کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1160 که احتمالا مالیده . باید به همون 1130-1150 رضایت بدیم
در پالایشی ها شپنا قدرتمند تر و نقد شونده تر است و شبندر دنباله رو شپنا بوده تا حالا . چرا شنبدر ؟ شپنا بهتر نیست در واچ شما باشد ؟ در برگشت های ناموفق ، شپنا تا مثبت های بالاتری میرود و البته ناموفق می ماند
شپنا چه حدودی میتونه برگشت بزنه ؟ 900 ؟
سلام
اصرار من بر شنبدر بخاطر همین قضیه بود چارتی خیلی حذاب تر از بقیه بود
ولی خب حیف که دیروز فروختمش
سلام
اصرار من بر شنبدر بخاطر همین قضیه بود چارتی خیلی حذاب تر از بقیه بود
ولی خب حیف که دیروز فروختمش
فعلا فملی و کرمان دارم کل سبد و نگه میدارم
درود
تشخصیتون در انتخاب شبندر و روند بسیار درست بود . هر چند دیروز هم شما فروختیش و هم منم دو مورد خریدهای خوبم را فروختم و رکب خوردیم . نفروخته بودیم هم ظاهرا باید امروز میفروختیم /:.negaran.:/
بله فعلا قدرت اول است . منم کمی خریدم . ببینیم یه تنه میتونه دوام بیاره . گروهش که نتونست همراهی کنه !!
درود
یک پایینی دیروز باید بازار میزد با یک هیجان کار را خراب کردند ... حالا امید هست امروز این اتفاق بیفته .. اگرقرار بر استمرار روند باشه
باید درپایین ها خوب بخرن شارپ های اخیر را
درود
یک پایینی دیروز باید بازار میزد با یک هیجان کار را خراب کردند ... حالا امید هست امروز این اتفاق بیفته .. اگرقرار بر استمرار روند باشه
باید درپایین ها خوب بخرن شارپ های اخیر را
حقوقی ها شروع کردن رنج منفی زدنشونو... صف شبندر رو هم دادن متاسفانه ولی صف شد دوباره
این بار هم در ادامه اگه مثل دیروز تقاضا قوی شه خوبه.
حقوقی ها شروع کردن رنج منفی زدنشونو... صف شبندر رو هم دادن متاسفانه ولی صف شد دوباره
این بار هم در ادامه اگه مثل دیروز تقاضا قوی شه خوبه.
فعلا لیدر شبندر شده . صفش ریخت دیدید چقدر رنج منفی ها زیاد شد
اگر 30 میلیون صف یهو بچینند پشت شبندر اضافه بر صف فعلی ، چشم بر هم زدنی بازار سفت میکنه به همین راحتی میشه این بازار را تکون داد
اره موافقم
نوساناتش شدیده با پول خرد خیلی دبش میشه گرفت امروز!تقریبا10درصد بعد مچینگ نوسان داد!
.......................................
پی نوشت:شبندرم دادیم رفت... اخرهفته هست وحوصله استرس خبرها نیست
ببینیم هفته اتی چی میشه
ارادت ،بازی امروز رو من دیروز منتظر بودم.... امروز فردا یا شنبه بی شک دلار رو گرون میکنن و مجدد هیجان خرید میاد تو بازار....سناریو بی شک چیزی جز این نمیتونه باشه
ارادت ،بازی امروز رو من دیروز منتظر بودم.... امروز فردا یا شنبه بی شک دلار رو گرون میکنن و مجدد هیجان خرید میاد تو بازار....سناریو بی شک چیزی جز این نمیتونه باشه
درود
بابرگشت تعادل و دامنه متقارن به بازار دیگه کم کم باید زد در فاز تک سهم ها به مانند سال های قبل
ریسک نقدشوندگی تقریبا ازبین میره (منظور نمادهایی که درشت منفی خوردند این2روز)
مگر هیجان دلار داشته باشیم ... دلار هم تا همتی هست بازار میدونه دریک روز میتونه کله بشه :D
نظر