مهران خان که تو منفی فک کنم منتظره سهمن ;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
دوستان قندی اولین سهم قندی برا تعدیل بست : قشیرین
بعدیش فک کنم قنقش باشه که برا تعدیل ببنده بعدش قپیرا
قشیرینی ها از منفی فردا گرخیدن ;)///
نظر
-
-
-
-
استاد؟!!!!!!!بله البته ! هستند اساتيدي مجرب وكاركشته . ولي حتم دارم منظورتون من نيستمدر اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postخواهش میکنم ما داریم جلوی شما استادان دزس پس میدیم:">
اميدوارم دركنار هم وبا كمك هم سودكنيمزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
نگران ریزش و سقوط این گروه نباش قبل هر ریزشی یه شفاف سازی میاد.اگه سهم حباب داشته باشه!!!!در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postميثم جان قشکر چه موقع واسه تعديل ميبنده ؟؟؟؟ البته بيشتر واسه فرار از منفي خوردن منظورم هست =))=))
این فقط یه استراحته به نظرم.
من با دید میان مدت خریدم و به تعدیل های پیش بینی شده 100 درصد یقین دارم و این صف های فروش واسه من ترسناک نیست. در غیر این صورت عقلم کم نشده بود که قنقش بخرم امروز =)) حتما یه امید داشتم بهش که خریدم اونم تو این جو منفی امروز ;)
قشکر هم امسال تعدیل داره تو سایت بورس 24 یکی حدودش رو در اورده بود که من اگه بگم دوستان خندشون میگیره ;) پس بهتره صبر کنیم تا نوسان گیری.///
نظر
-
احتمالا قشرین برای 12ماهه سال قبلش بستهدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان قندی اولین سهم قندی برا تعدیل بست : قشیرین
بعدیش فک کنم قنقش باشه که برا تعدیل ببنده بعدش قپیرا
قشیرینی ها از منفی فردا گرخیدن ;)
البته هنوز معلوم نیست
و معلوم نیست تعدیل مثبته یا منفیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فک نکنم تعدیلش منفی باشه.با توجه به اینکه 9 ماهه 56 تومن محقق کرده خیلی بعید میدونم تعدیلش منفی باشه ;)
این دو سه روز اخر هم خیلی حجم خورده یه خبری بوده خلاصه :d///
نظر

نظر