کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید پتایر از صف فروش و نخریدن شرانل انگار قسمت نیست این سهم را بخرم هر روز یک دلیلی برای ناکامی در خریدنش بوجود میاد
مقداری هم در دوطرف معاملات شاراک عرض اندام کردیم/:.yead.:/
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظاره گرم تا مشخص شدن تکلیف انتخابات ریاست جمهوری و بعد از آن هم تکلیف مذاکرات هسته ای با دولت تندرو جدید!!!
صرف نظر از چشم اندازی که شما گفتید ، مجبوریم نظاره گر باشیم حتی اگر سیو سود هم نکنیم که ساید در برخی نمادها لازم هم باشد ، ولی خرید ریسک دارد با توجه به تعطیلات پیش رو در هفته بعدی ، فردا پس فردای پر عرضه ای خواهیم داشت
دو ساعت می باشد تمام خانه را زیر و رو نمودم که آن بسته پاستیل خرسی کوکاکولا که دیروز خریدم را پیدا بکنم. هر بسته پاستیل 10 سنت افزایش قیمت داشته است.زنم در خانه نمی باشد و تنها می باشم. نمی دانم دیشب آن بسته را تمام کردم یا دیشب از بسته قبلی خوردم. لعنت به پیری
امروز هیچ کار نکردم
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
دو ساعت می باشد تمام خانه را زیر و رو نمودم که آن بسته پاستیل خرسی کوکاکولا که دیروز خریدم را پیدا بکنم. هر بسته پاستیل 10 سنت افزایش قیمت داشته است.زنم در خانه نمی باشد و تنها می باشم. نمی دانم دیشب آن بسته را تمام کردم یا دیشب از بسته قبلی خوردم. لعنت به پیری
امروز هیچ کار نکردم
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
نظر