کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جسارتن ناو اکثر سرکتهای سرمایه گذاری استانی تقریبا شبیه هم هست به نظرم وسلرست وسگیلا ارزنده تر هستن
درود بیشتر سود وسهرمز نظرمو جلب کردکه تو هیچ کدام از این شرکتها وجود نداشت و سود ۴۴ تومانی اون بود که به همین دلیل گفتم که باید بررسی بشه
حالا دوستان اطلاعاتی دارن ارایه بدهند عالی میشه
اون چیزی که نظر من جلب کرده مدتها حقوقی ها سنگین دارن این سهام جمع میکنند اخرش چی بشه نمیدونم
بعد یه نوسان و سود کوچک نقد و رفتیم بانک همچان روند بشدت نزولیه و شاخص تا ۵۰۰هزار میاد پایین...از صفهای فروش قفل مشخصه چقدر وضع خرابه ...مواطب باشید تو باتلاق نیوفتید
بعد یه نوسان و سود کوچک نقد و رفتیم بانک همچان روند بشدت نزولیه و شاخص تا ۵۰۰هزار میاد پایین...از صفهای فروش قفل مشخصه چقدر وضع خرابه ...مواطب باشید تو باتلاق نیوفتید
بزار بانک حالشو ببر، کسانی که توی بورس هستن نیاز به همچین توصیه ها و دلسوزی هایی ندارن.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم امروز روز چرخش بازار بود(برای یه ریزموج نزولی کوچک) و بنده بطور موقت خارج شدم. آسیا 190، ولساپا 300، وبصادر 225 رو فروختم. خبهمن رو هم دارم که بسته س.
عملکرد این سهامی که خریدم در این رشد بازار جالب نبود و سود کمی دادند، اما مبلغ اکانت و سود و زیان اصلا مهم نیست و مهم اینه که کار درست رو در هر شرایطی انجام بدیم.
فکر میکنم همینها رو میتونم چند درصد پایین تر جایگزین کنم یا برم سراغ سهام دیگه. بهرحال فعلا غیر از خبهمن نقد شدم.
نظر