کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بيشتر سهمها كف قيمت خود را تا شايد سالهاي بعد ديده اند ولي فعلاً بدلايل مختلف در جا ميزنند و گاه نوسان كوچكي مي دهند. موانعي براي رشد بازار وجود دارد كه اميدواريم در سال رفع موانع برطرف شوند.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
بيشتر سهمها كف قيمت خود را تا شايد سالهاي بعد ديده اند ولي فعلاً بدلايل مختلف در جا ميزنند و گاه نوسان كوچكي مي دهند. موانعي براي رشد بازار وجود دارد كه اميدواريم در سال رفع موانع برطرف شوند.
با دست و پا زدن بازار برنمیگرده سعی کن با روند دوست باشی تعصب یعنی نابودی...تمام بزرگان از برج ۸پارسال نقدن رفتن بانک ... تا ۴سال بازار نزولی و نوسان هستش ... تعصب بیجا یعنی بدبختی بیشتر .... شاخص تا ۵۰۰هزار نزول داره اونجا وقت خریده...یادگاری باشه از شاخص ۲میلیون گفتم بارم میگم خودتو و ملتو گول نزن
معمولا قبل انتخابات بازارو یک ماه هم شده مثبت میکردن اما از بس وضع خرابه حتی بخاطر انتخاباتم نمیتونن دوهفته بازارو مثبت کنن ...بزارید انتخابات تموم بشه اوضاع بدترم میشه ....الکی خوش بین نباشید...اوناییکه برج ۵پارسال فروختن ۱۳۵هزار میلیارد عمرا به این زودیا برنمیگرده برو بالای ۴ سال دیگه ....اینو تجربه ۲۰ساله من میگه... از برج ۷پارسال داد زدم نوشته هام هستش برید بخونید... با روند دوست باشید خوش بینی الکی یعنی بدببختی بیشتر ...حد ضرر بزارید ازما گفتن... قبل انتخابات اینو نوشتم همه به امید اینکه بعد انتخابات بازار مثبته دارن میخرن یا تو بازار موندن... اما من با قدرت میگم بعد انتخابات اوضاع بدترم میشه ۲۲خرداد ۴۰۰ یادگاری باشه بای تا چندماه میارمش بالا
خودرو ۴۱۳ فروختم
سایپا ۳۰۰فروختم
شپنا ۱۸۱۱
شتران۱۴۴۲
وبصادر ۳۶۵
تجارت ۳۶۷
جالبه همه هم میگن اشتباه کردی و حمله کردن...این یادگاری باشه بزودی میارم بالا تا مشخص بشه کی اشتباه میکنه فعلا بای تا چندماه دیگه....ما رفتیم پولو گذاشتیم بانک ..۹۹/۹/۴
از صفحه ۵۸۴۱ بیاد بالا قضاوت با دوستان فقط برید اون صفحه ببینید چقدر حمله کردن بهم وقتی اینو نوشتم ....به این جماعت حرف راست بزنی میشی دشمن فقط باید دروغ بگی بهشون تا عاشفت بشن...
مافیا نمیزارن حرف راست بزنی...
خرید نسبتا سنگین در غکورش
متاسفانه پتایر فرصت نمیده مقداری را تبدیل به فرصتهای مناسب این روزها کنم حوصله خرد خرد فروشی ندارم و بخوام یک دفعه ۳-۴ میلیون پتایر در منفی بفروشم سهم را حداقل موقت اذیت میکنه منتظر صف خرید یا مثبتهای بالا هستم تا بتونم راحت بفروشم
گزینه های موردنظرم اپال و ونیرو و گروه روانکار هستند
امروز بالاخره فرصت خوبی فراهم شد و 20درصد پتایر سبد اصلی را با اپال عوض کردم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
چند پست آخر تاپیک بعلت خارج از موضوع بودن و گرفته شدن وقت اعضا محترم سایت، حذف شدند.
از اینکه با ورود بی مورد به این بحث وقت شریف اعضا گرفته شد پوزش میخوام.
با دست و پا زدن بازار برنمیگرده سعی کن با روند دوست باشی تعصب یعنی نابودی...تمام بزرگان از برج ۸پارسال نقدن رفتن بانک ... تا ۴سال بازار نزولی و نوسان هستش ... تعصب بیجا یعنی بدبختی بیشتر .... شاخص تا ۵۰۰هزار نزول داره اونجا وقت خریده...یادگاری باشه از شاخص ۲میلیون گفتم بارم میگم خودتو و ملتو گول نزن
ممنون دوست عزیز
الان خیلی ها دارن میگن سهمها به کف قیمتی شون رسیدن از جمله سهمهایی با p/e پایین و میگن میتونه وقت خرید باشه
حالا شما چرا میگی بازار داره به شمت شاخص 500 هزار؟ الان که یه مدته شاخص روی محدود 1150000 ثابته ئ افت چندانی نکرده!
اگه با دلیل توضیح بدین خیلی ممنون میشم که بتونیم درست تصمیم بگیریم.
نظر