کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پرید یا شما هم باهاش پریدید؟ ;)
حکشتی بالاخره خودشو انداخت بالای 1700
به نسبت جای رشد خوبی هم داره
حریل هم خوبه، منتهی باید اون هم خودشو بندازه بالای 400
خرید پله اول کچاد
به نظرم سه ماهه اول سال حول و حوش 100 تومن سود بسازه.
فروش زمستان 10.471 میلیارد تومان و سود خالصش 7.640 میلیارد تومن بوده.
فروش بهار امسال 8.818 میلیارد تومن بوده
خرید چدن در حدود 404 405 تومان
فروش بخشی از کرمان به صف خریدجهت شناسایی سود(اون هایی رو که در 90 تومان خریده بودم رو با حدود 47 درصد سود فروختم و بخشی دیگر که قیمتهای دیگر خرید شده بودند نگه داشتم)
خرید چدن در حدود 404 405 تومان
فروش بخشی از کرمان به صف خریدجهت شناسایی سود(اون هایی رو که در 90 تومان خریده بودم رو با حدود 47 درصد سود فروختم و بخشی دیگر که قیمتهای دیگر خرید شده بودند نگه داشتم)
جناب وحید برای نوسان خریدید یا به هدف نگهداری؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
شروع خرید در بهپاک پله اول 6300 ریال
سبد قبلی هم
پالایش 69000 ریال
وسهرمز هم یه کوچولو به اندازه 50 هزار سهم فعلا انداختیم جلوی چشم باشه که با سود ۴۴ تومانی مفت هست با اون سبد ارزنده و توپ ، فعلا حقوقی ها داره درو میکنند
80 درصد نقد
دوستان ای کاش بجای خرید های امروز و یا در کنار آن اونهایی که کمین کردید بخرید برای فردا را اعلام بفرمایید. فکر میکنم کاربردی تر باشه. دلایلش هم خود مخاطب بره چک کنه اگر تکنیکالی است یا تابلو یا رانت یا هر چیزی..
البته بحث تعارض منافع هم محترم است/:.winksmiley02.:/
به نظرم ما نباید همیشه به دنبال لقمه آماده باشیم! توی گزارش خرید و فروش و معاملات روزانه هر کسی اگه به دید خریدار بهش بنگریم! خیلی راز و رمزها نهفته هست. کسی که روزانه خرید و فروشش را اینجا مینویسه ممکنه نخواد همه زحمت را به خودش دهد و دلایل خرید و فروشش را یکایک شرح دهد آن هم در تایم بازار که مجال چنین کاری را هرگز نخواهد داشت. بنابراین این ما هستیم که باید این گزارشهای روزانه افرادی را که دوستانه محبت میکنند و اینجا مینوسند را کشف رمز کنیم.
دوستان ای کاش بجای خرید های امروز و یا در کنار آن اونهایی که کمین کردید بخرید برای فردا را اعلام بفرمایید. فکر میکنم کاربردی تر باشه. دلایلش هم خود مخاطب بره چک کنه اگر تکنیکالی است یا تابلو یا رانت یا هر چیزی..
اگه کسی سهمی رو معرفی کرد و نخرید بعدا متهمش نمی کنند؟!!
به نظرم ما نباید همیشه به دنبال لقمه آماده باشیم! توی گزارش خرید و فروش و معاملات روزانه هر کسی اگه به دید خریدار بهش بنگریم! خیلی راز و رمزها نهفته هست. کسی که روزانه خرید و فروشش را اینجا مینویسه ممکنه نخواد همه زحمت را به خودش دهد و دلایل خرید و فروشش را یکایک شرح دهد آن هم در تایم بازار که مجال چنین کاری را هرگز نخواهد داشت. بنابراین این ما هستیم که باید این گزارشهای روزانه افرادی را که دوستانه محبت میکنند و اینجا مینوسند را کشف رمز کنیم.
سلام و ارادت دوسته من
اگر دقت کرده باشید گفتم طرف خودش برود تکنیکال و تابلو و رانت و چیزهای دیگر را چک کند که همان کشف رمز شماست و لقمه ی آماده محسوب نمیشود بلکه تازه سرنخ هست نه انتهای نخ!
من حتی به اینکه علت کار را توضیح دهیم هم قایل نیستم و معتقدم خود افراد باید تلاش کنند و دلایل رابیابند. اما گزارش کار روزانه با پیشنهاده برای سهامی خاص در تایم فردا بسیار تفاوت دارد.
سالها دوستانم برای اینکه علت کارهای مرا نمیفهمیدند به آنها باور نداشتند اما بعد ها که پرده ها کنار رفت..بگذریم
پی نوشت: خودم بشخصه تا الان از روی دست دوستان در تاپیک خریدی نداشتم اما در کل هرکس کار بی منتی انجام بده جای تقدیر داره.
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/07/05, 14:44.
نظر