امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 911

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    نوسان گیری هم سخت خدایی

فلان سهم مثبت ولی بالا نداره سهم بعدی منفی ۵ جمع میشه بازم بالا نداره

فکر نمیکنم بازار فعلی کار نوسانگیر باشد. شاید نوسان قیمتی شرکت هایی که من پیگیری میکنم اونقدر نیست.
    البته لزوماً خيليها كه در مثبت ميفروشن در سود نيستن بلكه از ترس ريزش بيشتر فروشنده ميشن.بيشتر مد نظرم بود كه جو فروش رو خودمون ايجاد نكنيم اونهم در شرايطي كه خيلي سهمها كف ارزندگي شون رو هم سوراخ كردن. بهرحال اين احتمال هم هست كه بازار يكدفعه فروشنده ها رو جا بزاره. اين فروشند هاي هيجاني و احساسي به موقعش خريدارهاي هيجاني و احساسي خوبي هم ميشن.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      سلام وقت بخیر
      در این بازار کار نشد نداره /.:blinksmiley.:/
      800 را بشکند امکان داره ولی بعید می بینم مگر اینکه شاخص اوضاعش بحرانی و عمیق تر از انچه فکر میکنیم شود . دیروز هم خوب مقاومت کرد . 800 را خوب حفظ کرده
      تجربه تو این چند وقت نشون داده که هر عرضه اولیه ای بعد از اینکه بازدهی اش را داده برگشته روی قیمت روزی که عرضه اولیه شده
      تا حالا 90 درصد از عرضه اولیه ها این بلا سرشون امده
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• nahamya
        عضو فعال
        • May 2014
        • 629

درود
        اگر شپنا 800 را ببینه و واقعا برگرده که شما گفتید منتظرش هستید ، دیگه اینجاها نمیشه گفت فرصت فروش . به نظرم چند درصد اینور اونور زیاد فرقی ندارد که فرصت فروش تلقی شود ولی چون بازار خیلی خراب است شاید 10% تفاوت هم فرصت فروش تلقی شود
        شتران را چطور میبیند . این چون کف قبلی را هم شکست جذاب تر نشون میده

مخلصم
        از مثبتی که گفتم فرصت فروش تا 800 نزدیک حدود 12 درصد میشه به قول شما تو این بازار که ریسک هم هست خوبه
        دیشب تو تاپیک جناب تمام یه پست فرستادم که شتران موقعیت بهتری داره و بعییدهمحدوده 670 رو از دست بده که احتمالش هست درجا بزنه و اون دوتا بیان پایین
        بستگی به کلوز امروز شبندر داره که کجا بسته مبشه

در مورد شگویا هم به نظرم پر ریسکه ، احتمالش هست 800 رو بشکنه
        impulsive_wave

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4115

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
          تجربه تو این چند وقت نشون داده که هر عرضه اولیه ای بعد از اینکه بازدهی اش را داده برگشته روی قیمت روزی که عرضه اولیه شده
          تا حالا 90 درصد از عرضه اولیه ها این بلا سرشون امده
          این دیگه عرضه اولیه محسوب نمیشه که بخواد برگرده به قیمت عرضه یعنی 440 !!!!!!!!!!!
          شگویا بیش از 1 سال است عرضه شده و با بازار و شاخص 450 هزار واحدی هم عرضه شده و سهم بنیادی است فرق داره با ات و اشغال های دیگه که امسال عرضه شد و بالا هم دادند

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

سلام وقت بخیر
            در این بازار کار نشد نداره /.:blinksmiley.:/
            800 را بشکند امکان داره ولی بعید می بینم مگر اینکه شاخص اوضاعش بحرانی و عمیق تر از انچه فکر میکنیم شود . دیروز هم خوب مقاومت کرد . 800 را خوب حفظ کرده
            اون روز شما جمله کلیدی در جواب من دادید. ای کاش نخریده بودم.

الان ۱۵ درصد تو فنوال جلو هستم یک مقدار هم تو فاسمین!!!

یعنی این جمله، ای کاش نخریده بودم در لحظاتی که وسوسه خرید میشم تو ذهنم بزرگش میکنم

۳ روز نقد نشستم کنار. برای من بی سابقه است. از زمان ریزش نهایتا ۱ روز.

تو ۹ ماه گذشته هر وقت نقد شدم دیدم حالم با روزهایی که فول سهم بودم تفاوتی نداشته. ولی الان خدایی حالم بهتره با اون که ۹ ماه ضرر مکرر رو دوشم است!

احتمالا این حال خیلیای دیگر هم دارن.

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              اون روز شما جمله کلیدی در جواب من دادید. ای کاش نخریده بودم.

الان ۱۵ درصد تو فنوال جلو هستم یک مقدار هم تو فاسمین!!!

یعنی این جمله ای کاش نخریده بودم در لحظاتی که وسوسه خرید میشم تو ذهنم بزرگش میکنم

۳ روز نقد نشستم کنار. برای من بی سابقه است. از زمان ریزش نهایتا ۱ روز.

تو ۹ ماه گذشته هر وقت نقد شدم دیدم حالم با روزهایی که فول سهم بودم تفاوتی نداشته. ولی الان خدایی حالم بهتره با اون که ۹ ماه ضرر مکرر رو دوشم است!

احتمالا این حال خیلیای دیگر هم دارن.
              ماها مشکلمون اینه که سادیسم معامله زدن داریم - یک نوع اعتباد و وابستگی به بازار
              شما 80 درصد پرتفو را اوراق با درامد ثابت بخر ( نماد کارین یا هر صندوق دیگه ) با 20 درصد اینقدر معامله بزن تا ذهنت سراغ اون 80 درصد پول نقد نره
              بورس یه خوبی داره همیشه اگر قرار باشه بازدهی بده روی نمودار ها الگوهایی تشکیل میشه که این آلارم را به تو میده که فلانی منه شاخص میخوام برم بالا اون موقع از اون 80 درصد نقد یواش یواش وارد بازار کن
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• nahamya
                عضو فعال
                • May 2014
                • 629

بپیوند منفی 4 یه پله خریدم
                همون کرم معامله گری
                impulsive_wave

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4115

دوستان زیاد جو نا امیدی ایجاد نکنیم بهتر است
                  قرار نیست الگوهای نموداری برای هر سهمی به وقع بپیوندد
                  اجازه بدیم اینجاها دیگه اگر کسی قصد خرید دارد دو دل نشود
                  پالایشی ها رکب زدند به نمودارها

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 911

دوستان زیاد جو نا امیدی ایجاد نکنیم بهتر است
                    قرار نیست الگوهای نموداری برای هر سهمی به وقع بپیوندد
                    اجازه بدیم اینجاها دیگه اگر کسی قصد خرید دارد دو دل نشود
                    پالایشی ها رکب زدند به نمودارها
                    من فقط حرفم و شعارم اينه كه فروشنده نباشيم حداقل الان و در اين شرايط. خريد هم نميكنيم حداقل نفروشيم و فضاي ترس در بازار رو بهش دامن نزنيم. اين بازار بالاخره يك روزي كه جندان دور نيست به فروشند ه هاي زرنگ ركب خواهد زد.
                    آنکه نامخت از گذشت روزگار
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4115

غسالم از صف فروش تا صف خرید نوید رکب است برای بیش فروش . منفی و فروش در نازل ترین قیمتها هم حدی داره
                      شاخص 1100 را حفظ میکنه

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

اضافه کردن به سپاها
                        .......
                        پ.ن: مجموعا امروز 920 هزار عدد اضافه شد!
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

غسالم از صف فروش تا صف خرید نوید رکب است برای بیش فروش . منفی و فروش در نازل ترین قیمتها هم حدی داره
                          شاخص 1100 را حفظ میکنه
                          غگل در حال حاضر مفت ترین و ارزانترین سهم گروه هست ، سهمی که ارز ۴۲۰۰ میگیره و با حذف این ارز در نیمه دوم سال سود خوبی شناسایی خواهد کرد

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                            غگل در حال حاضر مفت ترین و ارزانترین سهم گروه هست ، سهمی که ارز ۴۲۰۰ میگیره و با حذف این ارز در نیمه دوم سال سود خوبی شناسایی خواهد کرد
                            غگل = قیمت امروز غگل برابر است با قیمت 6880 تومان قبل از افزایش سرمایه.

غسالم = قیمت امروز غسالم برابر است با قیمت 4386 تومان قبل از افزایش سرمایه.

این حقه و فریب و کلاهبرداری ترفند، افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها خیلی از شرکتها را از قبل حباب کرد.

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post

این حقه و فریب و کلاهبرداری ترفند، افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها خیلی از شرکتها را از قبل حباب کرد.
                              شما به ارزش مارکت نگاه کن
                              غگل مارکتش به ۱۳۵۰ ميليارد تومن رسیده ، کل فروش سال مالی ۴۰۰ تا انتهای فروردین ۵۵۰ ميليارد تومن هست ، تا آخر سال مالی احتمالا با همین نرخ ها بفروشه فروش میره روی ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومن ، یعنی p بر s زیر ۱.۵ برای یک سهم غذایی ، الان صنعت غذایی p بر s حدود ۵ داره ، در کل من فکر میکنم کوتاه مدت ۳۵ تا ۵۰ درصد بازدهی بده

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post

مثلا غگل بیاد ۱۰۰ تومن سود بسازه و فروش بالا هم داشته باز میای از این ملاک های بی اعتبار استفاده میکنی
                                این برای سهام هست که بنیادی ندارن
                                در مورد غگل هم برید یه بررسی داشته باشید قبل از رشد دلار هم اکثرا بالای ۳ هزار تومان قیمت داشته عزیز دل

سهم ۱۰۰ تومنی نبوده که بشه ۱۰ هزارتومان
                                بدون تحلیل و بررسی مطلب نزنید

این ملاک ها رو جمع کنید و ارزش سهام با این چند برابر شدن قابل ملاک نیست

بنیادی مطلب بزنید

نظر

در حال کار...
                                X