیلی خوبی داریم
به نظرتون میتونه تا شاخص
1300 خورده ای ادامه دار باشه یا در
حد نوسان و باز هم ادامه
منفی ها از نو؟
ببینیم این جلسه ای که میگن ظاهرا امروز قرار بر تشکیلش است و در مورد بورس هم قرار است تز بدهند چی از توش بیرون میاد . ضمن اینکه اعتراض هم ظاهرا در کار باشد
اگر یه چی غیر از گول زدن و ماست مالی کردن و شعار توخالی بیرون بیاد ، بله میشه امیدوار بود
ادم میاد تو این تاپیک فکر میکنه کل بازار جمع شده و رنج میزنند
همه سنگین میخرن
بعد میرم تابلو رو نگاه میکنم ۹ تا نماد صف خرید
در حدود 387 نماد صف فروش
ارزش صف فروش ها هم در حدود ۶ هزار میلیارد تومان
درود
اون380تا در نوسانات قبلی هم قفل بودند
فعلا تا زمانی که گره معاملاتی به شکل فرمیک اجرا نشه ... کل بازار در دو صندوق و 3شاخص سازاول هرصنعت خلاصه میشه
ادم میاد تو این تاپیک فکر میکنه کل بازار جمع شده و رنج میزنند همه سنگین میخرن
بعد میرم تابلو رو نگاه میکنم ۹ تا نماد صف خرید
در حدود 387 نماد صف فروش
ارزش صف فروش ها هم در حدود ۶ هزار میلیارد تومان
خرید موارد خاص است
مواردی که در این هجمه سنگین و خرابی بازار خیلی بهتر از بقیه معامله میشوند و در صورت جمع شدن نسبی بازار از پیشروهای مثبت هستند
این بازار هم وضعیتش به گونه ای است که فقط همین موارد را میشه با اطمینان بهتری و استرس کمتری خرید
دلیل بر این نیست که بگیم بازار جمع شده یا صف فروشی در کار نیست . استفاده از فرصت های حداقلی ایجاد شده است بنا بر تشخیص . ممکنه خطا در تشخیص هم رخ بدهد
در مورد سنگین خریدن هم که من امروز بهش اشاره داشتم و شما عنوان کردی ، هر کسی بنا بر میزان نقدینگی ازادش است . کذبی هم در کار نیست
من 400 هزار فملی و 300 هزار شستا خریدم
باید ترس و واهمه را هم یه نمه کم کنیم
اگر امثال من و شما که میتونیم سنگین تر از متوسط خرید های موجود بخریم ولی این کارو نکنیم ، پس کی باید این بازار را جون بده ؟ بشینیم مدام نظاره گر باشیم هم چنگی به دل نمیزنه
برای دوستانی عرض میکنم که فملی را خریدند یا مردد درخرید هستند
کمتر بنیادی صحبت شده درمورد سهمی
اما فقط یک مورد بی سابقه اون هم درقیمت جهانی مس داره اتفاق میفته ... درواقع قیمت فلزمس داره به سمت شکستن سقف 10ساله خودش نزدیک میشه!!
حالت ایده ال به این شکل هست که فولاد به تعادل برسه تا اخروقت
شپنا وخودرو فردا جمع بشوند
خساپا را هم تا 190-200بیارند وجمع کنند
دراین حدود با دلار23هم حتی بازار اوکی میتونه بشه
نظر