امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4124

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    فکر میکنم دوستمون آقای رادین ولساپا خریده بودن. چه حجمی خورد. انشالا سود مناسبی کنید.
    این حجم هنوزم کم است برای ولساپا . این سهم سال 98 بالای 100 میل حجم میخورد
    فردا خرید میکنیم حدود 280 . حتی تا 270 هم با این فشار فروش و فروش های حقوقی در این قیمت ها میتونه بیاد ولی دیگه طمع نباید کرد

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      فردا خرید میکنیم حدود 280 . حتی تا 270 هم با این فشار فروش و فروش های حقوقی در این قیمت ها میتونه بیاد ولی دیگه طمع نباید کرد
      درود گزینه های بهتری به نظرم هست دربازار
      بالای خیلی خاصی نمیتونه ولساپا280تومنی داشته باشه ..پایین بیشتری هم بعیده نهایتش 260-270باید باشه
      گروه سیمانی بی رحم دارن میریزن .. سهم های ارزنده زیادی داره که باخوابیدن این عظش فروش هم وزن ها میتونند برا سبد بعد انتخابات جذاب باشه
      حتی نوسانی هم ازاواخر هفته ایده ال هستند ... ایضا گروه دارویی -غذایی
      درسرمایه گذاری ها هم وسبحان داره خیلی جذاب میشه .. سهم با50تومن سود داره میره برا200!

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

وقت به خیر

من خودم نظر بهش ندارم. سعی میکنم به استراتژیم پایبند باشم. یکی دوبار خلافش انجام دادم متضرر شدم هیچ ۴۰ روز هم قفل شدم تا آزاد شدم خخخخ

من تا حقوقی سفت و سخت خرید انجام ندهد وارد هیچ سهمی نمیشم. حالا شاید این خ ها که امروز حقیقی ها خریدن استثنا باشد. شاید رانتی بودن نمیدونم.

در مورد ولساپا هم یک نکته هست. تو گروه سایپا از یکی دو هفته پیش به مرور تحرکاتی دیده میشد شامل خساپا وساپا ورنا خزامیا ممکن نوبتی هم باشد نوبت ولساپا باشد.

اگر گین داد نوش جون خریدار. من ترجیح میدم تا حقوقی سمتش نیامده سمتش نروم هر چند امروز کدهای حقیقی خوب خودرویی خریدن. شاید از همین تیپ کد های

حقیقی، ولساپا رو هم تکان دهد. به قولی یا میشه یا نمیشه اگر نشود قفل شدنش اذیت میکند.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4124

وقت به خیر

من خودم نظر بهش ندارم. سعی میکنم به استراتژیم پایبند باشم. یکی دوبار خلافش انجام دادم متضرر شدم هیچ ۴۰ روز هم قفل شدم تا آزاد شدم خخخخ

من تا حقوقی سفت و سخت خرید انجام ندهد وارد هیچ سهمی نمیشم. حالا شاید این خ ها که امروز حقیقی ها خریدن استثنا باشد. شاید رانتی بودن نمیدونم.

در مورد ولساپا هم یک نکته هست. تو گروه سایپا از یکی دو هفته پیش به مرور تحرکاتی دیده میشد شامل خساپا وساپا ورنا خزامیا ممکن نوبتی هم باشد نوبت ولساپا باشد.

اگر گین داد نوش جون خریدار. من ترجیح میدم تا حقوقی سمتش نیامده سمتش نروم هر چند امروز کدهای حقیقی خوب خودرویی خریدن. شاید از همین تیپ کد های

حقیقی، ولساپا رو هم تکان دهد. به قولی یا میشه یا نمیشه اگر نشود قفل شدنش اذیت میکند.
          ولساپا اینجاها دیگه قفل نمیشه . رفت به کوری دیگه چیش قفل بشه /:.yead.:/
          موقعی که بازار اول استارتش بود از بهمن 98 ، این حیف نون هم همون قیمتهاست
          فروش حقوقیش امروز شگفت اور بود

دوستی دارم خونه خراب شد رو این سهم . از اسفند 98 و حدودای 400 فوق سنگین خرید داره و مونده که مونده باهاش . فریب حرف یکی را خورده به قول خودش
          حالا اینکه سهمی بخری و بره تا 1000 و 250% سود کنی ولی بشینی تا بشه 280 جای بحث زیاد دارد . منتظر 3-4 هزار تومن بود مثل خیلی از منتظران دیگر در موارد دیگر که رفتند سر کار

به قول اقا محسن مالی هم نیست این حیف نون شاید مدتها زیر 300 بمونه

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

بیفور جان این حکشتی و اخابر هم مالی نیستن (بنیادی ندارن)

اگر دید یکی دو روزه باشد بحثی نیست ولی شرکت هایی نیستن که بشود روشون حساب کرد.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4124

بیفور جان این حکشتی و اخابر هم مالی نیستن (بنیادی ندارن)

اگر دید یکی دو روزه باشد بحثی نیست ولی شرکت هایی نیستن که بشود روشون حساب کرد.
              بله حشکتی امروز خرید بدی بود برام . فعلا تا امروزش . ببینیم بعدش چی میشه
              واقعا درصد ریزش برای سهم ملاک نیست . الان این سرطان با 82% ریزش نتونست یه برگشت خوب داشته باشه . برگشت و رنج های دیروزش فریبنده بود و باورم بود امروز بتونه صف شود که ریخت
              اخابر خرید نکردم هنوز

دیدگاه فعلا همون نوسان است
              در مورد سهام مختلف هم ادمین محترم گفتند در تاپیک های خودشون نظر بدیم /:.negaran.:/
              با ترس و لرز باید در مورد سهام حرف بزنیم . الان هم امیدوارم خطا نکرده باشم
              نمیشه هم فقط بگی اینو خریدم اینو فروختم و در مورد نمادها ی مختلف و بحث و بررسی هاشون حرفی نزنیم

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

دارم سعی میکنم تو بررسی قیمتی اون قله تابستان گذشته سهام ندیده بگیرم چون باعث خطای تحلیل میشه. شاید اشتباه میکنم خخخخ.

ماشالا ۸۰۰ نفر این فروم بازدید میکنن ولی ۲۰ نفر هم فعال نیستن.

دوستان نظر بدید فوقش تحلیلتون غلط است یا ۴ نفر هم رد میکنن به خدا اتفاق خاصی رخ نمیدهد.

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

بله حشکتی امروز خرید بدی بود برام . فعلا تا امروزش . ببینیم بعدش چی میشه
                  واقعا درصد ریزش برای سهم ملاک نیست . الان این سرطان با 82% ریزش نتونست یه برگشت خوب داشته باشه . برگشت و رنج های دیروزش فریبنده بود و باورم بود امروز بتونه صف شود که ریخت
                  اخابر خرید نکردم هنوز

دیدگاه فعلا همون نوسان است
                  در مورد سهام مختلف هم ادمین محترم گفتند در تاپیک های خودشون نظر بدیم /:.negaran.:/
                  با ترس و لرز باید در مورد سهام حرف بزنیم . الان هم امیدوارم خطا نکرده باشم
                  نمیشه هم فقط بگی اینو خریدم اینو فروختم و در مورد نمادها ی مختلف و بحث و بررسی هاشون حرفی نزنیم
                  درود
                  پیام خصوصی را چک کنید ...

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                    درود گزینه های بهتری به نظرم هست دربازار
                    بالای خیلی خاصی نمیتونه ولساپا280تومنی داشته باشه ..پایین بیشتری هم بعیده نهایتش 260-270باید باشه
                    گروه سیمانی بی رحم دارن میریزن .. سهم های ارزنده زیادی داره که باخوابیدن این عظش فروش هم وزن ها میتونند برا سبد بعد انتخابات جذاب باشه
                    حتی نوسانی هم ازاواخر هفته ایده ال هستند ... ایضا گروه دارویی -غذایی
                    درسرمایه گذاری ها هم وسبحان داره خیلی جذاب میشه .. سهم با50تومن سود داره میره برا200!

با سلام و اجترام

کاملا با صحبتهای شما موافقم

کلا خرید سهمهای کوچک و غیر شاخص ساز همانند ولساپا حتی هر چه قدر هم افت داشته باشند، اشتباهه

کل بازار شدند نوسانگیر در سهام شاخص ساز

امروز خودرو رو سنگین میخریم و فردا می فروشیم و باز نقد

به غیر از این بخواد یه سهامدار ترید کنه، احتمال زیاد پلوش بلوکه میشه

این بازار دیگه بازار قدیم قدیما نیست

دیگه دیدگاهی به اسم خرید بلند مدت نداریم تو این بازار که اگر داشته باشیم از سودهای بازار جا می مونیم

فقط و فقط سهام شاخص ساز باید خرید ، چون اگه بخوان بازار رو هم مثبت کنند با سهام شاخص ساز باید این کار را بکنند

منتها باید دید جو بازار روی کدام گروهه

از تعصب دوری کنید که فرضا خودرو و سایپا در پیت هستند و سود نمی دن و ...

سنگین نوسان بگیرید و حالشو ببرید
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام و اجترام

فقط و فقط سهام شاخص ساز باید خرید ، چون اگه بخوان بازار رو هم مثبت کنند با سهام شاخص ساز باید این کار را بکنند

با احترام فراوان ، غیر شاخص سازها هم هستند که کم کم جذاب میشوند . اولویت هم با اونائی که به کف های حمایتی قوی رسیدند و بنیاد خوبی هم دارند ، فقط و فقط شاخص ساز را قبول ندارم
                      شاخص سازها خطر قفلی ندارند یا کمتر دارند ولی اونام زیاد بالا پائین میشوند و همه تخم مرغ ها در یک سبد نباید باشد
                      کوچک ها هم اونائی که حجم خوبی روزهای متوالی خوردند و اماده برگشت هستند
                      خطر قفلی از یه سری غیر شاخص سازها داره برداشته میشه

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام و اجترام

کاملا با صحبتهای شما موافقم

کلا خرید سهمهای کوچک و غیر شاخص ساز همانند ولساپا حتی هر چه قدر هم افت داشته باشند، اشتباهه

کل بازار شدند نوسانگیر در سهام شاخص ساز

امروز خودرو رو سنگین میخریم و فردا می فروشیم و باز نقد

به غیر از این بخواد یه سهامدار ترید کنه، احتمال زیاد پلوش بلوکه میشه

این بازار دیگه بازار قدیم قدیما نیست

دیگه دیدگاهی به اسم خرید بلند مدت نداریم تو این بازار که اگر داشته باشیم از سودهای بازار جا می مونیم

درود
                        کاملا درست میفرمایید
                        فقط درمورد مطلب بولد شده .. تا زمانی که شاخص هم وزن کف بزنه و به حدود370K (کف ابان ماه )خودش برسه این روند ادامه داره
                        اما بعد از ان و با اتمام انتخابات و احتمالا
                        ثبات نسبی مجددا به مانند سابق دور تک سهم ها خواهد بود و بعید هست بازی شاخص سازان به مانند قبل باشه
                        این که پول های درشت درنمادهای بزرگ نوسان میگیرند به این دلیل هست که شاخص هم وزن به نسبت کل .. ریزش کمتری داشته
                        وباهماهنگ شدن این دو به نظرم سوییچ به نمادهای کوچک شروع بشه
                        ..............................................
                        پی نوشت:به واسطه صحبت ناظر سایت .. مطالب شخصی که درتایم بازار این جا نوشته میشه ازاین به بعد به تاپیک شخصی انتقال میدم
                        واین اخرین پست دراین تاپیک هست
                        ارادت.. موفق باشبد

نظر

• Dariche
                          عضو عادی
                          • Sep 2018
                          • 198

با احترام فراوان ، غیر شاخص سازها هم هستند که کم کم جذاب میشوند . اولویت هم با اونائی که به کف های حمایتی قوی رسیدند و بنیاد خوبی هم دارند ، فقط و فقط شاخص ساز را قبول ندارم
                          شاخص سازها خطر قفلی ندارند یا کمتر دارند ولی اونام زیاد بالا پائین میشوند و همه تخم مرغ ها در یک سبد نباید باشد
                          کوچک ها هم اونائی که حجم خوبی روزهای متوالی خوردند و اماده برگشت هستند
                          خطر قفلی از یه سری غیر شاخص سازها داره برداشته میشه
                          دیروز توی کف بموتو خریدم. به نظرم این سهم همه ویژگیهایی رو که اشاره کردید یکجا داره. تا چه پیش آید...

نظر

• وحید خزایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 1260

اردر گذاشتیم قیمت اپن برکت می‌خریم..... سبدمون برکت +فاسمین

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                              عضو فعال
                              • Mar 2020
                              • 1076

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                              کرمان به نظرتون محدوده 92 میاد ؟ 100 تومن حمایت روانیه تو بازار سهمی زیر 100 داریم ؟
                              به نظر من تا 80هم میاد
                              ادرس کانال تلگرامی ام:
                              https://t.me/afkarboursei

نظر

• MNB1984
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 376

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                                با سلام و درود
                                واقعیت اینه که 80 درصد بازار حباب محضه...
                                هنوز یادمون نرفته چند ماهه پیش پی بر ای فولاد و فملی و ...زیر 5 بود و الان داره بالای 30 میشه!!!یعنی حباب محض!!!
                                بازار سقوط خواهد کرد با همین شاخص سازها...
                                و منطق بر بازار بر خواهد گشت البته در قیمت های معقول و نسبت های پی بر ای مناسب...
                                فولاد خودرو فملی بانک ها همگی سقوط خواهند کرد...
                                ارزش یک چیزه قیمت یک چیزه دیگر...
                                سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشه
                                هنوزم معتقدم سهام حباب مثبت دارن و بالاخره تخلیه خواهند شد.
                                با این اخبار روسا کلاه سرتون نره
                                اصلا قرار نیست هر روز مثل عنوان تاپیک کار خاصی بکنید
                                گاهی اوقات ارام نشستن و فقط تماشاگر بودن بهترین کار روزهاست
                                اینطور بنظر میاد همتی و دوستانش قصد دارن با انواع ترفند و بخش نامه کل نقدینگی رو فریز کنند
                                امار ریال همه رو دارن!

نظر

در حال کار...
                                X