کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی ها واقعا عادت دارند به پست
گذاشتن و گمراه کردن
بیچاره حسنی من فکر میکردم آدم
خیلی بدیه
اما واقعا آدم بعضی پست ها رو
میبینه تعجب میکنه درسته که اینجا
یک فروم عمومیه اما الآن خیلی ها
هستند که پست های ما رو می بینند
و باهاش تصمیم گیری میکنند
پس مطمئن باشید ما در مقابل نوشته های
خودمون مسئولیم
و آدرس غلط دادن و پست نادرست گذاشتن
باعث تصمیم گیری اشتباه خیلیا میشه
بعضی ها واقعا عادت دارند به پست
گذاشتن و گمراه کردن
بیچاره حسنی من فکر میکردم آدم
خیلی بدیه
اما واقعا آدم بعضی پست ها رو
میبینه تعجب میکنه درسته که اینجا
یک فروم عمومیه اما الآن خیلی ها
هستند که پست های ما رو می بینند
و باهاش تصمیم گیری میکنند
پس مطمئن باشید ما در مقابل نوشته های
خودمون مسئولیم
و آدرس غلط دادن و پست نادرست گذاشتن
باعث تصمیم گیری اشتباه خیلیا میشه
ایشون چیز بدی نگفتند. یک سناریو مطرح کردن. نه سیگنالی دادن نه گفتن حتمیه. سناریو هم همیشه یک احتمال فرضی مطرح میکنه.
نمیدونم دلیل این پرخاش شما به ایشون سابقه قبلی داره یا فقط بابت همین پستشون همچین واکنش عجیبی داشتید؟! اتفاقا این فرضشون برای من جالب هم بود. وقتی بازار با اصلاح بدون دامنه برای نمادهای قفل معترضه. حجمی هم نمیده. چرا که نه همچین سناریویی چیده بشه؟ این هم یک نوع نگاهه که به چشم و فکر من و شما نیومده ولی این دوستمون مطرح کرده
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
پ ن: به ت... چپم قسم اگه این حرفات پشیزی واسم ارزش داشته باشه ?
خیلی آدم عوضی هستی
اگه آدم بیشرفی نبودی اینجا فحش نمیدادی
یعنی چی به تخم چپم
عوضی من قبلا فکر میکردم خیلی آدم حرفه ای هستی
الان میبینم خیلی آدم بدزبان و بی ادبی هستی
که فقط در مورد همه چیز اظهار نظر میکنی
و مردم و اینجا گمراه میکنی
برو نوشته های گذشتتو و بخون ببین کدومش
درست بوده
عوضی من جای بابای توام برای من فحش
میدی
حیف که مدیر این سایت آدمهای بدزبان و بی ادبی
مثل تو رو اینجا راه داده
فولاد فروخته شد ..هرچند فردا بالاتر هم میخرن
فملی فردا بالاترش قطعی هست نگه میداریم
همچنان دو گروه لیدری که خودرو وپالایش هستند به نظر مثبت های امروزشون صرفا پولبک هست و بازهم میتونن پایین تر برن!
ایشون چیز بدی نگفتند. یک سناریو مطرح کردن. نه سیگنالی دادن نه گفتن حتمیه. سناریو هم همیشه یک احتمال فرضی مطرح میکنه.
نمیدونم دلیل این پرخاش شما به ایشون سابقه قبلی داره یا فقط بابت همین پستشون همچین واکنش عجیبی داشتید؟! اتفاقا این فرضشون برای من جالب هم بود. وقتی بازار با اصلاح بدون دامنه برای نمادهای قفل معترضه. حجمی هم نمیده. چرا که نه همچین سناریویی چیده بشه؟ این هم یک نوع نگاهه که به چشم و فکر من و شما نیومده ولی این دوستمون مطرح کرده
من این پست و اشتباهی نقل قول کردم
باید پست دیشبشو نقل قول میکردم
که میگفتند من فردا شپنا نمیخرم
ریسک داره چهارشنبه میخرم
اما در عوض ایشون به من
که جای پدرشونم فحش دادند
اونم چه فحشی
به تخم چپم
و من از دست ایشون خیلی ناراحتم
و از مدیریت سایت تقاضا دارم
تا برای مدتی ایشون رو مسدود
کنند تا طریقه صحبت کردن با
دیگران رو یاد بگیرند
و مودبانه صحبت کنند
لعنت به این خودروئی ها که تا شل میکنند بازار را با خودشون فرو میبرند
این چه بازاری است که با سایپا باید بالا پائین بشه
درود
لغو جلسه سران قوا به نظرم برخلاف تصور عموم سیگنال منفی بود برا بازار
احتمالا میبرن پایین تر وبعد جلسه یک رشد پایدار چند روزه ای میدن به بازار ...صرفا احتمالا
درضمن تا مشخص نشدن وضعیت مذاکرات بعید هست بشه انتظار پایدار شدن وضعیت را داشت!
درود
لغو جلسه سران قوا به نظرم برخلاف تصور عموم سیگنال منفی بود برا بازار
احتمالا میبرن پایین تر وبعد جلسه یک رشد پایدار چند روزه ای میدن به بازار ...صرفا احتمالا
درضمن تا مشخص نشدن وضعیت مذاکرات بعید هست بشه انتظار پایدار شدن وضعیت را داشت!
جلسه این هفته سران قوا دو روز پیش کنسل شد که توی clubhouse توسط جناب آقای حسین قربانزاده ( مشاور رییس مجلس ) عنوان شده بود و خبر جدیدی نیست و ایشان دو روز پیش گفتند جلسه افتاده هفته بعد
مهم اینه که جلسه قطعا تشکیل خواهد شد ، چون قوه قضاییه پیگیر مسئله هست ، منتها اول خواستند یکسری هماهنگی ها و جلسات بین مجلس و بورس انجام بشه و بعدش هفته دیگه جلسه تشکیل بشه . بازار با اینکه می دانست جلسه کنسل شده ، اینطوری مثبت بود که البته در اواخر بازار عرضه ها زیاد شد که کاملا طبیعی بود .
در هر صورت قیمت جهانی فلزات طوری هست که فملی و فلزات صعودی خواهند بود
در خصوص عرضه حقوقی ها هم عرض کنم ، سازمان بورس به هنگام صف فروش بودن ، دسترسی بسیاری از حقوقی های سهمهای شاخص ساز رو توی صف فروش بسته ، و بهشون گفته که توی صف خرید میتونن بفروشند
به دوستان توصیه میکنم نرم افزار clubhouse که فقط قابلیت نصب بر روی گوشی های موبایل داره رو نصب کنند ، چون هم می توانند خبرها را فوری بگیرند و هم افراد بسیار بسیار با دانشی همانند آقای علیرضا عسگری مارانی در clubhouse ، صحبتهای بسیار بسیار مفیدی می کنند و هم نمایندگان مجلس در آنچا پاسخگوی سوالهای شما هستند .
نظر