کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مجددا پتایر خریداری شد!
حواس ملت جای دیگری است!
البته سهم در بازار زیاده!
غگل با ...سود صف...پتایر .... صفر!
قیمت...
جاهای خالی را با اعداد مشابه پر کنید!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دليل مثبتي بازار و اينكه دستوري هست يا تكنيكالي و يا بنيادي ... رو كاري ندارم ولي احتمالاً چند وقت ديگه با خودمون خواهيم گفت كه چه فرصتهاي خوبي از دست رفت اين موضوع در مورد خودم هم صدق ميكنه همين الان با وجود نقدينگي جرات خريد ندارم.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
درود بر همگی
به نظر پالایشی امروز زور اخر باشه و نفس گیری داره و تعویض لیدر داریم
خرید صندوق پالایشی و دارا کار بیهوده ای است . از صندوق ها بیائید بیرون ( فکر خریدشون منظور است ) اخه این چه کاریه ؟ گول 10 مثبت خوردن برای الان دیگه دیر است
سهم های هم وزنی خوب و کف بخریم خیلی بهتر از صندوق ها است
دليل مثبتي بازار و اينكه دستوري هست يا تكنيكالي و يا بنيادي ... رو كاري ندارم ولي احتمالاً چند وقت ديگه با خودمون خواهيم گفت كه چه فرصتهاي خوبي از دست رفت اين موضوع در مورد خودم هم صدق ميكنه همين الان با وجود نقدينگي جرات خريد ندارم.
موفقیت فراتر از ترس است
انموقع باید ترسید که شپنا5 تومن شگویا 3 تومن یا سایپا 600تومن کشتیرانی9 هزار تومن بود الان این قیمتها که سهام هستن اکازیون واقعیه
درود بر همگی
خرید صندوق پالایشی و دارا کار بیهوده ای است . از صندوق ها بیائید بیرون ( فکر خریدشون منظور است ) اخه این چه کاریه ؟ گول 10 مثبت خوردن برای الان دیگه دیر است
بنظر من هم خرید سهام کوچک بنیادی الان وقتش هست جو بازار سهام بزرگ آرام و کمی مثبت خواهد ماند و بازیگر محورها بر رشد :.thumbsupsmileyanim
درود بر همگی
سلام
به نظر هنوز یک مقدار زوده سهام هم وزن بخریم
با جو مثبت سهام بزرگه که سهام هم وزن متعادل و رو به مثبت شدن وگرنه ........
با جو مثبت سهام بزرگه که سهام هم وزن متعادل و رو به مثبت شدن وگرنه ........
درود
چشم بسته که نگفتم سهام هم وزن بخریم . هم وزنی ها با وضعیتی بسیار نا متقارن و عقب جلو دارند جون میگیرند . حتی شاخص هم وزن ممکنه بازم منفی شود ، قفل های حجم نخورده این مسئولیت را به عهده دارند ولی برای هر سهمی داستان با دیگری از زمین تا اسمان متفاوت شده
یه هم وزن داریم که هنوز باید 40-50% بریزه ، یه هم وزن داریم که ریزشش و درصد منفی بزرگش را خورده و وقت برگشتش است و داریم می بینیم در حال برگشت هستند . غگل و مادیرا بالاترین رشد در 2 هفته اخیر و در کل بازار را ثبت کردند
مادیرا تا الان 30% و بازم صف خرید
غگل 40% و صف خرید
یکی هنوز باید 3 تا حمایت دیگه را هم از دست بده ، یکی رسیده به قوی ترین حمایت و اخر خط
فرق بسیار است . یکی از نامتقارن ترین و متفاوت ترین حالتی در بازار را شاهد هستیم که من شخصا 13 سال است ندیده بودم . به همون دلیل عقب جلو بودن ریزش ها و واکنش به حمایت ها و اتفاقا این حالت یکی از جذابیت های این بازار داغون است
داغون است ولی از این منظر جذاب شده چون به دلیل عدم همسوئی در رشد و ریزش ها ، رفتار گله ای تمام شده
فروش مقداری شاراک و خرید یک پله شرانل حدود ۴۳۰۰
سنگین نشستم ۴۳۰۰ که ندادند و رنج خورد تا ۴۴۰۰
امروز اگر پتایر صف خرید میشد ده درصد را میفروختم و تبدیل به شرانل و شسپا میکردم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر